Security Defender - Hoe te verwijderen

Security Defender

Security Defender is een gevaarlijke cyberbedreiging die u zal informeren over heel wat infecties die werden gedetecteerd en ook een manier van eliminatie zal suggereren. Maar net zoals bij de Antimalware Defender malware, zal u worden gevraagd om te betalen voor de ‘volledige’ versie die wordt gepresenteerd als een krachtige applicatie die gedetecteerde virussen kan verwijderen. Deze tactiek van geld verdienen is zeer populair onder malware-makers, dus het is zeer belangrijk om u niet te laten vangen door het kopen van Security Defender. Als u dat toch al deed, contacteer dan uw kredietkaartmaatschappij om de betaling terug te roepen en verwijder Security Defender. Om zo’n slechte en gevaarlijke infectie te vermijden, moet u meer aandacht besteden aan de programma’s die u gebruikt voor uw computerbescherming. Merk op dat alleen varianten met licenties een echte ‘real-time’ bescherming bieden en dat deze u kunnen beschermen tegen Trojaanse virussen die via beveiligingslekken binnen geraken.

De malware doet alsof het virussen detecteert en de activiteiten elimineert, via het uitvoeren van valse systeemscans wanneer uw computer opstart. Daarnaast zal u verscheidene pop-ups met waarschuwingen krijgen die uw browseractiviteiten onderbreken. Wat Security Defender ook doet, is het informeren over meerdere infecties die werden gedetecteerd, maar in werkelijkheid zijn dat niks meer dan onschadelijke systeembestanden of niet-bestaande virussen:

Security Defender

Externe software probeert om de variëteit van uw systeembestanden te controleren. Dit kan leiden tot het breken van bepaalde gegevens in uw systeem. Klik hier om toegang op afstand tot uw pc te beschermen en deze programma’s te verwijderen.

Security Defender

Uw systeem wordt aangevallen door een schadelijke software. Klik hier om het te deactiveren.

Verwijder spyware en andere potentieel ongewenste software

System Defender heeft 18 schadelijke applicatie(s) gedetecteerd.

Het wordt aangeraden om uw computer meteen schoon te maken.

Klik op deze ballon om het probleem op te lossen.

U negeert deze meldingen best en laat zich niet vangen voor de melding over het verwijderen van ‘virussen’, want dat kan invloed hebben op de stabiliteit en performance van uw computer. Deze scanners worden veroorzaakt door de ongeregistreerde versie van Security Defender, die daarnaast z’n volledige versie zal aanbieden – “het enige programma dat de detecties kan verwijderen”.

Deze valse zaken gerelateerd aan de kwaadaardige activiteiten van Security Defender op uw computer moeten worden gestopt door het verwijderen van de malware-bestanden. Security Defender heeft niks te maken met de echte stand van uw computer en kan niet worden vervangen door een antivirus-oplossing. Alle gerapporteerde infecties zijn niet echt, en dat betekent dat Security Defender nutteloos is. Ontdoe zich dus zo snel mogelijk van deze niet-legitieme software die enkel werd gecreëerd voor het geld afhandig maken van gebruikers. Anders zal u enkel meer virussen toestaan om uw computer binnen te komen. Gebruik een betrouwbaar anti-spyware programma (Spyhunter of Malwarebytes Anti-Malware) om Security Defender te verwijderen en uw toestel te beschermen tegen andere cyberbedreigingen. Onthoud dat u deze programma’s moet updaten vooraleer een scan uit te voeren, om zo de volledige virus-database te hebben.

Het lijkt erop dat na enkele jaren een nieuwe versie van Security Defender is uitgekomen. Het infecteert nieuwe gebruikers. In dit geval zal u een bericht zien in uw webbrowser met de volgende melding:

Uw beveiligingsinstellingen zorgen voor een risico voor uw computer

We raden u aan dat u niet meer door het web browset met uw huidige beveiligingsinstellingen.

Internet Explorer kan de webpagina niet weergeven. Mogelijke redenen zijn:

● Kritieke systeemaanpassing. Dit gebeurt meestal wanneer systeem is geïnfecteerd door spyware.

● Gedetecteerd virus past browserinstellingen aan en geeft advertenties weer of herleidt uw toegang tot webpagina’s.

● Kwaadaardig code programma probeert zich te verspreiden van computer tot computer door zichzelf toe te voegen aan een host programma.

● Phishing websites proberen om uw persoonlijke informatie te stelen.

Dingen die u kan doen:

Gebruik een antivirus-programma en verwijder alle bedreigingen van uw computer (AANBEVOLEN)

Update: Als u uw browser niet kan starten en de Security Defender infectie heeft

Speciale verwijderinstructies:

  1. Klik rechts op het Security Defender icoon en klik op Eigenschappen.
  2. Kopieer de folder waar het is geïnstalleerd (zal C:Documents and SettingsAll UsersApplication Datapcdfdata of C:Program Datapcdfdata zijn)
  3. Ga naar die folder.
  4. Hernoem de uitvoerbare bestanden daar naar een andere naam.
  5. Herstart.
  6. Explorer zou nu in staat moeten zijn om te starten. Download en scan uw pc met spyhunter of andere anti-malware programma’s om resten te verwijderen.

Automatische tools Malware verwijderen

Download Spyhunter voor Malware ontdekking
(Win)

Opmerking: Spyhunter proef levert detectie van parasieten zoals Security Defender en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Download Combo Cleaner voor Malware ontdekking
(Mac)

Opmerking: Combo Cleaner proef levert detectie van parasieten zoals Security Defender en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar,

Verwijdering handleiding Security Defender

Bron: https://www.2-viruses.com/remove-security-defender

Removal guides in other languages

Security Defender (de)  Flag of Germany
Security Defender (fr) 
Security Defender (en) 
Security Defender (es) 
Security Defender (dk) 
Security Defender (jp) 
Security Defender (it) 
Security Defender (se) 
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.