Smart Guard Protection - Hoe te verwijderen

Smart Guard Protection

Smart Guard Protection is een malafide anti-virusprogramma dat tot de familie van WinWebSec behoort. De ontwikkelaars staan bekend om het verspreiden van schadelijke toepassingen zoals Antivirus Security Pro, System Doctor 2014, System Progressive Protection, enzovoorts. Al deze toepassingen proberen computergebruikers op te lichten door zich voor te doen als beveiligingsprogramma’s. Net zoals de voorgangers wordt Smart Guard Protection op computer geïnstalleerd met behulp van Trojaanse virussen en doet dit zonder toestemming van de gebruiker. 

Eenmaal binnen simuleert het programma een systeemscan. Het voert een scan uit elke keer dat de computer opnieuw wordt opgestart. Na een paar minuten meldt Smart Guard Protection dat uw PC besmet is met vele gevaren en dat de enige manier om deze besmettingen te verwijderen is de volledige versie van Smart Guard aan te schaffen. Echter kan het programma helemaal geen virussen opsporen of verwijderen. Het verzint alle scanresultaten en probeert u alleen op te lichten zodat u betaalt voor een nutteloze toepassingen. 

Als Smart Guard Protection is geïnstalleerd brengt het ook wijzigingen aan de instellingen van uw computer aan. U zult op deze manier steeds waarschuwingen ontvangen over systeemfouten en andere veiligheidsproblemen. Het belemmert u ook in het gebruik van uw computer omdat legitieme programma’s afgesloten worden. U kunt dan bijna niets meer doen behalve Smart Guard Protection aanschaffen. Hier is een voorbeeld van een waarschuwing die u kunt krijgen:

Warning! Infected file detected
Location: File System
Suspicious activity detected in the application notepad.exe to the behavior of the virus Win32/Conficker.X. For your security and to avoid loss of data, the operation of application notepad.exe has been temporarily restricted.

Waarschuwing! Er is een besmet bestande gevonden: Verdachte Activiteiten op Bestandssysteem ontdekt in de toepassing notepad.exe en Win32/Conficker.X. Voor uw veiligheid en om gegevensverlies tegen te gaan, zijn de toepassingen tijdelijk afgesloten. 

Het wordt ten zeerste aangeraden om Smart Guard Protection van uw systeem te verwijderen zodra u het aantreft. Als u een tweede account beschikbaar heeft, voer dan een scan met een anti-malwareprogramma zoals Spyhunter uit nadat u zich heeft aangemeld. Voer een volledige systeemscan uit als dat mogelijk is. Dit is een goede reden om een apart administrator account op te zetten, speciaal voor situaties zoals deze. 

U kunt ook proberen te registreren voor Smart Guard Protection door de volgende code te gebruiken: AA39754E-216A8FF3. Met dank aan S!Ri voor het delen. Vergeet niet dat dit niet inhoudt dat het programma wordt verwijdert, het stop de toepassing slechts. Als geen van bovenstaande manieren werkt, volg dan onderstaande instructies op. 

Speciale verwijderingsinstructies voor Smart Guard Protection

1. Start uw computer opnieuw op en toets tijdens het opstarten F8;

2. Kies Veilige Modus met Netwerkmogelijkheden;

3. Start → Uitvoeren en typ https://www.2-viruses.com/downloads/spyhunter-i.exe. Sla het bestand op op een plaats waar u het makkelijk terug kunt vinden. Start de computer nogmaals opnieuw op;

4. Wijzig de extensie van Spyhunter van .exe naar .com en start het programma. U zult de bekende extensies moeten zien. Deze stap zorgt ervoor dat de .exe bestanden hersteld worden;

5. Installeer Spyhunter, Hitman Pro, Malwarebytes Anti-Malware of een ander anti-malwareprogramma en voer een scan uit (deze programma’s moeten nu normaal uitgevoerd kunnen worden). Verwijder alle bestanden van Smart Guard Protection door de instructies op te volgen.

Automatische tools Malware verwijderen

Download Spyhunter voor Malware ontdekking
(Win)

Opmerking: Spyhunter proef levert detectie van parasieten zoals Smart Guard Protection en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Download Combo Cleaner voor Malware ontdekking
(Mac)

Opmerking: Combo Cleaner proef levert detectie van parasieten zoals Smart Guard Protection en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar,

Removal guides in other languages

Smart Guard Protection (fr) 
Smart Guard Protection (de)  Flag of Germany
Smart Guard Protection (es) 
Smart Guard Protection (it) 
Smart Guard Protection (pt) 
Smart Guard Protection (se) 
Smart Guard Protection (lt) 

One response to “Smart Guard Protection

 1. Hartelijk dank voor de zeer duidelijk beschrijving. Dit is inderdaad een heel smerig programma. Ik vraag
  me af of je na betaling van minimaal 60,– $ voor 30 dagen, wel van die rommel zou afkomen.

  Ik heb die rotzooi helaas net op mijn computer en je kunt inderdaad helemaal niets meer. Bij mij
  gaf het programma trouwens aan de nieuwste versie van Adobe te downloaden. Ik heb Adobe erover
  gebeld maar die schijnen niet erg geinteresseerd. Ze doen er meer dan 30 minuten over om je door
  te verbinden naar hun Anti Piracy Afdeling dus dat schiet niet erg op, terwijl men zou verwachten dat een bedrijf met een goed imago zoals Adobe dat graag zo wil houden en geen behoefde heeft om geassocieerd te worden met een Malware/Virus zoals Smart Guard.

  Voor iedereen die geinfecteerd is, de FBI heeft een cybercrimes unit. Het is zeker zinvol om het daar te vermelden, zodra je computer dat weer toelaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.