SpaceSoundPro - Hoe Te Verwijderen?

 

SpaceSoundPro kan eruitzien als een nuttig gratis hulpmiddel op het eerste zicht, maar dat is het niet. Als je het geïnstalleerd hebt en je vind het nuttig mag je het gerust laten staan. Anders raden we je aan om deze toepassing zo snel mogelijk te verwijderen, voor het kan zorgen voor bijkomende cyber veiligheid schade.

Het is niet zo moeilijk om te weten of je computer geïnfecteerd werd met SpaceSoundPro of niet omdat de advertenties die getoond worden door deze adware meestal het label “Advertenties door SpaceSoundPro” of “Gebracht door SpaceSoundPro” hebben. Dus als je deze opgemerkt hebt op één van je browsers, is het zeker dat je computer geïnfecteerd werd en je dit probleem moet oplossen.

Je kan SpaceSoundPro manueel of autimatisch verwijderen, de keuze is volledig aan jou. Het is echter geen geheim dat de makkelijkste manier om virussen zoals SpaceSoundPro te verwijderen het downloaden van een betrouwbare anti-malware is en deze de situatie laten afhandelen, dus raden we je ook aan om dit te doen. We raden het gebruik van Reimage, SpyHunter of Malwarebytes anti-malware aan – beide programma’s hebben een uitgebreide malware gegevensbank en werken probleemloos. Je kan ook andere anti-malware toepassingen gebruiken als je dit wenst.

Als je geen extra geld wilt uitgeven aan het kopen van premium versies van anti-malware software, is hier een oplossing voor jou – verwijder het virus zelf manueel. Dit vereis enige specifieke kennis maar dat vormt geen probleem meer omdat we een stap-voor-stap manuele SpaceSoundPro verwijdering handleiding gemaakt hebben om je te helpen. Alles wat je moet doen is de verwijderingsstappen correct. Je kan de handleiding onderaan dit artikel vinden.

Om meer te weten te komen over de specifieke eigenschappen van SpaceSoundPro moet je dit artikel verder lezen. Als je specifieke vragen hebt over dit onderwerp, stel ze dan in de onderstaande commentaar sectie en we zullen ons best doen om ze allemaal te beantwoorden.

Over de SpaceSoundPro adware

SpaceSoundPro is een adware, dus van zodra het geïnstalleerd is zal het je browsers overspoelen met storende en kwaadaardige advertenties. Het kan omschreven worden als een adverteer netwerk voor cyber criminelen. Aangezien ze verbannen zijn van alle legitieme adverteer netwerken zoals Google of Facebook advertenties, gebruiken ze een adware zoals deze om hun sites te promoten en verkeer er naar toe te leiden. Dit gezegd zijnde als je op zo’n advertentie die getoond wordt door SpaceSoundPro klikt zal je omgeleid worden naar een andere site die misschien wel de eigendom is van cyber criminelen. Op deze manier kan je computer geïnfecteerd worden met andere virussen of als je probeert om hier iets te kopen kan je zelfs gescammed worden en je zuur verdiende centjes kwijtspelen.

SpaceSoundPro is volledig compatibel met alle populaire browsers, inclusief Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer en zelfs Safari. Dit betekent dat ook Apple gebruikers geïnfecteerd kunnen worden. Advertenties die getoond worden door deze adware kunnen in verschillende vormen voorkomen, zoals pop-up, pop-under, in-tekst, banner, contextueel of banner advertenties. Er kan ook steeds een nieuw tabblad of zelfs venster geopend worden op je browser met daarop een advertentie.

De distributiemethodes van de SpaceSoundPro adware

SpaceSoundPro wordt verdeeld op dezelfde manier als de meeste andere adware van dit type – gebundeld met allerlei freeware die gratis gedownload kan worden. Bijvoorbeeld als je een PDF maker of media speler van op een onbetrouwbare bron download en installeert, bestaat de kans dat ook SpaceSoundPro gedownload en geïnstalleerd kan worden zonder dat je dit weet. Als je dit wilt voorkomen moet je steeds het installatie nauwlettend volgen en je computer beveiligen met een betrouwbare anti-malware toepassing.Automatische tools SpaceSoundPro verwijderen

 
 
Opmerking: Reimage proef levert detectie van parasieten zoals SpaceSoundPro en helpt bijde verwijdering ervan gratis.Je kunt gedetecteerde bestanden, processen en registervermeldingen verwijderen uzelf ofaanschaf van een volledige versie.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Manuele verwijdering van SpaceSoundPro

Hoe SpaceSoundPro te verwijderen, gebruik makend van het Configuratiescherm

Vele kapers en adware zoals SpaceSoundPro installeren enkele van hun componenten en additionele software als normale Windows-programma’s. Dit gedeelte van de malware kan verwijderd worden uit het Configuratiescherm. Om dit te doen, volgt u volgende stappen.

 • Start -> Configuratiescherm (oudere Windows) of druk op de Windows-knop -> Zoek en enter Configuratiescherm (Windows 8);
  Control panel
 • Kies Verwijder Programma;
  Programs and features
 • Blader door de lijst en verwijder zaken gerelateerd aan SpaceSoundPro en gerelateerde parasieten als Intsearch.info .
  Remove toolbars
 • Klik op de Verwijder knop.
  Uninstall
 • In veel gevallen is een anti-malware programma beter in het detecteren van gerelateerde parasieten, dus we raden u aan Reimage, Spyhunter of Malwarebytes te installeren om zo andere programma’s die mogelijks onderdeel zijn van een infectie, te elimineren.
  Scan with spyhunter

Deze methode zal sommige browser plug-ins niet verwijderen, ga daarom door naar het volgende deel van de handleiding.

Verwijder SpaceSoundPro van uw browsers

  Top Verwijder kwaadaardige extensies van Internet Explorer

 • klik op het Gereedschap icoon -> Beheer Add-ons.
  Add-on
 • Ga door de Werkbalken en extensies. Verwijder alles gerelateerd aan SpaceSoundPro en items die u niet kent en niet gemaakt werden door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe.
  Disable add-ons
 • Sluit de Opties.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan SpaceSoundPro, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Gereedschap icoon -> Internet Opties.
  Internet options
 • Kies voor de Geavanceerd tab en klik op de Reset knop.
  Reset settings
 • Selecteer het Verwijder persoonlijke instellingenvakje en klik op de Reset knop.
  Reset approve
 • Klik op de Sluit knop in het bevestigingsscherm, sluit dan de browser.
  Reset

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top SpaceSoundPro verwijderen van Chrome

 • Klik op de menu-knop in de rechter-bovenhoek van het Google Chrome scherm. Selecteer “Instellingen”.
  Open settings
 • Klik op “Extensies” in de linker menubar.
 • Ga door de extensielijst en verwijder de programma’s die u niet nodig hebt, vooral deze die gelijkaardig lijken aan SpaceSoundPro. Klik op het icoon met de prullenbak naast SpaceSoundPro of andere add-ons die u wil verwijderen.
  Remove extensions
 • Klik op de “Verwijder” knop in het bevestigingsscherm.
  Remove approve
 • Indien onzeker, kan u ze tijdelijk uitschakelen.
  Disable extension
 • Herstart Chrome.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan SpaceSoundPro, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop van Chrome (drie horizontale lijnen) en selecteer Instellingen.
  Open settings
 • Scrol naar het einde van de pagina en klik op de Reset instellingen knop.
  Reset settings
 • Klik op de Reset knop in het bevestigingsscherm.
  Reset approve

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top SpaceSoundPro verwijderen van Firefox

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla scherm en selecteer het “Add-ons” icoon (of druk op Ctrl+Shift+A op uw toetsenbord).
  Select add-on
 • Ga door de lijst met Extensies en Add-ons, verwijder alles gerelateerd aan SpaceSoundPro of zaken die u niet herkent. Als u de extensie niet kent en het is niet gemaakt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe, dan hebt u het waarschijnlijk niet nodig.
  Remove add-on

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met SpaceSoundPro, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla Firefox scherm. Klik op de Help knop.
  Help button
 • Kies voor Probleemoplossingsinformatie in het Help menu.
  Troubleshooting
 • Klik op de Reset Firefox knop.
  Refresh firefox
 • Klik op de Reset Firefox knop in het bevestigingsscherm. Mozilla Firefox zal sluiten en de instellingen opnieuw instellen.
  Refresh firefox approve

Als u de browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Hoe SpaceSoundPro verwijderen uit Microsoft Edge:  Top


Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 1)

 • Open Microsoft Edge en klik op de Meer acties knop (drie puntjes in de rechter bovenhoek van het scherm), kies dan Instellingen.
  Open settings
 • In het Instellingen venster, klik op de Kies wat te wissen knop.
  Choose clear
 • Selecteer alles wat je wil verwijderen en klik op Wissen.
  Clear browsing data
 • Rechterklik op Start en kies Taakbeheer.
  Open task manager
 • Op de Proces tab rechterklik op Microsoft Edge en selecteer Ga naar details.
  Go to details
 • In de Details zoek je naar waarden genaamd Microsoft Edge, rechterklik op elk van hen en selecteer dan Taak beëindigen om deze waarden te stoppen.
  End Edge task
Als de eerste methode niet werkt voor je, volg dan de stappen van de geavanceerde methode hieronder. Zorg ervoor dat je een back-up van je data maakt voor je deze stappen voltooid. Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 2)
 • Navigeer naar de volgende map: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe Selecteer alle waarden in deze map, rechterklik en selecteer Verwijderen.
  Delete files
 • Klik op de start knop en type “Windows power”. Rechterklik op de Windows PowerShell waarde en kies Uitvoeren als beheerder.
  Open powershell
 • Als Beheerder: Windows PowerShell venster verschijnt op je scherm, plak deze regel na PS: cd C:\WINDOWS\system32 en druk op Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command
Eens je deze stappen voltooid hebt, zou SpaceSoundPro van je Microsoft Edge browser verwijdert moeten zijn.

  Top SpaceSoundPro verwijderen van Safari (Mac OS X)

 • Klik op het Safari menu.
 • Kies Voorkeuren.
  Open preferences
 • Klik op de Extensies Tab.
 • Klik op de Verwijder knop bij SpaceSoundPro. Verwijder ook alle andere onbekende of verdacht uitziende zaken. Als u niet zeker bent of u de extensie nodig heeft of niet, kan u gewoonweg het Schakel in vakje deselecteren om de extensie tijdelijk uit te schakelen.
  Extensions
 • Herstart Safari.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met SpaceSoundPro, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Safari menu in de linker-boven hoek van het scherm. Selecteer Reset Safari.
  Choose reset
 • Selecteer welke opties u opnieuw wil instellen (meestal worden ze standaard allemaal voor u geselecteerd) en klik op de Reset knop.
  Reset

Als u uw browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Verwijdering handleiding SpaceSoundPro

 
Processen:
       
 
 
november 20, 2015 12:19, november 20, 2015 12:19
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *