Smart Fortress 2012 - Hoe te verwijderen

Smart Fortress 2012

Smart Fortress 2012 is een onecht anti-virusprogramma dat u nooit moet vertrouwen. Het enige doel is mensen verleiden tot het kopen van de volledige versie van het programma, al helpt u niet om virussen te verwijderen. Veel computergebruikers zijn al opgelicht door Smart Fortress 2012 dat is ontwikkeld door dezelfde onderneming die Rogue.SecurityTool en de WinWebSec familie van malware hebben gemaakt. Deze is berucht vanwege de programma’s Security Shield, Smart Protection 2012 en andere malafide anti-spywareprogramma’s. Net als de eerdergenoemde programma’s, toont Smart Fortress 2012 een lijst waarschuwing om de gebruiker te overtuigen de “volledige versie” van Smart Fortress 2012 aan te schaffen omdat deze de veiligsheidsproblemen op zou kunnen losen. Deze toepassing is echter volkomen nutteloos en kan geen enkel virus of malware verwijderen. Het is één grote oplichterij. Soms wordt deze versie ook vervangen door System Progressive Protection rogue dat net zo agressief is. 

Smart Fortress 2012 wordt verspreid door gebruik te maken van Trojaanse virussen en andere kwetsbaarheden in computerbeveiliging. Het wordt zonder de toestemming van de gebruiker geïnstalleerd en wordt vaak gecamoufleerd als een “update” of “gratis software”. Nadat het op een systeem is binnengedrongen, zal het elke keer gestart worden als u uw computer opnieuw opstart. Smart Fortress 2012 zal vele bestanden die volgens hen schadelijk zijn al is dit niet het geval. Ze tonen zelfs bestanden die bij verwijdering schade toebrengen aan uw computer zodat deze niet meer te gebruiken is. Negeer alle waarschuwingen van Smart Fortress 2012. Hieronder volgt een voorbeeld van zo’n waarschuwing: 

 Warning: Your computer is infected
Detected spyware infection!
Click this message to install the last update of security software…

 Smart Fortress 2012 Warning
Intercepting programs that may compromise your privacy and harm your system have been detected on your PC.
Click here to remove them immediately with Smart Fortress 2012

Warning!
Application cannot be executed. The file notepad.exe is infected.
Please activate your antivirus software.

Security Monitor: WARNING!
Attention! System detected a potential hazard (TrojanSPM/LX) on your computer that may infect executable files. Your private information and PC safety is at risk.
To get rid of unwanted spyware and keep your computer safe you need to update your current security software.
Click Yes to download official intrusion detection system (IDS software).

Smart Fortress 2012 blokkeert legitieme programma’s en maakt het zo moeilijk om op uw computer te werken. Daarnaast zal deze malware u frustreren omdat het bij elke nieuwe opstart een scan zal uitvoeren. Om de verwijdering van het programma te voorkomen, sluit het allerlei toepassingen af zodat alleen het eigen programma nog uitgevoerd kan worden. U krijgt ook vaak pop-ups bij elke internetpagina die u bezoekt zodat internetten een grote frustratie wordt. Zoals u kunt zien is Smart Fortress 2012 een erg gevaarlijke toepassing die zo snel mogelijk van uw computer verwijderd moet worden. Volg de onderstaande instructies op om Smart Fortress 2012 voorgoed van uw computer te verwijderen. 

Smart Fortress 2012 gebruikt een specifieke truc om handmatige verwijdering tegen te gaan. Zo kunt u bestanden niet verwijderen of de naam wijzigen zo lang het programma actief is. Dit kan omzeild worden door alleen dit proces uit te schakelen al is dat vrij lastig om te doen. De beste manier is deze besmetting aan te pakken met een gebruik van een anti-malwareprogramma of een nepregistratie. De volledige gids om Full Smart Fortress 2012 te verwijderen volgt hieronder. 

Speciale instructies voor het verwijderen van Smart Fortress 2012

We hebben verschillende anti-malwareprogramma’s getest om de problemen van Smart Fortress 2012 op te lossen en zo een manier gevonden om het te verwijderen. Allereerst  moet onderstaande programma’s downloaden op de besmette computer (wanneer u niet door de wemb kunt bladeren of onze website kunt bezoeken, typ dan de volgende link in de adresbalk van uw browser): 

https://www.2-viruses.com/downloads/spyware-remover.exe 

https://www.2-viruses.com/downloads/spyhunter-i.exe

U moet op “onbeveiligd” in de browser klikken om de download te voltooien. 

De extensie van het anti-malwareprogramma moet van .exe gewijzigd worden in .com om te werken. U kunt ook met de rechtermuisknop op het bestand klikken en kiezen voor “Uitvoeren als” en “Mijn computer en gegevens beschermen” uitschakelen om het programma te starten. Hier volgt een videogids die de stappen om Smart Fortress 2012 te verwijderen toont:

Als dit allemaal geen succes heeft, probeer dan een registratiecode te gebruiken, dit is namelijk succesvol gebleken in eerdere versies van Smart Fortress 2012. Gebruik de code: AA39754E-715219CE. Vervolgens moet u een volledige systeemscan uitvoeren met een anti-malwareporgramma om Smart Fortress 2012 te verwijderen. Gebruik bijvoorbeeld spyhunter, Malwarebytes Anti-Malware of spyware doctor, deze programma’s zijn allemaal veilig en effectief tegen dit soort programma’s.

Als u betaald heeft voor de “volledige versie” van Smart Fortress, neem dan contact op met uw bank.

 

 

Automatische tools Malware verwijderen

Download Spyhunter voor Malware ontdekking
(Win)

Opmerking: Spyhunter proef levert detectie van parasieten zoals Smart Fortress 2012 en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Download Combo Cleaner voor Malware ontdekking
(Mac)

Opmerking: Combo Cleaner proef levert detectie van parasieten zoals Smart Fortress 2012 en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar,

Verwijdering handleiding Smart Fortress 2012

Bron: https://www.2-viruses.com/remove-smart-fortress-2012

Removal guides in other languages

Smart Fortress 2012 (de)  Flag of Germany
Smart Fortress 2012 (fr) 
Smart Fortress 2012 (en) 
Smart Fortress 2012 (es) 
Smart Fortress 2012 (it) 
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.