SpeedMaxPc - Hoe te verwijderen

SpeedMaxPc

SpeedMaxPc is valse en kwaadaardige software die beweert uw computer efficiënter en sneller te kunnen maken in het uitvoeren van zaken. Het zegt dat het uw systeemprocessen, trage computersnelheid, het verwijderen van uw browser cache, het leegmaken van uw geschiedenis, het beheren van processen en het elimineren van onnodige bestanden kan optimaliseren. Deze systeemoptimalisatie wordt uitgegeven door Nubrand Software. Z’n belofte klinkt zeer aantrekkelijk, maar de waarheid is dat het schoonmaken van uw register eigenlijk onnodig is in vele gevallen en dat het vaak eerder gevaarlijk is. Het risico van een serieus probleem veroorzaakt door de register-schoonmaker die per ongeluk een bestand verwijdert dat u nodig hebt, is veel groter dan het mogelijke voordeel dat u eruit kan halen.

Meestal installeert men een gratis versie van SpeedMaxPc die kan worden gevonden op z’n officiële website of de vele andere pagina’s die het product promoten. Eens de applicatie gestart is, zal het uw computer scannen en een lijst van valse registerfouten weergeven en melden dat bepaalde ‘drivers’ moeten worden geüpdatet. SpeedMaxPc vindt altijd wat ‘verkeerd’ is. Het kan duizenden bedreigingen opsporen waaronder systeemproblemen, uitvoeringsproblemen, privacy items, malware en andere nutteloze bestanden. Dit is een psychologische truc die u probeert te overtuigen de volledige versie van dit programma aan te kopen. Daarenboven kan SpeedMaxPc gebundeld worden met applicaties van derden (zoals adware en browserkapers) en deze installeren.

Als u aan het nadenken was over het installeren van SpeedMaxPc of het aankopen van de volledige versie, adviseren we u om uw geld niet te spenderen aan een hulpmiddel dat meer slecht dan goed kan doen. Als u de gratis versie van het programma al hebt geïnstalleerd en verveeld geraakt door de scans, meldingen en constante herinneringen om de volledige versie te kopen, verwijdert u het best meteen. Ga naar het Configuratiescherm -> Programmalijst -> vind SpeedMaxPc in de lijst en verwijder het. Scan uw computer met behulp van een legitiem anti-malware programma, bijvoorbeeld Spyhunter. het zal de bestanden die niet manueel werden verwijderd, detecteren en verwijderen. Daarenboven zal het andere adware en/of browserkapers elimineren die samen met SpeedMaxPc geïnstalleerd werden. Ook Spyhunter kan ze verwijderen.

Automatische tools Malware verwijderen

Download Spyhunter voor Malware ontdekking
(Win)

Opmerking: Spyhunter proef levert detectie van parasieten zoals Speedmaxpc en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Download Combo Cleaner voor Malware ontdekking
(Mac)

Opmerking: Combo Cleaner proef levert detectie van parasieten zoals Speedmaxpc en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar,

Verwijdering handleiding SpeedMaxPc

Bron: https://www.2-viruses.com/remove-speedmaxpc

Removal guides in other languages

SpeedMaxPc (en) 
SpeedMaxPc (fr) 
SpeedMaxPc (es) 
SpeedMaxPc (it) 
SpeedMaxPc (dk) 
SpeedMaxPc (jp) 
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.