RespectSale - Hoe Te Verwijderen?

 

RespectSale is een applicatie die niet heel gevaarlijk is, maar u houdt het toch beter niet geïnstalleerd op uw computer. Door deze applicatie kan u geïnfecteerd geraken door andere virussen en zelfs worden opgelicht. Daarenboven zullen de prestaties van uw pc verzwakken. Dat zijn genoeg redenen om RespectSale te elimineren. Het wordt officieel gelijst als een adware, dus het is niet te moeilijk om te verwijderen. Maar om dat succesvol te doen, hebt u specifieke kennis nodig.

Het is veel gemakkelijker om RespectSale automatisch te elimineren – het enige dat u moet doen is het downloaden van een betrouwbaar anti-malware programma zoals SpyHunter, StopZilla of Malwarebytes. Installeer het en voer een scan uit over alle bestanden op uw harde schijf. Zo’n applicatie zal de bedreiging automatisch detecteren en elimineren in enkele seconden. Ook zal het uw computer beschermen tegen gelijkaardige infecties in de toekomst. Daarom is het slim om het geïnstalleerd te houden. U kan ook andere anti-malware gebruiken naar uw keuze.

Er is een manier om RespectSale manueel te verwijderen. Om u te helpen bij deze taak, hebben we een handleiding ontwikkeld voor het stap-voor-stap verwijderen van RespectSale. Scrol naar beneden en onder dit artikel zal u het vinden. Als u alle stappen kunt uitvoeren, zal u in staat zijn om de infectie snel te verwijderen.

Als u problemen ondervindt tijdens de eliminatie, kan u gerust vragen stellen in de reageersectie onderaan. We zullen ons best doen om u te helpen. Om meer te weten te komen over specifieke kenmerken van RespectSale, kan u verder lezen in dit artikel.

Over de RespectSale adware

Het werkt als een browser add-on die kan worden toegevoegd aan de meest populaire webbrowsers, waaronder Mozilla Firefox, Google Chrome, Internet Explorer of zelfs Safari. Dit betekent dat ook Apple-gebruikers geïnfecteerd kunnen geraken. Eens binnen, toont het programma vele advertenties in al uw webbrowsers. Deze kunnen worden weergegeven in de vorm van pop-ups, pop-unders, banners en in-tekst of contextuele advertenties. Ook kan een nieuw tabblad of scherm met een advertentie worden geopend in uw browser. Al deze advertenties verschijnen op willekeurige momenten en zijn daardoor zeer storend. We raden u niet aan om erop te klikken.

Als u op advertenties van RespectSale klikt, zal u meteen worden omgeleid naar websites die mogelijks worden beheerd door cybercriminelen als hackers en oplichters. Op deze manier kan uw computer geïnfecteerd geraken door andere virussen. Als u er iets probeert aan te kopen, kan u ook worden opgelicht en uw geld verliezen.

Een ander ongewenst attribuut van RespectSale is de verzameling van gegevens. Eens geïnstalleerd, zal het informatie verzamelen over uw browseractiviteiten. Hierbij hoort uw browsergeschiedenis, zoekopdrachten, meest bezochte websites of zelfs uw IP- en e-mailadres. Ze passen hun advertenties aan op basis van de ingewonnen gegevens om ze zo relevanter en interessanter te maken voor u, gebaseerd op uw browsergewoonten. Op deze manier vergroot de kans dat u op zo’n advertentie zal klikken, en dat is het hoofddoel van RespectSale aangezien de makers ervan worden betaald voor elke klik.

Distributiemethoden van de RespectSale adware

RespectSale reist op dezelfde manier als de meeste andere adware – gebundeld met verscheidene gratis software. Als u bijvoorbeeld een gratis programma downloadt van een onbetrouwbare website en installeert, bestaat de kans dat RespectSale mee gedownload en geïnstalleerd zal worden zonder dat u daarvan afweet. Dus als u uw computer beschermd wil houden, moet u meer aandacht besteden aan de installatie van gratis software. Als het al te laat is, wacht u best niet langer maar onderneemt u de nodige acties om RespectSale of andere adware meteen te elimineren.Automatische tools RespectSale verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected RespectSale files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Hoe RespectSale te verwijderen, gebruik makend van het Configuratiescherm

Vele kapers en adware zoals RespectSale installeren enkele van hun componenten en additionele software als normale Windows-programma’s. Dit gedeelte van de malware kan verwijderd worden uit het Configuratiescherm. Om dit te doen, volgt u volgende stappen.
 • Start -> Configuratiescherm (oudere Windows) of druk op de Windows-knop -> Zoek en enter Configuratiescherm (Windows 8);
  Control panel
 • Kies Verwijder Programma;
  Programs and features
 • Blader door de lijst en verwijder zaken gerelateerd aan RespectSale .
  Remove toolbars
 • Klik op de Verwijder knop.
  Uninstall
 • In veel gevallen is een anti-malware programma beter in het detecteren van gerelateerde parasieten, dus we raden u aan Reimage of Spyhunter te installeren om zo andere programma’s die mogelijks onderdeel zijn van een infectie, te elimineren.
  Scan with spyhunter

Deze methode zal sommige browser plug-ins niet verwijderen, ga daarom door naar het volgende deel van de handleiding.

Verwijder RespectSale van uw browsers

  Top Verwijder kwaadaardige extensies van Internet Explorer

 • klik op het Gereedschap icoon -> Beheer Add-ons.
  Add-on
 • Ga door de Werkbalken en extensies. Verwijder alles gerelateerd aan RespectSale en items die u niet kent en niet gemaakt werden door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe.
  Disable add-ons
 • Sluit de Opties.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan RespectSale, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Gereedschap icoon -> Internet Opties.
  Internet options
 • Kies voor de Geavanceerd tab en klik op de Reset knop.
  Reset settings
 • Selecteer het Verwijder persoonlijke instellingenvakje en klik op de Reset knop.
  Reset approve
 • Klik op de Sluit knop in het bevestigingsscherm, sluit dan de browser.
  Reset

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top RespectSale verwijderen van Chrome

 • Klik op de menu-knop in de rechter-bovenhoek van het Google Chrome scherm. Selecteer “Instellingen”.
  Open settings
 • Klik op “Extensies” in de linker menubar.
 • Ga door de extensielijst en verwijder de programma’s die u niet nodig hebt, vooral deze die gelijkaardig lijken aan RespectSale. Klik op het icoon met de prullenbak naast RespectSale of andere add-ons die u wil verwijderen.
  Remove extensions
 • Klik op de “Verwijder” knop in het bevestigingsscherm.
  Remove approve
 • Indien onzeker, kan u ze tijdelijk uitschakelen.
  Disable extension
 • Herstart Chrome.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan RespectSale, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop van Chrome (drie horizontale lijnen) en selecteer Instellingen.
  Open settings
 • Scrol naar het einde van de pagina en klik op de Reset instellingen knop.
  Reset settings
 • Klik op de Reset knop in het bevestigingsscherm.
  Reset approve

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top RespectSale verwijderen van Firefox

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla scherm en selecteer het “Add-ons” icoon (of druk op Ctrl+Shift+A op uw toetsenbord).
  Select add-on
 • Ga door de lijst met Extensies en Add-ons, verwijder alles gerelateerd aan RespectSale of zaken die u niet herkent. Als u de extensie niet kent en het is niet gemaakt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe, dan hebt u het waarschijnlijk niet nodig.
  Remove add-on

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met RespectSale, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla Firefox scherm. Klik op de Help knop.
  Help button
 • Kies voor Probleemoplossingsinformatie in het Help menu.
  Troubleshooting
 • Klik op de Reset Firefox knop.
  Refresh firefox
 • Klik op de Reset Firefox knop in het bevestigingsscherm. Mozilla Firefox zal sluiten en de instellingen opnieuw instellen.
  Refresh firefox approve

Als u de browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Hoe RespectSale verwijderen uit Microsoft Edge:  Top


Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 1)

 • Open Microsoft Edge en klik op de Meer acties knop (drie puntjes in de rechter bovenhoek van het scherm), kies dan Instellingen.
  Open settings
 • In het Instellingen venster, klik op de Kies wat te wissen knop.
  Choose clear
 • Selecteer alles wat je wil verwijderen en klik op Wissen.
  Clear browsing data
 • Rechterklik op Start en kies Taakbeheer.
  Open task manager
 • Op de Proces tab rechterklik op Microsoft Edge en selecteer Ga naar details.
  Go to details
 • In de Details zoek je naar waarden genaamd Microsoft Edge, rechterklik op elk van hen en selecteer dan Taak beëindigen om deze waarden te stoppen.
  End Edge task
Als de eerste methode niet werkt voor je, volg dan de stappen van de geavanceerde methode hieronder. Zorg ervoor dat je een back-up van je data maakt voor je deze stappen voltooid. Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 2)
 • Navigeer naar de volgende map: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe Selecteer alle waarden in deze map, rechterklik en selecteer Verwijderen.
  Delete files
 • Klik op de start knop en type “Windows power”. Rechterklik op de Windows PowerShell waarde en kies Uitvoeren als beheerder.
  Open powershell
 • Als Beheerder: Windows PowerShell venster verschijnt op je scherm, plak deze regel na PS: cd C:\WINDOWS\system32 en druk op Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command
Eens je deze stappen voltooid hebt, zou RespectSale van je Microsoft Edge browser verwijdert moeten zijn.

  Top RespectSale verwijderen van Safari (Mac OS X)

 • Klik op het Safari menu.
 • Kies Voorkeuren.
  Open preferences
 • Klik op de Extensies Tab.
 • Klik op de Verwijder knop bij RespectSale. Verwijder ook alle andere onbekende of verdacht uitziende zaken. Als u niet zeker bent of u de extensie nodig heeft of niet, kan u gewoonweg het Schakel in vakje deselecteren om de extensie tijdelijk uit te schakelen.
  Extensions
 • Herstart Safari.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met RespectSale, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Safari menu in de linker-boven hoek van het scherm. Selecteer Reset Safari.
  Choose reset
 • Selecteer welke opties u opnieuw wil instellen (meestal worden ze standaard allemaal voor u geselecteerd) en klik op de Reset knop.
  Reset

Als u uw browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Verwijdering handleiding RespectSale

 
Processen:
       
 

Over de auteur

 
mei 26, 2015 08:12, mei 26, 2015 08:12
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *