ScanTack Ads - Hoe Te Verwijderen?

-
 0
Type: Adware
 

Als u recent begon Ads door ScanTack te zien op uw computer, is uw systeem aangevallen door adware makers. Het doel van deze pop-ups is om een ​​aantal gesponsorde websites te promoten en verkeer te winnen voor hen. ScanTack werd ontwikkeld door Superweb LLC. Hoewel het kan worden gedownload vanaf de officiële website, is het hoogstwaarschijnlijk toegevoegd aan uw Internet Explorer, Mozilla Firefox of Google Chrome terwijl u gratis software aan het downloaden was.

Hoewel het programma wordt gepresenteerd als een geweldige applicatie die uw geld en tijd bespaart, doordat het de beste aanbiedingen van alle uw favoriete winkelwebsites levert, in feite is het nauw verwant aan diverse retailers en het probeert om hun websites te adverteren. Eenmaal geïnstalleerd geeft ScanTack tonnen advertenties die links naar gesponsorde pagina’s bevatten. Gezien de applicatie is geïnstalleerd op computers met behulp van oneerlijke methodes is het geclassificeerd als een mogelijk ongewenst programma en is het aanbevolen om het te verwijderen. 

De weergegeven informatie door Ads by ScanTack is gebaseerd op uw vorige zoekopdrachten en andere surfgeschiedenis. Het bewijst dat de adware toegang kan krijgen tot sommige van uw persoonlijke gegevens. Deze activiteit is niet veilig en het is een reden te meer om ScanTack verwijderen zodra u het ontdekt. Vergeet niet dat u dergelijke toepassingen vrij gemakkelijk kunnen vermijden. In principe moet u voorzichtiger zijn met uw downloads van het internet. Zorg ervoor dat u altijd kiest voor Aangepaste installatie en volg de stappen aandachtig. U moet opties deselecteren die iets aangeven over extra downloads als ze u niet vertrouwd zijn.

Volg de stappen hieronder om ScanTack zo snel mogelijk van uw computer te verwijderen.

Handmatige verwijderingsinstructies van ScanTack Ads

Via het Configuratiescherm de belangrijkste ScanTack componenten en installateurs verwijderen

 1. Ga naar het Configuratiescherm. Op Windows XP/Vista/7 ga naar Start – > Configuratiescherm , Programma’s Toevoegen/Verwijderen. Op Windows 8 Configuratiescherm invoeren in het zoekvak . Mogelijk moet u bevestigen dat u de beheerder op deze PC bent, in beide gevallen .
 2. Zoek naar ScanTack en /of andere verwante programma’s in de lijst van programma’s . Normaal gesproken adviseer ik het verwijderen Yontoo, WebCake, alles wat “besparingen” of “coupon” gerelateerd is. Scannen met Anti-Malware programma’s zoals Spyhunter of Stopzilla geeft u misschien een goed idee van welke programma’s u daar ook moet verwijderen.
 3. Sluit het Configuratiescherm.

ScanTack Ads verwijderen uit Internet Explorer

 1. Klik op Tandwiel icon- > Add-ons beheren.
 2. Controleer ‘Werkbalken en extensies’. Verwijder alles wat te maken heeft met LookForIT en andere plugins die u niet kent die niet gemaakt zijn door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe.
 3. Sluit ‘De opties’.

ScanTack Ads verwijderen uit Firefox

 1. Voer about:addons in url veld.
 2. Ga door ‘Extensies en Addons ‘ lijst, verwijder alles wat met LookForIT gerelateerd is en degene die u niet herkent. Als de extensie niet bekend is voor u en het is niet gemaakt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe dan heeft u het waarschijnlijk niet nodig.
 3. Optioneel, reset Firefox: ga naar Firefox – > Help (Help in het menu voor OSX gebruikers) – > Probleemoplossing Informatie. Dan Reset Firefox.

ScanTack Ads verwijderen uit Chrome

 1. Voer chrome://extensions in url veld.
 2. Ga door extensies lijst en verwijder programma’s met betrekking tot LookForIT. Indien onzeker, kunt u deze tijdelijk uitschakelen.
 3. Herstart Chrome.
 4. Optioneel kunt u naar chrome://settings gaan, klik op Geavanceerde instellingen, scroll naar onderaan de lijst en klik op Reset browser instellingen.

Automatische tools ScanTack Ads verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected ScanTack Ads files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure       
 

Over de auteur

 
april 3, 2014 06:46, april 3, 2014 06:46
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *