Smart Sys Care - Hoe te verwijderen

Smart Sys Care, niet te verwarren met Smart System Care, wordt geadverteerd als pc optimalisatie software die de prestaties van de computer verbetert. Het wordt ook als kwaadaardig beschouwd door vele cyberbeveiliging experts en wordt gedetecteerd door antivirus tools. Smart Sys Care is weer maar eens een creatie van Econosoft, samen met Advance PC Solutions, PC Booster Pro, en PC Speeder Pro.

PC optimaliseerders is een verdachte software categorie omdat veel programma’s die ertoe behoren kwaadaardig zijn. Ze overtuigen mensen om ze te downloaden door te beloven dat ze de computer sneller en beter kunnen laten werken. Door de wereld te beloven wurmen ze hun weg op pc’s en gebruiken dan psychologische trucjes om de mensen te overtuigen de betaalde versie aan te schaffen. Smart Sys Care wordt als zeer verdacht beschouwd, zoals deze pagina van VirusTotal toont.

De waarheid over PC optimaliseerders is dat ze niet nuttig zijn, over het algemeen. De meeste mensen halen geen voordeel uit hun eigenschappen en in tegenstelling tot hun beloftes vertragen deze programma’s het systeem waarop ze geïnstalleerd werden. Bijvoorbeeld, Smart Sys Care plant scans en start telkens je inlogt, toont pop-ups en zorgt er voor dat het moeilijk afgesloten kan worden. Deze dingen zorgen ervoor dat de pc het onnodig druk heeft met het uitvoeren van een nutteloos programma.

Functies van Smart Sys Care

De toepassing heeft een mooie, professioneel uitziende website die de verschillende functies beschrijft die deze toepassing biedt. Deze omvatten:


Smart Sys Care, screenshot

 • Systeem junk reiniger
 • Browser junk reiniger
 • Malware detectie
 • Register reiniger
 • PC optimalisatie
 • PC opruiming
 • PC herstel
 • PC versnellen

De Smart Sys Care pagina promoot het programma door te beweren dat bezet geheugen op de schijf en cookies en gegevens in je browser cache de pc en browser vertragen. Dit is gewoonweg een grove leugen. In feite is het zo dat het verwijderen van browser cookies en cache ervoor zorgt dat de websites trager laden dan voordien! Het opruimen van het register zal de computer niet sneller maken aangezien onnodige waarden hem niet vertragen. En het gebrek aan vrije ruimte op je pc heeft enkel invloed op de snelheid van je pc als er zeer weinig ruimte overblijft — op dit moment kan een ingebouwde Windows tool de onnodige bestanden verwijderen. Een nieuw programma zal tenslotte enkel meer van het waardevolle geheugen gaan innemen.

Smart Sys Care biedt geen nieuwe tools die nog niet toegankelijk zijn op Windows (zoals een startup manager) maar het probeert eruit te zien alsof het nuttig is en veel doet. Smart Sys Care gaat zelfs zo ver dat het elk onnodig bestand weergeeft als een fout in het fel rood en vage gutsen van groen naar rood gebruikt om de gebruiker te laten geloven dat er iets fout is met de computer. Uiteindelijk komt het erop neer dat Smart Sys Care gemaakt werd om geld te verdienen voor zijn ontwerpers en niet om nuttige functies te voorzien.

In feite zou men Smart Sys Care kunnen beschouwen als scareware omwille van de manier waarop het gebruikers probeert te overtuigen dat hun computer gevaar loopt. Bijvoorbeeld, het vindt steeds fouten zelf op een bijna nieuw geïnstalleerde Windows. Dit komt omdat het gemaakt is om je angst aan te jagen zodat je het zou kopen.

Hoe Smart Sys Care verwijderen

Het wordt aanbevolen om Smart Sys Care van je systeem te verwijderen. Als je up-to-date software hebt zul je al moeilijkheden ondervinden bij het downloaden en installeren van het programma omdat verschillende anti-malware maatregelen zullen weigeren om Smart Sys Care door te laten. Maar downloaden is niet de enige manier om het te installeren. Als potentieel ongewenste toepassing, is het waarschijnlijk dat Smart Sys Care gebundeld wordt met wat andere, gratis programma’s en geïnstalleerd wordt op de achtergrond. Bundelen wordt vaak gebruikt om programma’s te promoten die zelf niet aantrekkelijk genoeg zijn om alleen geïnstalleerd te worden. Dus als je beschikt over Smart Sys Care maar je het niet installeerde is het logisch het programma waarmee het kwam als verdacht te beschouwen.

Gelukkig zullen professionele antivirustools in staat zijn om de overgrote meerderheid van malware op te lossen. Beëindig elk kwaadaardig proces of gebruik de veilige modus om malware te laten ophouden met het verstoren van het reinigingsproces en gebruik een antivirustool dat je vertrouwt, zoals Spyhunter, om de kwaadaardige programma’s en bestanden te vinden. Verwijder deze dan handmatig of automatisch. Dit zou je moeten verlossen van malware en in feite, echt een positief effect hebben op de prestaties van je computer.

Het zelf verwijderen van onnodige programma’s, updaten van je software, leren hoe startup toepassingen te beheren en het verwijderen van onnodige bestanden zal beter zijn dan het gebruiken van toepassingen zoals Smart Sys Care. Het upgraden van je hardware kan echter nodig zijn om voordeel te halen uit nieuwe software. Misschien wordt je computer trager omdat nieuwe programma’s veeleisender zijn.

Automatische tools Malware verwijderen

Download Spyhunter voor Malware ontdekking
(Win)

Opmerking: Spyhunter proef levert detectie van parasieten zoals Smart Sys Care en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Download Combo Cleaner voor Malware ontdekking
(Mac)

Opmerking: Combo Cleaner proef levert detectie van parasieten zoals Smart Sys Care en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar,

Hoe Smart Sys Care te verwijderen, gebruik makend van het Configuratiescherm

Vele kapers en adware zoals Smart Sys Care installeren enkele van hun componenten en additionele software als normale Windows-programma’s. Dit gedeelte van de malware kan verwijderd worden uit het Configuratiescherm. Om dit te doen, volgt u volgende stappen.
 • Start -> Configuratiescherm (oudere Windows) of druk op de Windows-knop -> Zoek en enter Configuratiescherm (Windows 8);
  Control panel
 • Kies Verwijder Programma;
  Programs and features
 • Blader door de lijst en verwijder zaken gerelateerd aan Smart Sys Care .
  Remove toolbars
 • Klik op de Verwijder knop.
  Uninstall
 • In veel gevallen is een anti-malware programma beter in het detecteren van gerelateerde parasieten, dus we raden u aan Spyhunter te installeren om zo andere programma’s die mogelijks onderdeel zijn van een infectie, te elimineren.
  Scan with spyhunter

Deze methode zal sommige browser plug-ins niet verwijderen, ga daarom door naar het volgende deel van de handleiding.

Verwijder Smart Sys Care van uw browsers

Bron: https://www.2-viruses.com/remove-smart-sys-care

Removal guides in other languages

Smart Sys Care (en) 
Smart Sys Care (dk) 
Smart Sys Care (es) 
Smart Sys Care (it) 
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.