Savings Hero - Hoe Te Verwijderen?

-
 0
Type: Adware
 

Savings Hero is een adwareprogramma dat als doel heeft de bezoekersaantallen van gesponsorde website te vergroten en toont daarom vele advertenties op de besmette computer. Het programma toont vooral pop-ups met verschillende kortingsbonnen wanneer de gebruikers winkelwebsites en andere populaire pagina’s bezoeken. Op het eerste gezicht lijken deze berichten erg handig maar u zult er snel achter komen dat het vooral erg irritant is. Wat echter nog belangrijker is, is dat uw computer risico’s loopt.

Wanneer u op een bericht van Savings Hero klikt kan u omgeleid worden naar onbekende websites. Dat is de manier waarop het programma de bezoekersaantallen vergroot. U moet ook weten dat Savings Hero gegevens kan verzamelen over uw surfgedrag en dit gebruikt voor marketingdoeleinden en zo kunt u later nog meer advertenties op uw computer krijgen. Deze activiteiten schenden uw privacy en dat is nog een reden waarom Savings Hero een ongewenst programma is.

Zoals u weet kan Savings Hero u omleiden naar websites en wanneer dit een onveilige site is, kan uw computer met nog meer malware en andere gevaarlijke programma’s besmet raken. In dit geval kunnen de consequenties nog erger zijn. Het wordt ten zeerste aangeraden om Savings Hero van uw computer te verwijderen zodra u het ziet. Dit zal voorkomen dat i met nog meer problemen komt te zitten. Volg de stappen hieronder om te leren hoe u Savings Hero kunt verwijderen:

  1. Voer een scan uit op uw computer met een anti-malwareprogramma dat adware en browserkapers verwijderd. Wij raden aan om gebruik te maken van Spyhunter.
  2. Ga naar Configuratiescherm → Programma’s Toevoegen/Verwijderen. Controleer op ongewenste toepassingen die aan Savings Hero gerelateerd zijn. Wanneer u zulke programma’s ziet, verwijder ze dan direct. Het wordt ook aangeraden om andere toepassingen die op dezelfde dag geïnstalleerd zijn als Savings Hero te verwijderen.
  3. Verwijder de werkbalk uit al uw internetbrowsers:
    • Voor Internet Explorer: Ga naar “Extra” (of het tandwiel pictogram in Internet Explorer 9), -> “Invoegtoepassingen Beheren”. Zoek naar Savings Hero en schakel het programma uit.
    • Voor Google Chrome: Klik op het pictogram met de drie horizontale lijnen, rechtsboven in uw scherm; ga naar to “Instellingen”-> “Extensies”. Als u extensies ziet die aan Savings Hero gerelateerd zijn, klik dan op het pictogram van de prullenbak die er achter staat.
    • Voor Mozilla Firefox: Ga naar “Extra” -> “Add-ons” -> “Extensies”. Als u extensies ziet die aan Savings Hero gerelateerd zijn, schakel ze dan uit.
  4. Controleer ook of uw startpagina en standaardzoekmachine gewijzigd zijn. Wanneer u een onbekend adres ziet, herstel dit dan door uw eigen website of google.com in te voeren.

Automatische tools Savings Hero verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected Savings Hero files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure       
 

Over de auteur

 
oktober 3, 2013 19:28, oktober 3, 2013 19:28
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *