Smart PC Cleaner - Hoe te verwijderen

Smart PC Cleaner

Het programma Smart PC Cleaner wordt op slinkse wijze geïnstalleerd op computers. Het beweert dat het uw systeem optimaliseert maar probeert u eigenlijk een licentie aan te laten schaffen die u niet nodig heeft. Het is geen schadelijk programma, maar de computergebruikers krijgen er ook geen voordelen van: een nutteloze toepassing met andere woorden. Het wordt zonder de toestemming van de gebruiker geïnstalleerd en daarom wordt het als een ongewenst programma beschouwd. 

Als de Smart PC Cleaner uw PC eenmaal is binnengedrongen zal het scans uitvoeren zonder dat u daar toestemming voor heeft gegeven. Het programma toont verschillende waarschuwingen en zegt dat er veiligheidsproblemen zijn gevonden. Om deze problemen te repareren moet u een registratie voltooien en betalen voor de licentie van het complete programma. 

U moet nooit voor dit programma betalen omdat het helemaal geen systeemproblemen op kan sporen. De fouten die Smart PC Cleaner zogenaamd opspoort bestaan niet en het kan zelfs zo zijn dat er problemen ontstaan als u bestanden op aanraden van Smart PC Cleaner verwijdert. Als u denkt dat er problemen in uw systeem aanwezig zijn kunt u gebruiken maken van een gratis register cleaner en u hoeft dus geen geld te betalen voor Smart PC Cleaner. 

Wij raden u aan goed op te letten tijdens het installeren van gratis software en de installatie van nutteloze programma’s die samen in de bundel komen te weigeren. Kies altijd voor handmatige installatie en weiger de installatie van extra programma’s door vooraf ingeschakelde vinkjes uit te zetten. Verwijder Smart PC Cleaner van uw computer als u het niet zelf heeft geïnstalleerd. Gebruik Spyhunter en Malwarebytes Anti-Malware om een volledige systeemscan uit te voeren. U kunt het programma ook via het Configuratiescherm verwijderen.

Automatische tools Malware verwijderen

Download Spyhunter voor Malware ontdekking
(Win)

Opmerking: Spyhunter proef levert detectie van parasieten zoals Smart Pc Cleaner en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Download Combo Cleaner voor Malware ontdekking
(Mac)

Opmerking: Combo Cleaner proef levert detectie van parasieten zoals Smart Pc Cleaner en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar,

Bron: https://www.2-viruses.com/remove-smart-pc-cleaner

Removal guides in other languages

Smart PC Cleaner (en) 
Smart PC Cleaner (de)  Flag of Germany
Smart PC Cleaner (fr) 
Smart PC Cleaner (es) 
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.