Solution Real - Hoe Te Verwijderen?

-
 0
Type: Adware
 

Solution Real wordt dan wel beschreven als een handige gratis applicatie, maar dat is één grote leugen. Eens geïnstalleerd, zal het uw webbrowsers overspoelen met verscheidene kwaadaardige advertenties. Daarom houdt u het dus best niet geïnstalleerd op uw computer. Daarenboven kan u in grote problemen terechtkomen dankzij deze applicatie.

Het is niet moeilijk om op te merken dat uw computer is geïnfecteerd door Solution Real want de meeste advertenties ervan worden gelabeld met de slogans “Ads by Solution Real” of “brought to you by Solution Real”. Als u dit hebt opgemerkt in één van uw webbrowsers, is uw computer zeker en vast geïnfecteerd en moet u de nodige acties ondernemen.

Om Solution Real te verwijderen, downloadt u een betrouwbaar anti-malware hulpmiddel als SpyHunter of StopZilla en scant u uw systeem ermee. Het zal de bedreiging automatisch detecteren en elimineren in korte tijd. Ook zal het uw computer in de toekomst beschermen tegen gelijkaardige infecties, dus het is wijs om het geïnstalleerd te houden.

Als u verkiest om dit manueel uit te voeren, scrol dan naar beneden want onder dit artikel vindt u een stap-voor-stap handleiding voor het elimineren van Solution Real. We hebben deze ontwikkeld om u te assisteren bij dit ingewikkelde proces. Zelfs wanneer u zich compleet heeft ontdaan van Solution Real, raden we aan om achteraf uw computer te scannen met een anti-malware applicatie. Solution Real kan namelijk andere infecties laten infiltreren in uw systeem.

Als u vragen heeft omtrent dit onderwerp, stelt u ze dan gerust in de reageersectie onderaan. We zullen ons best doen om u te helpen. Indien u meer te weten wil komen over de specifieke kenmerken van Solution Real, leest u gerust verder in dit artikel.

Over de Solution Real adware

Het werkt als een browser add-on die kan worden toegevoegd aan de meest populaire webbrowsers zoals Mozilla Firefox, Internet Explorer, Google Chrome of zelfs Safari. Dit betekent dat ook Apple-gebruikers kunnen worden geïnfecteerd. Het wordt gepresenteerd als een handig hulpmiddel dat u zal helpen bij het eenvoudiger zoeken op het wereldwijde web en het verbeteren van uw browserervaring. Maar het heeft nadelen. Het zal namelijk veel advertenties weergeven in al uw webbrowsers zonder uw toestemming. Niet enkel zijn deze vervelend, maar ook kwaadaardig.

Advertenties van Solution Real kunnen worden weergegeven in allerlei vormen zoals pop-ups, pop-unders, banners en in-tekst of contextuele advertenties. Ze verschijnen op willekeurige momenten en dat is storend. Ze mogen dan wel aantrekkelijk lijken, maar we raden u niet aan om erop te klikken. Als u dat toch doet, zal u worden omgeleid naar andere websites die mogelijks worden beheerd door cybercriminelen zoals hackers en oplichters. Op deze manier kan uw computer geïnfecteerd geraken door andere virussen of kan u opgelicht worden en geld verliezen indien u er iets probeert aan te kopen.

Solution Real kan worden beschreven als een advertentienetwerk voor cybercriminelen. Aangezien ze worden geband van legitieme netwerken (zoals Google of Facebook), gebruiken ze adware zoals deze om hun websites te promoten en webverkeer ernaar te leiden. Dus als u deze malware geïnstalleerd houdt in uw systeem, kunnen cybercriminelen u rechtstreeks in uw browser bereiken. Dat is gevaarlijk.

Een ander ongewenst kenmerk van Solution Real is de verzameling van gegevens. Eens geïnstalleerd, zal het informatie over uw browsergewoonten verzamelen, zoals uw browsergeschiedenis, zoekopdrachten, meest bezochte websites of zelfs uw IP- en e-mailadressen. Deze informatie wordt gebruikt voor marketing doeleinden. Derden passen hun advertenties aan op basis van de verzamelde gegevens om ze zo relevanter en interessanter te maken voor u. Hierdoor stijgt de kans dat u erop zal klikken. Dat is het hoofddoel van Solution Real want z’n makers worden betaald voor elke klik op hun advertenties. Ook genereren ze webverkeer en krijgen ze geld voor het aanzetten van gebruikers tot kopen.

Distributiemethoden van Solution Real

Solution Real wordt gebundeld met andere gratis applicaties die kunnen worden gedownload van onbetrouwbare websites. Dus als u bijvoorbeeld een gratis programma downloadt en installeert van een website met een twijfelachtige reputatie, bestaat de kans dat Solution Real mee geïnstalleerd zal worden op uw computer zonder dat u daarvan op de hoogte bent. Om dit te voorkomen, weest u best extra voorzichtig tijdens de installatie van gratis software.

Sla nooit stappen over en kies steeds voor een ‘custom’ of geavanceerde installatiemode indien mogelijk. Op deze manier zal u in staat zijn om alle mogelijke opties te zien en aanpassingen te maken. Het lezen van alle algemene voorwaarden is ook een slim idee. Indien u opmerkt dat additionele software wordt geïnstalleerd zonder dat u daarvan afweet, staat u deze installatie best niet toe. Het is mogelijks Solution Real of een ander ongewenst programma.Automatische tools Solution Real verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected Solution Real files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Manuele verwijdering van Solution Real

Hoe Solution Real te verwijderen, gebruik makend van het Configuratiescherm

Vele kapers en adware zoals Solution Real installeren enkele van hun componenten en additionele software als normale Windows-programma’s. Dit gedeelte van de malware kan verwijderd worden uit het Configuratiescherm. Om dit te doen, volgt u volgende stappen.
 • Start -> Configuratiescherm (oudere Windows) of druk op de Windows-knop -> Zoek en enter Configuratiescherm (Windows 8);
  Control panel
 • Kies Verwijder Programma;
  Programs and features
 • Blader door de lijst en verwijder zaken gerelateerd aan Solution Real en gerelateerde parasieten als Super Radio , VideoStripe , BlocckkTheAds , Browser Information .
  Remove toolbars
 • Klik op de Verwijder knop.
  Uninstall
 • In veel gevallen is een anti-malware programma beter in het detecteren van gerelateerde parasieten, dus we raden u aan Reimage of Spyhunter te installeren om zo andere programma’s die mogelijks onderdeel zijn van een infectie, te elimineren.
  Scan with spyhunter

Deze methode zal sommige browser plug-ins niet verwijderen, ga daarom door naar het volgende deel van de handleiding.

Verwijder Solution Real van uw browsers

  Top Verwijder kwaadaardige extensies van Internet Explorer

 • klik op het Gereedschap icoon -> Beheer Add-ons.
  Add-on
 • Ga door de Werkbalken en extensies. Verwijder alles gerelateerd aan Solution Real en items die u niet kent en niet gemaakt werden door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe.
  Disable add-ons
 • Sluit de Opties.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Solution Real, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Gereedschap icoon -> Internet Opties.
  Internet options
 • Kies voor de Geavanceerd tab en klik op de Reset knop.
  Reset settings
 • Selecteer het Verwijder persoonlijke instellingenvakje en klik op de Reset knop.
  Reset approve
 • Klik op de Sluit knop in het bevestigingsscherm, sluit dan de browser.
  Reset

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top Solution Real verwijderen van Chrome

 • Klik op de menu-knop in de rechter-bovenhoek van het Google Chrome scherm. Selecteer “Instellingen”.
  Open settings
 • Klik op “Extensies” in de linker menubar.
 • Ga door de extensielijst en verwijder de programma’s die u niet nodig hebt, vooral deze die gelijkaardig lijken aan Solution Real. Klik op het icoon met de prullenbak naast Solution Real of andere add-ons die u wil verwijderen.
  Remove extensions
 • Klik op de “Verwijder” knop in het bevestigingsscherm.
  Remove approve
 • Indien onzeker, kan u ze tijdelijk uitschakelen.
  Disable extension
 • Herstart Chrome.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Solution Real, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop van Chrome (drie horizontale lijnen) en selecteer Instellingen.
  Open settings
 • Scrol naar het einde van de pagina en klik op de Reset instellingen knop.
  Reset settings
 • Klik op de Reset knop in het bevestigingsscherm.
  Reset approve

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top Solution Real verwijderen van Firefox

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla scherm en selecteer het “Add-ons” icoon (of druk op Ctrl+Shift+A op uw toetsenbord).
  Select add-on
 • Ga door de lijst met Extensies en Add-ons, verwijder alles gerelateerd aan Solution Real of zaken die u niet herkent. Als u de extensie niet kent en het is niet gemaakt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe, dan hebt u het waarschijnlijk niet nodig.
  Remove add-on

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met Solution Real, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla Firefox scherm. Klik op de Help knop.
  Help button
 • Kies voor Probleemoplossingsinformatie in het Help menu.
  Troubleshooting
 • Klik op de Reset Firefox knop.
  Refresh firefox
 • Klik op de Reset Firefox knop in het bevestigingsscherm. Mozilla Firefox zal sluiten en de instellingen opnieuw instellen.
  Refresh firefox approve

Als u de browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Hoe Solution Real verwijderen uit Microsoft Edge:  Top


Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 1)

 • Open Microsoft Edge en klik op de Meer acties knop (drie puntjes in de rechter bovenhoek van het scherm), kies dan Instellingen.
  Open settings
 • In het Instellingen venster, klik op de Kies wat te wissen knop.
  Choose clear
 • Selecteer alles wat je wil verwijderen en klik op Wissen.
  Clear browsing data
 • Rechterklik op Start en kies Taakbeheer.
  Open task manager
 • Op de Proces tab rechterklik op Microsoft Edge en selecteer Ga naar details.
  Go to details
 • In de Details zoek je naar waarden genaamd Microsoft Edge, rechterklik op elk van hen en selecteer dan Taak beëindigen om deze waarden te stoppen.
  End Edge task
Als de eerste methode niet werkt voor je, volg dan de stappen van de geavanceerde methode hieronder. Zorg ervoor dat je een back-up van je data maakt voor je deze stappen voltooid. Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 2)
 • Navigeer naar de volgende map: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe Selecteer alle waarden in deze map, rechterklik en selecteer Verwijderen.
  Delete files
 • Klik op de start knop en type “Windows power”. Rechterklik op de Windows PowerShell waarde en kies Uitvoeren als beheerder.
  Open powershell
 • Als Beheerder: Windows PowerShell venster verschijnt op je scherm, plak deze regel na PS: cd C:\WINDOWS\system32 en druk op Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command
Eens je deze stappen voltooid hebt, zou Solution Real van je Microsoft Edge browser verwijdert moeten zijn.

  Top Solution Real verwijderen van Safari (Mac OS X)

 • Klik op het Safari menu.
 • Kies Voorkeuren.
  Open preferences
 • Klik op de Extensies Tab.
 • Klik op de Verwijder knop bij Solution Real. Verwijder ook alle andere onbekende of verdacht uitziende zaken. Als u niet zeker bent of u de extensie nodig heeft of niet, kan u gewoonweg het Schakel in vakje deselecteren om de extensie tijdelijk uit te schakelen.
  Extensions
 • Herstart Safari.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met Solution Real, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Safari menu in de linker-boven hoek van het scherm. Selecteer Reset Safari.
  Choose reset
 • Selecteer welke opties u opnieuw wil instellen (meestal worden ze standaard allemaal voor u geselecteerd) en klik op de Reset knop.
  Reset

Als u uw browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

       
 

Over de auteur

 
maart 8, 2015 09:14, maart 10, 2015 12:13
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *