Secure PC Tuneup - Hoe Te Verwijderen?

 

Het Secure PC Tuneup programma, wat gepromoot wordt als een beveiliging software, is een potentieel ongewenste toepassing (POT). Het is bedoeld gebruikt te worden als een scanner om registerfouten te vinden. Daarnaast wordt het ook een “in built scheduler” genoemd, welke deze scans automatisch lanceert. Je kan ze dus instellen zodat ze regelmatig uitgevoerd worden. Wat je nog het beste kan lijken aan het Secure PC Tuneup programma, is dat, voor het de gedetecteerde fouten herstelt, het de registersleutels bewaard voor er wijzigingen aangebracht worden. Dit betekent dat je steeds je registers terug kan zetten als je denkt dat het programma een belangrijke waarde verwijderde. Deze toepassing blijkt echter niet krachtig of buitengewoon innovatief te zijn. Er zijn veel gelijkaardige en meer geschikte programma’s die je kan gebruiken om net hetzelfde te bereiken. Hoewel er beweert wordt dat Secure PC Tuneup in staat zal zijn om dubieuze Windows Register Sleutels te detecteren en te verwijderen, zal het geen aanpassingen dien die leiden tot een beduidend herstel van je apparaat. Het kan enkel wat verouderde waarden verwijderen. In feite kan het zelfs wat nuttige register sleutels verwijderen.

Over Secure PC Tuneup

Waarom wordt Secure PC Tuneup beschouwd als een potentieel ongewenste toepassing? Ten eerste, het kan geïnstalleerd worden als een optionele software. Vaak merken gebruikers deze aanbiedingen niet op tijdens het installatieproces en installeren ze meer dan ze willen. De correcte manier om software te installeren wordt in onderstaande sectie uitgelegd. Laat ons het voor nu hebben over het probleem Secure PC Tuneup.

Aangezien gebruikers dit programma ongewild geïnstalleerd kunnen hebben, duikt het scannen van de Windows Register Sleutels uit het niets op. Dit is een opdringerig programma; het kan ingesteld worden om te draaien telkens je de computer start of op elk moment dat het geschikt vind. Zodra je merkt dat Secure PC Tuneup een scan gaat uitvoeren, moet je niet denken dat het effectief ook potentiele dreigingen zal vinden. Het omgekeerde is zeer goed mogelijk omdat dit programma kan aangeven dat een beduidend deel van de Windows Register Sleutels verdacht zijn. Deze gedetecteerde fouten kunnen echter slechts verouderde waarden zijn en het verwijderen ervan zal geen enkele merkbare verbetering teweegbrengen. Hoewel er aangegeven wordt dat Secure PC Tuneup een betrouwbare systeem optimalisatie is, is dit niet steeds de waarheid. Secure PC Tuneup laat uitschijnen dat het ernstige fouten vond met een reden: het programma zal je aanzetten om een volledige versie ervan aan te kopen. Laat je niet misleiden tot het kopen van deze toepassing voor 39,95 US dollars.

De distributiemethodes van Secure PC Tuneup

Daar Secure PC Tuneup een potentieel ongewenste toepassing (POT) is, kan je aannemen dat sommige gebruikers het echt niet willen hebben en er toch mee opgescheept worden. Dit komt omdat ze, tijdens de installatie van andere programma’s, niet genoeg aandacht besteden aan de Setup Wizards. Het is van vitaal belang dat je begint met het gebruiken van de geavanceerde/aangepaste instellingen bij het installeren en dat je elke stap nauwgezet nakijkt. Als je merkt dat de geselecteerde toepassing aanbiedt om optionele software te installeren, weiger dit dan omdat de voorgestelde programma’s meestal niet deugen. In sommige gevallen kunnen ze zelfs kwaadaardig zijn.

We bieden je twee manieren aan om verlost te worden van de Secure PC Tuneup POT. Als eerste kan je het handmatig verwijderen door onze instructies te volgen. De tweede manier geniet onze voorkeur omdat gebruikers niet alleen in staat zullen zijn om deze potentieel ongewenste toepassing automatisch te verwijderen maar ook hun apparaat efficiënter kunnen laten werken in de nabije toekomst. Reimage, Spyhunter of Malwarebytes zullen goed werk leveren bij het verwijderen malware en andere dreigingen.Automatische tools Secure PC Tuneup verwijderen

 
 
Opmerking: Reimage proef levert detectie van parasieten zoals Secure PC Tuneup en helpt bijde verwijdering ervan gratis.Je kunt gedetecteerde bestanden, processen en registervermeldingen verwijderen uzelf ofaanschaf van een volledige versie.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Handmatige verwijdering van de Secure PC Tuneup

Hoe Secure PC Tuneup te verwijderen, gebruik makend van het Configuratiescherm

Vele kapers en adware zoals Secure PC Tuneup installeren enkele van hun componenten en additionele software als normale Windows-programma’s. Dit gedeelte van de malware kan verwijderd worden uit het Configuratiescherm. Om dit te doen, volgt u volgende stappen.

Deze methode zal sommige browser plug-ins niet verwijderen, ga daarom door naar het volgende deel van de handleiding.

Verwijder Secure PC Tuneup van uw browsers

  Top Verwijder kwaadaardige extensies van Internet Explorer

 • klik op het Gereedschap icoon -> Beheer Add-ons.
  Add-on
 • Ga door de Werkbalken en extensies. Verwijder alles gerelateerd aan Secure PC Tuneup en items die u niet kent en niet gemaakt werden door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe.
  Disable add-ons
 • Sluit de Opties.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Secure PC Tuneup, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Gereedschap icoon -> Internet Opties.
  Internet options
 • Kies voor de Geavanceerd tab en klik op de Reset knop.
  Reset settings
 • Selecteer het Verwijder persoonlijke instellingenvakje en klik op de Reset knop.
  Reset approve
 • Klik op de Sluit knop in het bevestigingsscherm, sluit dan de browser.
  Reset

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top Secure PC Tuneup verwijderen van Chrome

 • Klik op de menu-knop in de rechter-bovenhoek van het Google Chrome scherm. Selecteer “Instellingen”.
  Open settings
 • Klik op “Extensies” in de linker menubar.
 • Ga door de extensielijst en verwijder de programma’s die u niet nodig hebt, vooral deze die gelijkaardig lijken aan Secure PC Tuneup. Klik op het icoon met de prullenbak naast Secure PC Tuneup of andere add-ons die u wil verwijderen.
  Remove extensions
 • Klik op de “Verwijder” knop in het bevestigingsscherm.
  Remove approve
 • Indien onzeker, kan u ze tijdelijk uitschakelen.
  Disable extension
 • Herstart Chrome.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Secure PC Tuneup, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop van Chrome (drie horizontale lijnen) en selecteer Instellingen.
  Open settings
 • Scrol naar het einde van de pagina en klik op de Reset instellingen knop.
  Reset settings
 • Klik op de Reset knop in het bevestigingsscherm.
  Reset approve

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top Secure PC Tuneup verwijderen van Firefox

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla scherm en selecteer het “Add-ons” icoon (of druk op Ctrl+Shift+A op uw toetsenbord).
  Select add-on
 • Ga door de lijst met Extensies en Add-ons, verwijder alles gerelateerd aan Secure PC Tuneup of zaken die u niet herkent. Als u de extensie niet kent en het is niet gemaakt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe, dan hebt u het waarschijnlijk niet nodig.
  Remove add-on

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met Secure PC Tuneup, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla Firefox scherm. Klik op de Help knop.
  Help button
 • Kies voor Probleemoplossingsinformatie in het Help menu.
  Troubleshooting
 • Klik op de Reset Firefox knop.
  Refresh firefox
 • Klik op de Reset Firefox knop in het bevestigingsscherm. Mozilla Firefox zal sluiten en de instellingen opnieuw instellen.
  Refresh firefox approve

Als u de browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Hoe Secure PC Tuneup verwijderen uit Microsoft Edge:  Top


Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 1)

 • Open Microsoft Edge en klik op de Meer acties knop (drie puntjes in de rechter bovenhoek van het scherm), kies dan Instellingen.
  Open settings
 • In het Instellingen venster, klik op de Kies wat te wissen knop.
  Choose clear
 • Selecteer alles wat je wil verwijderen en klik op Wissen.
  Clear browsing data
 • Rechterklik op Start en kies Taakbeheer.
  Open task manager
 • Op de Proces tab rechterklik op Microsoft Edge en selecteer Ga naar details.
  Go to details
 • In de Details zoek je naar waarden genaamd Microsoft Edge, rechterklik op elk van hen en selecteer dan Taak beëindigen om deze waarden te stoppen.
  End Edge task
Als de eerste methode niet werkt voor je, volg dan de stappen van de geavanceerde methode hieronder. Zorg ervoor dat je een back-up van je data maakt voor je deze stappen voltooid. Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 2)
 • Navigeer naar de volgende map: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe Selecteer alle waarden in deze map, rechterklik en selecteer Verwijderen.
  Delete files
 • Klik op de start knop en type “Windows power”. Rechterklik op de Windows PowerShell waarde en kies Uitvoeren als beheerder.
  Open powershell
 • Als Beheerder: Windows PowerShell venster verschijnt op je scherm, plak deze regel na PS: cd C:\WINDOWS\system32 en druk op Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command
Eens je deze stappen voltooid hebt, zou Secure PC Tuneup van je Microsoft Edge browser verwijdert moeten zijn.

  Top Secure PC Tuneup verwijderen van Safari (Mac OS X)

 • Klik op het Safari menu.
 • Kies Voorkeuren.
  Open preferences
 • Klik op de Extensies Tab.
 • Klik op de Verwijder knop bij Secure PC Tuneup. Verwijder ook alle andere onbekende of verdacht uitziende zaken. Als u niet zeker bent of u de extensie nodig heeft of niet, kan u gewoonweg het Schakel in vakje deselecteren om de extensie tijdelijk uit te schakelen.
  Extensions
 • Herstart Safari.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met Secure PC Tuneup, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Safari menu in de linker-boven hoek van het scherm. Selecteer Reset Safari.
  Choose reset
 • Selecteer welke opties u opnieuw wil instellen (meestal worden ze standaard allemaal voor u geselecteerd) en klik op de Reset knop.
  Reset

Als u uw browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

 

 

Secure PC Tuneup schermafbeeldingen

 
     
 
 
september 21, 2016 13:42, september 21, 2016 13:42
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *