RegClean Pro - Hoe Te Verwijderen?

-
 4
Type: PUP
 

Regclean Pro is een optimalistatieprogramma voor het Register van SysTweak. Het is een oud en legitiem bedrijf maar wij hebben moeite met hoe het programma verspreid en gepromoot wordt. De Regclean Pro promotiemethodes zijn hetzelfde als die van malafide producten, al ligt de fout waarschijnlijk bij de partners ban SysTweak en niet bij hen zelf.

Regclean Pro wordt geïnstalleerd samen met softwarebundels die malware bevatten. We hebben gezien dat het programma wordt verspreid met kapers en zelfs Trojaanse virussen die vermomt zijn als filmpjes downloaders en die “kapot” gaan wanneer u de aanbiedingen installeert. Dit is een illegitieme promotietactiek. Terwijl in de meeste gevallen de aanbiedingen afgewezen kunnen worden is de knop om dit te doen niet altijd even duidelijk en soms zelfs verstopt. Het is derhalve niet verrassend dat veel PC-gebruikers denken dat Regclean zonder toestemming zichzelf installeert.

Daarnaast kan Regclean Pro andere programma’s van Systweak installeren zonder uw toestemming. Ze zeggen dat dit niet mogelijk is, maar tests hebben aangetoond wanneer Regclean via een bundel wordt geïnstalleerd er geen toestemming gevraagd wordt om Advanced System Protector, hun anti-malwareprogramma, toe te voegen. Dit programma spoort delen van de originele bundel op en vraagt geld om die delen van de originele installatie te verwijderen.

Op dit moment raden wij af om RegClean Pro te gebruiken, vooral als u het niet zelf via de originele website heeft geïnstalleerd. Ook moet u uw PC scannen met anti-malwareprogramma’s om zo de mogelijke besmettingen op te sporen die met dit programma uw systeem binnen zijn gedrongen. malwarebytes, Spyhunter of hitman kunnen dit voor u doen.

Er zijn verschillende besmettingen met de naam Regclean Pro, bijvoorbeeld Regclean 2008. Deze besmettingen tonen u veel onechte fouten in uw registeren en dwingen u een volledige versie aan te schaffen. Deze programma’s moet u direct verwijderen.

Automatische tools RegClean Pro verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected RegClean Pro files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure 

Gerelateerde foto's

 
related image #1 from RegClean Pro
     
 

Over de auteur

 
oktober 7, 2013 10:31, oktober 7, 2013 10:32
 
   
 

4 gedachten over “RegClean Pro

4 Reacties
  1. Dag. Ik wil u vragen of u a.u.b. niet meer ongevraagd op mijn computer wil komen.Ik heb geen cleaner nodig. Die zit er bij mij al op. Ik ben 73 j. en ik kan er niet goed tegen als ik steeds mijn p.c. als ik hem aan zet eerst schoon moet vegen. Hoop op u begrip. Corrij de Kok v Rooij

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *