Security Cleaner Pro - Hoe te verwijderen

Security Cleaner Pro

Security Cleaner Pro is een onecht anti-virusprogramma dat verspreid wordt door besmette websites. Zulke website proberen de kwetsbaarheden van uw browsers en andere toepassingen zoals Flash or Java uit te buiten. Als uw versie kwetsbaar is dan kan u PC besmet raken met Trojaanse virussen, informatiedieven of downloadmanagers die nieuwe bereidingen met zich meebrengen. Dit is vaak ransomware, adware of een malafide programma zoals Security Cleaner Pro.

Eenmaal binnen op uw PC is het makkelijk om de symptomen van Security Cleaner Pro op te merken. U zult waarschuwingen krijgen over de onbeveiligde status van uw computer en er zullen steeds scans worden uitgevoerd. Deze scans zullen een heleboel besmetting opsporen. Dit is echter een valse scan en alles dat Cleaner Pro opspoort is dan ook onwaar. Het zal de opgespoorde “besmettingen” nooit zonder betaling verwijderen en ook kunt het het programma niet via het Configuratiescherm verwijderen. Deze toepassing is schadelijk. Zelfs als u een andere virusscanner op uw computer heeft zal Security Cleaner Pro een onecht Windows Security Center tonen die beweert dat uw anti-virusprogramma uitgeschakeld is. Daarnaast kan het ook andere programma’s blokkeren zodat het onmogelijk is om uw PC te gebruiken.

Security Cleaner Pro zal ook Internet Explorer vergrendelen. En als u een pagina opent zal de volgende waarschuwing verschijnen:

Waarschuwingsbericht van uw internetbrowser. Deze pagina wordt door virussen aangevallen en kan uw systeem doen crashen.

U moet een licentie voor “Security Cleaner Pro” aanvragen om uw PC te beschermen om veilige webpagina’s te kunnen bezoeken (gewenst)
Start scans tegen spyware,virussen en malware.
Blijf onbeschermd surfen op het internet (niet veilig)

Warning message from your Internet Browser. This page is under virus attack. This might crash your system.

Obtain a license for “Security Cleaner Pro” to protect your PC for safest browsing Internet pages (desirable)
Launch spyware,virus and malware scanning process
Keep browsing Internet Pages unprotected (not safely)

Wanneer een scherm verschijnt met een bericht zoals bovenstaande die de toegang tot internetpagina’s blokkeert, probeer dan de derde optie te kiezen (blijf surfen). Wanneer het downloaden van een anti-malwareprogramma wordt geblokkeerd, typ dan dit adres (https://www.2-viruses.com/downloads/spyhunter-i.exe) in de adresbalk of ga naar Start en voer opdrachtprompt uit.

U kunt dit programma stoppen door spyhunter te downloaden en het op een onbesmette PC uit te voeren. Wanneer dit geblokkeerd wordt, wijzig dan de naam van extensie naar .com of maak een valse registratie voor Security Cleaner Pro met de code YKGVWHVSFETPXBIMDXUJSUYGPRADAOHZ (via Yonathan Klijnsma). Daarnaast is het mogelijk om het Security Cleaner Pro bestand te verwijderen in veilige modus en dit ontgrendelt uw pc ook. Ik raad aan om een scan uit te voeren met Spyhunter, Malwarebytes en Hitman om het virus in de downloader op te sporen die verantwoordelijk is voor de besmetting op uw PC anders kan uw computer direct weer besmet raken.

Automatische tools Malware verwijderen

Download Spyhunter voor Malware ontdekking
(Win)

Opmerking: Spyhunter proef levert detectie van parasieten zoals Security Cleaner Pro en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Download Combo Cleaner voor Malware ontdekking
(Mac)

Opmerking: Combo Cleaner proef levert detectie van parasieten zoals Security Cleaner Pro en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar,

Bron: https://www.2-viruses.com/remove-security-cleaner-pro

Removal guides in other languages

Security Cleaner Pro (en) 
Security Cleaner Pro (fr) 
Security Cleaner Pro (pt) 
Security Cleaner Pro (es) 
Security Cleaner Pro (de)  Flag of Germany
Security Cleaner Pro (it) 
Security Cleaner Pro (lt) 
Security Cleaner Pro (dk) 
Security Cleaner Pro (se) 
Security Cleaner Pro (jp) 

2 responses to “Security Cleaner Pro

  1. Ontzettend lastig om PC Cleaner van de pc te verwijderen,een programma dat zo snel mogelijk verwijderd moet worden is daarom mijn advies voor iedere gebruiker die er mee te maken heeft.

    1. Het probleem is met bundel installeert. Regelmatige installeert moeten normaal verwijderen uit het Configuratiescherm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.