SnowPrice - Hoe Te Verwijderen?

 

Als u advertenties hebt opgemerkt die worden gelabeld met een slogan “Ads by SnowPrice” of “Brought to you by SnowPrice” in één van uw webbrowsers, dan is uw computer zeker en vast geïnfecteerd door adware met de naam SnowPrice. U moet dan de nodige stappen ondernemen. De applicatie is op zichzelf niet heel kwaadaardig maar kan tot serieuze schade leiden rond uw cyberveiligheid. U houdt het dus best niet geïnstalleerd. Als u recentelijk hebt ontdekt dat uw computer is geïnfecteerd door deze malware maar geen idee heeft hoe zich ervan te ontdoen, dan bent u op de juiste plek terechtgekomen. In dit artikel voorzien we u van gedetailleerde instructies voor het verwijderen van SnowPrice op manuele en automatische wijze. U kan kiezen welke methode u gebruikt.

De makkelijkste manier om SnowPrice te elimineren is het downloaden van een betrouwbaar anti-malware programma zoals Reimage, SpyHunter of Malwarebytes en het scannen van uw computer ermee. Het zal het virus meteen detecteren en elimineren. Ook zal het uw computer in de toekomst beschermen tegen gelijkaardige infecties, dus het is handig om het geïnstalleerd te houden. U kan ook andere anti-malware gebruiken naar uw keuze.

Om SnowPrice manueel te verwijderen, zal u een aantal stap-voor-stap acties moeten uitvoeren. Als u geen eerdere ervaring heeft in het verwijderen van computervirussen, kan dit ingewikkeld zijn. Daarom hebben we een handleiding ontwikkeld voor het handmatig verwijderen van SnowPrice – u vindt het onder dit artikel. Als u alle stappen correct kan uitvoeren, zal u in staat zijn om het manueel te elimineren.

Indien u vragen heeft rond dit onderwerp, kan u ze gerust stellen in de reageersectie onderaan. We zullen ons best doen om ze allemaal te beantwoorden. Om meer te weten te komen over specifieke kenmerken van SnowPrice, kan u verder lezen in dit artikel.

Over de SnowPrice adware

Het wordt beschreven als een handig gratis hulpmiddel dat u zal helpen zowel tijd als geld te besparen tijdens het online shoppen door u te voorzien van coupons, deals en commerciële aanbiedingen. Maar dat is niet de waarheid. Het probleem is dat al deze aanbiedingen, coupons en deals in een vervelende vorm van webadvertenties worden weergegeven, zoals pop-up, pop-under, in-tekst, banner of contextuele advertentie.

Advertenties weergegeven door SnowPrice verschijnen meestal op e-commerce websites. U zal aangeboden worden om bepaalde producten aan te kopen tegen een aantrekkelijke prijs. Laat u niet vangen door deze truc – meestal zijn de aanbiedingen nep. Ze proberen enkel uw aandacht te winnen en u op de advertenties te laten klikken. We raden dat niet aan.

Als u toch op een advertentie weergegeven door SnowPrice klikt, zal u meteen worden omgeleid naar andere websites die mogelijks worden beheerd door verscheidene cybercriminelen als hackers en oplichters. Op deze manier kan uw computer geïnfecteerd geraken door andere virussen of kan u opgelicht worden en geld verliezen als u er iets probeert aan te kopen.

Distributiemethoden van de SnowPrice adware

SnowPrice wordt gedistribueerd met behulp van een kwaadaardige distributiemethode genaamd bundelen. Het wordt gebundeld met andere gratis software die kan worden gedownload van het internet. Als u deze of andere malware wil voorkomen, moet u steeds aandacht besteden aan het installatieproces van gratis software.

Sla nooit stappen over en kies steeds voor een ‘custom’ of geavanceerde installatiemode indien mogelijk. Op deze manier zal u in staat zijn om alle mogelijke opties te zien en aanpassingen te maken. Haast u niet want soms wordt de meest belangrijke informatie weergegeven in een zeer klein lettertype. U wil dat niet missen. Kijk uit voor vakjes die al werden geselecteerd voor u. Als het al te laat is, wacht u best niet langer maar elimineert u SnowPrice meteen van uw computer.Automatische tools SnowPrice verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected SnowPrice files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Manuele verwijdering van SnowPrice advertenties

Hoe SnowPrice te verwijderen, gebruik makend van het Configuratiescherm

Vele kapers en adware zoals SnowPrice installeren enkele van hun componenten en additionele software als normale Windows-programma’s. Dit gedeelte van de malware kan verwijderd worden uit het Configuratiescherm. Om dit te doen, volgt u volgende stappen.
 • Start -> Configuratiescherm (oudere Windows) of druk op de Windows-knop -> Zoek en enter Configuratiescherm (Windows 8);
  Control panel
 • Kies Verwijder Programma;
  Programs and features
 • Blader door de lijst en verwijder zaken gerelateerd aan SnowPrice en gerelateerde parasieten als Blazzer Deals .
  Remove toolbars
 • Klik op de Verwijder knop.
  Uninstall
 • In veel gevallen is een anti-malware programma beter in het detecteren van gerelateerde parasieten, dus we raden u aan Reimage of Spyhunter te installeren om zo andere programma’s die mogelijks onderdeel zijn van een infectie, te elimineren.
  Scan with spyhunter

Deze methode zal sommige browser plug-ins niet verwijderen, ga daarom door naar het volgende deel van de handleiding.

Verwijder SnowPrice van uw browsers

  Top Verwijder kwaadaardige extensies van Internet Explorer

 • klik op het Gereedschap icoon -> Beheer Add-ons.
  Add-on
 • Ga door de Werkbalken en extensies. Verwijder alles gerelateerd aan SnowPrice en items die u niet kent en niet gemaakt werden door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe.
  Disable add-ons
 • Sluit de Opties.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan SnowPrice, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Gereedschap icoon -> Internet Opties.
  Internet options
 • Kies voor de Geavanceerd tab en klik op de Reset knop.
  Reset settings
 • Selecteer het Verwijder persoonlijke instellingenvakje en klik op de Reset knop.
  Reset approve
 • Klik op de Sluit knop in het bevestigingsscherm, sluit dan de browser.
  Reset

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top SnowPrice verwijderen van Chrome

 • Klik op de menu-knop in de rechter-bovenhoek van het Google Chrome scherm. Selecteer “Instellingen”.
  Open settings
 • Klik op “Extensies” in de linker menubar.
 • Ga door de extensielijst en verwijder de programma’s die u niet nodig hebt, vooral deze die gelijkaardig lijken aan SnowPrice. Klik op het icoon met de prullenbak naast SnowPrice of andere add-ons die u wil verwijderen.
  Remove extensions
 • Klik op de “Verwijder” knop in het bevestigingsscherm.
  Remove approve
 • Indien onzeker, kan u ze tijdelijk uitschakelen.
  Disable extension
 • Herstart Chrome.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan SnowPrice, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop van Chrome (drie horizontale lijnen) en selecteer Instellingen.
  Open settings
 • Scrol naar het einde van de pagina en klik op de Reset instellingen knop.
  Reset settings
 • Klik op de Reset knop in het bevestigingsscherm.
  Reset approve

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top SnowPrice verwijderen van Firefox

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla scherm en selecteer het “Add-ons” icoon (of druk op Ctrl+Shift+A op uw toetsenbord).
  Select add-on
 • Ga door de lijst met Extensies en Add-ons, verwijder alles gerelateerd aan SnowPrice of zaken die u niet herkent. Als u de extensie niet kent en het is niet gemaakt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe, dan hebt u het waarschijnlijk niet nodig.
  Remove add-on

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met SnowPrice, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla Firefox scherm. Klik op de Help knop.
  Help button
 • Kies voor Probleemoplossingsinformatie in het Help menu.
  Troubleshooting
 • Klik op de Reset Firefox knop.
  Refresh firefox
 • Klik op de Reset Firefox knop in het bevestigingsscherm. Mozilla Firefox zal sluiten en de instellingen opnieuw instellen.
  Refresh firefox approve

Als u de browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Hoe SnowPrice verwijderen uit Microsoft Edge:  Top


Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 1)

 • Open Microsoft Edge en klik op de Meer acties knop (drie puntjes in de rechter bovenhoek van het scherm), kies dan Instellingen.
  Open settings
 • In het Instellingen venster, klik op de Kies wat te wissen knop.
  Choose clear
 • Selecteer alles wat je wil verwijderen en klik op Wissen.
  Clear browsing data
 • Rechterklik op Start en kies Taakbeheer.
  Open task manager
 • Op de Proces tab rechterklik op Microsoft Edge en selecteer Ga naar details.
  Go to details
 • In de Details zoek je naar waarden genaamd Microsoft Edge, rechterklik op elk van hen en selecteer dan Taak beëindigen om deze waarden te stoppen.
  End Edge task
Als de eerste methode niet werkt voor je, volg dan de stappen van de geavanceerde methode hieronder. Zorg ervoor dat je een back-up van je data maakt voor je deze stappen voltooid. Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 2)
 • Navigeer naar de volgende map: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe Selecteer alle waarden in deze map, rechterklik en selecteer Verwijderen.
  Delete files
 • Klik op de start knop en type “Windows power”. Rechterklik op de Windows PowerShell waarde en kies Uitvoeren als beheerder.
  Open powershell
 • Als Beheerder: Windows PowerShell venster verschijnt op je scherm, plak deze regel na PS: cd C:\WINDOWS\system32 en druk op Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command
Eens je deze stappen voltooid hebt, zou SnowPrice van je Microsoft Edge browser verwijdert moeten zijn.

  Top SnowPrice verwijderen van Safari (Mac OS X)

 • Klik op het Safari menu.
 • Kies Voorkeuren.
  Open preferences
 • Klik op de Extensies Tab.
 • Klik op de Verwijder knop bij SnowPrice. Verwijder ook alle andere onbekende of verdacht uitziende zaken. Als u niet zeker bent of u de extensie nodig heeft of niet, kan u gewoonweg het Schakel in vakje deselecteren om de extensie tijdelijk uit te schakelen.
  Extensions
 • Herstart Safari.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met SnowPrice, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Safari menu in de linker-boven hoek van het scherm. Selecteer Reset Safari.
  Choose reset
 • Selecteer welke opties u opnieuw wil instellen (meestal worden ze standaard allemaal voor u geselecteerd) en klik op de Reset knop.
  Reset

Als u uw browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Verwijdering handleiding SnowPrice

 
Processen:
       
 

Over de auteur

 
september 5, 2015 11:42, september 5, 2015 11:42
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *