Super Optimizer - Hoe te verwijderen

Super Optimizer

Super Optimizer (alias Super Optimizer Pro) is een programma dat beweert uw computerprestaties te kunnen verbeteren door alle onnodige zaken te verwijderen. Het wordt gepromoot als een handig hulpmiddel en het heeft een officiële website, dus u kan het daar downloaden. Maar het programma komt vaak samen met andere software zonder de toestemming te vragen van de gebruiker daarvoor. Super Optimizer wordt gelabeld als een potentieel ongewenst programma en u wordt aangeraden om het zo snel mogelijk te verwijderen wanneer u het ontdekt. Daarvoor kan u een anti-malware hulpmiddel gebruiken zoals bijvoorbeeld Spyhunter of StopZilla en er een volledige systeemscan mee uitvoeren.

Over Super Optimizer

Het maakt niet uit hoe Super Optimizer is terechtgekomen in uw systeem. Eens binnen, is het geconfigureerd om uw computer automatisch te scannen wanneer u inlogt in Windows. U moet weten dat deze scan nep is, en dat het achteraf een lijst weergeeft met kritieke registerfouten. Ook meldt het dat u de volledige versie van Super Optimizer moet aanschaffen om de problemen op te lossen. Natuurlijk zijn al deze problemen vals. Meestal plaatst het gewoon oude registerbestanden of onbestaande bestanden in de lijst. Ze worden enkel getoond om u bang te maken en om u zo aan te zetten om deze nutteloze applicatie te kopen en zo uw geld te verkrijgen.

Er zijn gebruikers die overtuigd zijn dat Super Optimizer een handig hulpmiddel is en dan ook het programma hebben gekocht. Maar het voltooien van de scan verandert niks in de prestaties van hun computer. Ook houdt u best in het achterhoofd dat het programma kan proberen om belangrijke registerzaken te verwijderen, wat schade kan aanrichten aan uw systeem. U betaalt dus best nooit geld voor dit valse programma en het is belangrijk om zeker geen persoonlijke details weg te geven aan de makers. In plaats daarvan verwijdert u Super Optimizer best zo snel mogelijk.

Distributiemethoden van Super Optimizer

Super Optimizer wordt gepromoot via vele downloadwebsites en het kan worden gebundeld met gratis mediaspelers, PDF-makers, download managers en andere applicaties die gratis kunnen worden gedownload. Meestal kan u z’n poging om te infiltreren zien in één van de installatiestappen van gratis software. Daarom wordt u ten strengste aangeraden om steeds voor een ‘custom’ of geavanceerde installatiemode te kiezen en elke stap zorgvuldig na te kijken. Als u Super Optimizer opmerkt als een optionele download, weiger dan het toevoegen ervan. Dit is geldig in alle situaties waarbij onbekende applicaties worden gebundeld.

Als u Super Optimizer al hebt gedetecteerd in uw computer, verwijder het dan meteen. Verwijder het van de programmalijst die u vindt in uw Configuratiescherm. Als u het niet kan detecteren of verwijderen, dan voert u een volledige systeemscan uit met een anti-malware programma om het probleem automatisch op te lossen. Vergeet niet uw automatisch verwijderhulpmiddel te upgraden naar z’n laatste versie, om er zeker van te zijn dat het Super Optimizer en andere potentieel ongewenste programma’s kan verwijderen als ze met uw computerprestaties sjoemelen.

Automatische tools Malware verwijderen

Download Spyhunter voor Malware ontdekking
(Win)

Opmerking: Spyhunter proef levert detectie van parasieten zoals Super Optimizer en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Download Combo Cleaner voor Malware ontdekking
(Mac)

Opmerking: Combo Cleaner proef levert detectie van parasieten zoals Super Optimizer en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar,

Bron: https://www.2-viruses.com/remove-super-optimizer

Removal guides in other languages

Super Optimizer (en) 
Super Optimizer (dk) 
Super Optimizer (it) 
Super Optimizer (es) 
Super Optimizer (se) 
Super Optimizer (pt) 
Super Optimizer (fr) 
Super Optimizer (de)  Flag of Germany
Super Optimizer (jp) 
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.