Speedy PC Pro - Hoe te verwijderen

Speedy PC Pro

Speedy PC Pro is a een valse systeemoptimalisatie die belooft verscheidene computerproblemen op te lossen, maar z’n kenmerken zijn eigenlijk zeer bedenkelijk. Het programma wordt gepromoot via gratis software die kan gedownload worden van het internet. Het beweert onnodige bestanden van uw computer te elimineren en andere zaken aan te passen om uw computer sneller te laten werken. Eens Speedy PC Pro binnen geraakt, zal het ingesteld worden om uw computer automatisch te scannen wanneer u Windows opstart. Wees u ervan bewust dat dit een nep-scan is. Eens het klaar is met de ‘scan’, zal het kritieke registerfouten oplijsten. Ook zal het melden dat u Speedy PC Pro moet kopen om deze problemen op te lossen. Maar alle fouten die het programma zogezegd vindt, zijn nep. Ze staan er enkel om u te overtuigen deze software te kopen.

Daarenboven kan deze applicatie andere activiteiten op uw compuer onderbreken, door het beëindigen van legitieme programma’s. Speedy PC Pro zal u berichten tonen over de veiligheid van uw systeem en u waarschuwen voor software die uw registerbestanden wil aanpassen en dergelijke. Als u op deze popups klikt, zal u gevraagd worden om geld te betalen voor een licentie van Speedy PC Pro. Zoals u waarschijnlijk al begrijpt, probeert het programma zo gewoon geld te verdienen. Als u niet opgelicht wil worden, verwijdert u deze applicatie best zo snel mogelijk.

Gewoonlijk wordt deze valse systeemoptimalisatie geïnstalleerd samen met andere gratis applicaties vanop het internet. Het wordt nooit duidelijk aangegeven en het heeft de toestemming van gebruikers niet nodig om geïnstalleerd te worden. Om de installatie van Speedy PC Pro te vermijden, bent u best voorzichtig tijdens het downloaden van software online. Volg steeds alle installatiestappen van nieuwe programma’s en ga niet akkoord met het installeren van extra programma’s als u er niet bekend mee bent. Kies voor een ‘custom’ of geavanceerde installatie in plaats van een normale, zo kan u alle opties deselecteren die het hebben over optionele downloads.

Om Speedy PC Pro te elimineren, verwijdert u deze van de programmalijst die u vindt in het Configuratiescherm. Scan uw systeem daarna met betrouwbare anti-spyware, bijvoorbeeld Spyhunter of Malwarebytes. Deze hulpmiddelen zullen alle bestaande problemen detecteren en automatisch repareren. Vergeet deze anti-spyware niet up te daten naar de laatste versie, zodat u er zeker van bent dat het alle laatste bedreigingen kan elimineren.

Automatische tools Malware verwijderen

Download Spyhunter voor Malware ontdekking
(Win)

Opmerking: Spyhunter proef levert detectie van parasieten zoals Speedy Pc Pro en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Download Combo Cleaner voor Malware ontdekking
(Mac)

Opmerking: Combo Cleaner proef levert detectie van parasieten zoals Speedy Pc Pro en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar,

Bron: https://www.2-viruses.com/remove-speedy-pc-pro

Removal guides in other languages

Speedy PC Pro (en) 
Speedy PC Pro (de)  Flag of Germany
Speedy PC Pro (es) 
Speedy PC Pro (dk) 
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.