Savings Sidekick - Hoe Te Verwijderen?

-
 0
Type: Adware
 

Savings Sidekick is een adwareprogramma dat willekeurig computersystemen binnendringt omdat het gebundeld is met andere software. Het veroorzaakt een heleboel advertenties die op veel populaire websites die u bezoekt worden getoond. Deze advertenties bevatten berichten met verschillende kortingsbonnen. U kunt ze herkennen omdat er aan deze adverenties altijd wordt toegevoegd dat ze mogelijk gemaakt worden door Saving Sidekick.

Saving Sidekick kan toegevoegd worden aan alle populaire internetbrowsers: Internet Explorer, Google Chrome en Mozilla Firefox. U kent wellicht soortgelijke adwareprogramma’s zoals Yontoo, Coupon Companion en anderen. Ze kunnen allen vermeden worden wanneer u goed oplet tijdens het installeren van software. Kijk altijd welke objecten aangevinkt zijn tijdens het installeren van programma’s. Het is mogelijk om Saving Sidekick te weigeren door het vinkje naast de naam uit te zetten. Ontwikkelaars van gratis software bundelen hun producten vaak met andere software dus wees op uw hoede.

Ondanks dat deze programma’s niet gevaarlijk zijn, raden wij aan ze direct te verwijderen omdat ze erg irritante functies hebben zoals pop-ups en omleidingen. Bovendien moet u nooit programma’s op uw computer laten die uzelf niet geïnstalleerd heeft. Verwijder Savings Sidekick door naar het Configuratiescherm te gaan in het Windows Startmenu. Dan “Programma’s Toevoegen/Verwijderen” en in de lijst op zoek te gaan naar items die gerelateerd zijn aan Coupon Companion. Klik op “verwijderen” als u ze tegenkomt. Wij raden ook aan om een scan uit te voeren met een betrouwbaar anti-spywareprogramma zoals  Spyhunter zodat u er zeker van bent dat uw systeem helemaal vrij is van besmettingen.

Automatische tools Savings Sidekick verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected Savings Sidekick files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure       
 

Over de auteur

 
oktober 9, 2013 15:29, oktober 9, 2013 15:29
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *