ScanGuard - Hoe te verwijderen

Wat is ScanGuard? Volgens zijn veel te trotse ontwerpers, is dit de beste antivirus en tune-up tool op de markt. Het wordt aangegeven te beschikken over toonaangevende eigenschappen in de industrie. Bijvoorbeeld, di programma werkt als een antivirus, wat betekent dat het malware infecties detecteert. Het wordt ook gekenmerkt door je opslag op te ruimen van dubbele bestanden en andere inhoud die gewoon maar plaats inneemt. Daarnaast wordt het ScanGuard beveiligingsprogramma ook gekenmerkt door een aantal andere eigenschappen: verrassend genoeg is het gratis, wij betwijfelen echter dat een zogenaamd zeer efficiënt programma mat deze eigenschappen gratis kan worden aangeboden.

En we hebben gelijk: ScanGuard is geen betrouwbare tool. Veel gebruikers hebben het programma uitgeprobeerd en verklaarden dat het enkel uit was op hun geld en de aanmeldgegevens tot hun e-mailaccount. Zoals het werd uitgelegd, toonde de beveiligingstool valse positieven op malware en probeerde het continu de gebruiker te overtuigen een ander programma of de volledige versie van ScanGuard te kopen. Het is niet de eerste keer dat we te maken krijgen met programma’s zoals dit. Verschillende organisers en nep tools zoals PCBooster zijn steeds aanwezig en proberen altijd gebruikers te overtuigen dat ze het nodig hebben.

Het komt erop neer dat, ScanGuard mensen lokt met de belofte een betrouwbaar beveiligingsproduct te zijn, maar dit is gewoon een scam en we raden je ten stelligste af om dit product van SS Protect Ltd., te downloaden en te installeren. De meeste producten die ontwikkeld worden door dit bedrijf kregen het etiket van onveilig en onbetrouwbaar.

ScanGuard functies, schade en verwijdering:

Beloofde functies
 • Antivirus bescherming
 • Utility functies, zoals het vrijmaken van schijfruimte
 • Gratis
Mogelijke gevolgen
 • Grote, niet toegestane kosten en verwarrende vergoedingen
 • De aangetaste computer wordt vertraagd
 • Problemen aangegeven door ScanGuard die nep zijn
Classificatie
 • Scam
 • Scareware
 • POT
 • Nep antivirusprogramma
Verwijder ScanGuard
 • Verwijder ScanGuard handmatig
 • Scan op POT (Spyhunter (PC), Combo Cleaner (Mac))
 • Annuleer het abonnement
 • Hou je creditkaart in de gaten voor niet toegestane kosten

Weersta aan aanbiedingen om het ScanGuard programma te installeren

Ondanks dat het een scam is, werd het niet onmiddellijk aan deze categorie toegewezen. Experts hadden wat tijd en feedback van gebruikers nodig om te bepalen of de ScanGuard toepassen betrouwbaar of dubieus was. Dit duurde echter niet lang, aangezien het internet overspoeld lijkt te worden door negatieve beoordelingen van mensen die misleid werden tot het downloaden van het ScanGuard programma. Velen van hen melden het vrijwillig te hebben geïnstalleerd, omdat de eigenschappen ervan hen konden bekoren. Deze gebruikers beseften echter snel dat dit beveiligingstool enkel in het begin gratis was: van zodra je het begint te gebruiken en zijn eigenschappen uitprobeert, zal je constant gevraagd worden de volledige versie te downloaden om verder te kunnen gaan.

Daarnaast zijn ook de resultaten van de beveiligingsscans die ScanGuard toont sterk overdreven, stellende dat je systeem geïnfecteerd werd met duizenden virussen. Een gebruiker die dit tool uitprobeerde beschreef de ervaring op dit gebied. Volgens zijn/haar verhaal toonde ScanGuard waarschuwingen voor infecties die niet aanwezig waren op het apparaat op dat moment. Om deze theorie te bewijzen, ruimde de gebruiker alle potentiele gevaren op zijn/haar computer op en voerde dan een beveiligingsscan uit met ScanGuard. Op de een of andere manier slaagde de toepassing er toch nog in om tientallen virussen te detecteren die zogezegd het systeem hadden geïnfiltreerd. Deze misleidende truc is zeer populair bij een aantal rogue beveiligingstools. Ze gebruiken een combinatie van angst en passieve intimidatie om hun objectieven te bereiken. Als iemand overtuigd is dat zijn/haar computer te maken heft met duizenden virussen, kan hij/zij ook effectief de volledige versie van ScanGuard aankopen. Zonder twijfel kunnen we stellen dat de prijzige verisie net zo nutteloos zal zijn als de gratis versie.

Sommige gebruikers op Microsoft ondersteuning fora vragen zelfs of de ScanGuard software legitiem is. Er zijn verschillende meningen – het is of nutteloos en niet echt nodig of het is zelfs ongewenst en kwaadaardig. Wat het ook mag zijn, je zou het niet mogen gebruiken of op je computer laten staan.

Meldingen van gebruikers geven ook aan dat deze tool veelvuldig gepromoot wordt daar zijn advertenties te zien zijn op tal van websites. Meestal worden artikels met intrigerende titels gecreëerd en dan leiden ze naar de startpagina van ScanGuard, en bieden je aan het beveiligingstool te installeren. Als je ooit een advertentie te zien krijgt voor deze tool op een site die je bezoekt, wees dan drastisch en klik er nooit op. Betaal NIET voor een kwaadaardige tool zoals ScanGuard. In feite, mijdt ook alle andere beveiligingstools van SS Protect Ltd.

Nep advertenties + ScanGuard toepassing = een overtuigende leugen

ScanGuard is beschikbaar voor download op zijn officiële pagina. Laat je echter niet misleiden door de beweringen die gemaakt worden op deze website. Je veiligheid kan in gevaar worden gebracht door deze tool omdat het geen kwaliteitsbescherming biedt. Dit betekent dat door het gebruiken van deze tool, je blootgesteld wordt aan allerlei soorten van malware aanvallen. We kennen er enkel vanuit gaan dat je niet de bedoeling hebt je systeem te compromitteren. Zoals gemeld door Onlinethreatalerts, mag je deze toepassing zeker niet kopen. Zelfs het gebruiken van de gratis versie van ScanGuard kan voor allerlei beveiligingsproblemen zorgen en de prestaties van je systeem verminderen.

Download nooit software die je niet kent, van ontwerpers waarvan je nog nooit hoorde. Als je zo’n toepassing vindt, controleer dan zeker eerst zijn reputatie op het internet. Daarnaast moet je ook de nodige aandacht schenken aan het installatieproces. Voer dit uit in de geavanceerde/aangepaste modus om er zeker van te zijn dat het geselecteerde programma geen onbekende inhoud installeert.

Handmatige verwijdering van ScanGuard PUP

Spyhunter of Hitman zijn legitieme beveiligingstools, die in staat zijn om je te voorzien van eigenschappen die je zullen beschermen tegen malware. Deze zouden ook ScanGuard moeten detecteren en aanbieden om het automatisch te verwijderen. Scroll naar beneden voor instructies over een handmatige verwijdering.

Hoe ScanGuard te verwijderen, gebruik makend van het Configuratiescherm

Vele kapers en adware zoals ScanGuard installeren enkele van hun componenten en additionele software als normale Windows-programma’s. Dit gedeelte van de malware kan verwijderd worden uit het Configuratiescherm. Om dit te doen, volgt u volgende stappen.
 • Start -> Configuratiescherm (oudere Windows) of druk op de Windows-knop -> Zoek en enter Configuratiescherm (Windows 8);
  Control panel
 • Kies Verwijder Programma;
  Programs and features
 • Blader door de lijst en verwijder zaken gerelateerd aan ScanGuard .
  Remove toolbars
 • Klik op de Verwijder knop.
  Uninstall
 • In veel gevallen is een anti-malware programma beter in het detecteren van gerelateerde parasieten, dus we raden u aan Spyhunter te installeren om zo andere programma’s die mogelijks onderdeel zijn van een infectie, te elimineren.
  Scan with spyhunter

Deze methode zal sommige browser plug-ins niet verwijderen, ga daarom door naar het volgende deel van de handleiding.

Verwijder ScanGuard van uw browsers

Automatische tools Malware verwijderen

Download Spyhunter voor Malware ontdekking
(Win)

Opmerking: Spyhunter proef levert detectie van parasieten zoals Scanguard en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Download Combo Cleaner voor Malware ontdekking
(Mac)

Opmerking: Combo Cleaner proef levert detectie van parasieten zoals Scanguard en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar,

Bron: https://www.2-viruses.com/remove-scanguard

Removal guides in other languages

ScanGuard (en) 
ScanGuard (es) 
ScanGuard (dk) 
ScanGuard (fr) 
ScanGuard (se) 
ScanGuard (de)  Flag of Germany
ScanGuard (jp) 
ScanGuard (it) 
ScanGuard (pt) 

One response to “ScanGuard

 1. Herzliche Dank für diese guten informationen: habe Abbuchung von 117 Euro und weiß nicht wofür und einen Virus ohne Reaktion von scanguard!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.