Sinergia Cleaner - Hoe te verwijderen

Sinergia Cleaner

Sinergia Cleaner is een onecht anti-virusprogramma dat computergebruikers verleidt om een volledige versie aan te schaffen door te beweren dat uw systeem besmet is met virussen. De toepassing wordt gecategoriseerd als een malafide anti-virusprogramma. Het wordt verspreid met Trojaanse virussen om computers binnen te dringen zonder toestemming van de gebruiker. Eenmaal imiteert Sinergia Cleaner alle functies van een vriusscanner en verwacht op die manier dat gebruikers in het programma gaan geloven.

Allereerst doet het programma alsof het een systeemscan uitvoert om besmetting op uw computer op te sporen. Het meldt dat het een groot aantal besmettingen heeft gevonden die een risico vormen voor uw systeem en het raadt u aan om deze alleen meteen te verwijderen. De scannen is dusdanig geprogrammeerd dat het elke keer als u uw computer opstart uitgevoerd zal worden. Nadat u uw computer aanzet, waarschuwt het u steeds over dezelfde problemen. Het programma toont ook onechte berichten van de Windows beveiliging om te melden dat Sinergia Cleaner is uitgeschakeld. Het is geen programma van Microsoft en ze hebben dan ook geen reden om dit programma te promoten.

Naast het toon van valse informatie, gebruikt deze toepassing nog andere manieren om u te overtuigen om te registreren voor Sinergia Cleaner. Het toont vele beveiligingsmeldingen en pop-ups die u waarschuwingen dat uw computer risico’s loopt. Hieronder ziet u één van die berichten en ondanks dat deze niet echt is, lijkt het alsof hij door Windows wordt verstuurd:

Virus Protection
Windows Security Center reports that “Sinergia Cleaner” is disabled. Security Shield helps to protect your computer against viruses and other security threats. Click Recommendations for the suggested actions. Your system might be at risk now.Note: Windows has detected an unregistered version of Sinergia Cleaner.

Er is echter geen reden om tot registratie van deze toepassing over te gaan omdat deze volledig nutteloos is. Het is ontwikkeld door cybercrinimelen om computergebruikers op te lichten. U moet Sinergia Cleaner van uw systeem verwijderen zodra u het aantreft. Het is een schadelijke toepassing die alleen maar problemen met zich meebrengt. Hieronder leggen we stap voor stap uit hoe u het kunt verwijderen:

 1. Download Spyhunter. U moet misschien Internet Explorer hiervoor gebruiken omdat andere browsers geblokkeerd kunnen worden. Als uw browser een enge waarschuwing geeft dat uw PC wordt aangevallen, negeer dat dan en typ https://www.2-viruses.com/downloads/spyhunter-i.exe in de adresbalk.
 2. Kies Bestand Opslaan.
 3. Open de map waar het bestand is opgeslagen en wijzig de naam in iexplore.exe of iexplore als u de bestandsextensies niet kunt zien.
 4. Start het bestand op.
 5. Scan uw PC met Spyhunter.

Wanneer u geen anti-spywareprogramma kunt installeren, volg dan de volgende stappen.

Voor Windows XP

 1. Ga naar Start → Uitvoeren en typ taskkill /f /im sinergia_cleaner.exe.
 2. Herhaal deze stap een aantal keren totdat het scherm van Sinergia Cleaner sluit en probeer dan nogmaals om Spyhunter te downloaden.

Voor Windows Vista, Windows 7 en Windows 8:

 1. Ga naar Start → Uitvoeren en voer “kladblok” in.
 2. Typ taskkill /F /IM sinergia_cleaner.exe .
 3. Sla het bestand op als sym.bat in uw documentenmap.
 4. Klik met de rechtermuisknop op het opgeslagen bestanden en kies uitvoeren als Administrator.

Soms moet u deze stap een aantal keren herhalen voor het scherm van Sinergia Cleaner daadwerkelijk sluit.

Als dat niet werkt kunt u een onechte registratie voor het programma doen door gebruik te maken van de registratiecode hello (manual registration).

Automatische tools Malware verwijderen

Download Spyhunter voor Malware ontdekking
(Win)

Opmerking: Spyhunter proef levert detectie van parasieten zoals Sinergia Cleaner en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Download Combo Cleaner voor Malware ontdekking
(Mac)

Opmerking: Combo Cleaner proef levert detectie van parasieten zoals Sinergia Cleaner en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar,

Bron: https://www.2-viruses.com/remove-sinergia-cleaner

Removal guides in other languages

Sinergia Cleaner (en) 
Sinergia Cleaner (lt) 
Sinergia Cleaner (es) 
Sinergia Cleaner (fr) 
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.