Saver Box - Hoe Te Verwijderen?

 

Saver box kan de oorzaak zijn waardoor u vele advertenties te zien krijgt in uw webbrowser. Het is een applicatie die wordt ondersteund door adverteerders en advertenties van derden zal weergeven in uw browser. Het feit dat de aanbiedingen van derde partijen komen, is nog het meest onrustwekkende. Saver box is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de pop-ups en het is geen geheim dat vele makers van malware en zelfs oplichters gebruik maken van deze soort advertentienetwerken om hun producten of diensten aan te bieden. Dat gezegd hebbende, het geïnstalleerd hebben staan van Saver box op uw computer brengt u in gevaar waardoor uw computer geïnfecteerd kan geraken door malware. U kan ook privégegevens verliezen wanneer oplichters ertoe toegang krijgen.

Saver box wordt door z’n makers dan wel gepromoot als een handige applicatie die u zal helpen tijd en geld te besparen tijdens het online shoppen door het aanbieden van verscheidene coupons en kortingen, maar dit is niet waar. De aanbiedingen zijn vals en u klikt er dus best niet op. Als u dat toch doet, zal u meteen worden omgeleid naar websites van derden die mogelijks geïnfecteerd zijn en schade kunnen aanrichten aan uw besturingssysteem of privacy. Advertenties van Saver box verschijnen meestal op e-commerce websites als eBay en Amazon en ze bieden u de aankoop van bepaalde producten aan tegen een betere prijs. Daarom voelen vele gebruikers zich verleid om erop te klikken. Deze applicatie werkt als een browser add-on en kan worden toegevoegd aan de meest populaire webbrowsers als Google Chrome, Mozilla Firefox en Internet Explorer. Het is gebaseerd op het maken van winst door het genereren van webverkeer. Het verzamelt geld door gebruikers aan te zetten om iets te kopen. Dus het hoofddoel van Saver box is om u op de advertenties van de adware te laten klikken. Om deze reden verzamelt het ook uw persoonlijke informatie zoals zoekopdrachten, browsergeschiedenis of IP-adres. Deze gegevens zullen worden doorgegeven naar de vooraf genoemde derde partijen. Zij passen op basis van de informatie hun advertenties aan om ze zo relevanter te maken aan uw browsergewoontes. Zo stijgt de kans dat u erop zal klikken.

De meeste specialisten in cyberveiligheid labellen deze applicatie als een adware en een PUP (‘potentially unwanted program’ of potentieel ongewenst programma). Het is op zichzelf geen gevaarlijk virus, maar het kan tot serieuze schade leiden. Daarom moet het meteen worden verwijderd. Het is niet moeilijk om te ontdekken of uw computer geïnfecteerd is door de adware – de pop-ups worden meestal gelabeld met een slogan zoals “Ads by Saver box”. Als u deze zin dus in uw browser aantreft, moet u de nodige acties ondernemen om zich van Saver box te ontdoen. Saver box

Saver box wordt gedistribueerd aan de hand van oneerlijke methoden. U kan het direct downloaden van z’n officiële website www.saverbox.info maar dat is meestal niet de manier waarop de adware uw pc bereikt. De applicatie wordt verdeeld in bundels met andere gratis software zoals mediaspelers, flash games, en dergelijke. Indien u zo’n gratis applicatie installeert en niet goed oplet tijdens het proces en blindelings op ‘agree’ of ‘akkoord’ klikt, geeft u toestemming aan de programma’s om geïnstalleerd te worden. Dus als u zich afvraagt hoe u uw computer kan schoonhouden van Saver box en andere gelijkaardige malware, weest u best zeer aandachtig tijdens het installatieproces van gratis software die werd gedownload van het internet. Sla nooit stappen over en klik niet op knoppen zonder eerst alle informatie twee keer te lezen. Het wordt aangeraden om steeds te kiezen voor een ‘custom’ of geavanceerde installatiemode – hierdoor zal u alle mogelijke opties te zien krijgen. Indien het al te laat is en uw computer is geïnfecteerd, dan verwijdert u het best zo snel mogelijk. Om dit te doen, raden we u aan om uw computer te scannen met een betrouwbaar anti-malware programma zoals Spyhunter of malwarebytes; het zal Saver box automatisch verwijderen. U kan dit ook op een manuele wijze uitvoeren. Volg onze stap-voor-stap handleiding voor het verwijderen van Saver box hieronder.

Hoe Saver box te verwijderen

Gebruik het Configuratiescherm om de hoofdcomponenten van Saver box te elimineren

 1. Ga naar het Configuratiescherm. Op Windows XP/Vista/7: kies Start -> Configuratiescherm -> Beheer programma’s. Op Windows 8: typ ‘Configuratiescherm’ in de zoekbalk. Het is mogelijk dat u moet bevestigen dat u de administrator bent van de computer in beide gevallen.2. Zoek voor Saver box en/of andere gerelateerde programma’s in de programmalijst. Het is aan te raden om sowieso ook volgende applicaties te verwijderen indien u die aantreft: Yontoo, WebCake en alles met een naam gerelateerd aan ‘savings’ of ‘coupon’. Het scannen van uw computer met anti-malware programma’s zoals Spyhunter of Stopzilla kan een goed idee geven van de applicaties die best van uw computer worden verwijderd.
 2. Sluit het Configuratiescherm.

Zich ontdoen van Saver box in Internet Explorer

 1. Klik op het moersleutel-icoon -> Beheer add-ons.
 2. Controleer uw toolbars en extensies. Verwijder alles wat gerelateerd lijkt aan Saver box en andere plug-ins die u niet kent als ze niet door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe werden gemaakt.
 3. Sluit de Instellingen.

Zich ontdoen van Saver box in Mozilla Firefox

 1. Typ ‘about:addons’ in het URL-veld.
 2. Ga door de lijst met extensies en add-ons. Verwijder alles wat gerelateerd lijkt aan Saver box en andere plug-ins die u niet kent als ze niet door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe werden gemaakt.
 3. U kunt Firefox ook optioneel herinstellen. Ga naar Firefox -> Help (Help in het menu voor OS X gebruikers) -> Informatie voor probleemoplossing. Reset dan Firefox.

Zich ontdoen van Saver box in Google Chrome

 1. Typ ‘chrome://extensions’ in het URL-veld.
 2. Neem een kijkje in de lijst met extensies en verwijder alles wat gerelateerd lijkt aan Saver box. Indien u niet zeker bent, kunt u extensies steeds tijdelijk uitschakelen.
 3. Herstart Chrome.

Optioneel kunt u ook naar ‘chrome://settings’ gaan en op ‘Geavanceerde opties’ klikken. Scrol dan naar de onderzijde van de opties en klik op ‘Reset browser instellingen’.

Automatische tools Saver box verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected Saver Box files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure 

Saver box schermafbeeldingen

 
     
 

Over de auteur

 
januari 25, 2015 08:21, januari 25, 2015 08:21
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *