SuperCrypt Ransomware - Hoe te verwijderen

SuperCrypt Ransomware

SuperCrypt Ransomware is een zeer gevaarlijke infectie die is gericht op gebruikers in Europa. Het hoofddoel van deze ransomware is Windows Servers met Windows 2003 en Windows Server besturingssystemen. Het schema van de SuperCrypt ransomware is zeer gelijkaardig aan die van alle andere ransomwares – eerst encrypteert het bestanden op de server en daarna vraagt het gebruikers om een afkoopsom te betalen zodat ze de bestanden terug kunnen krijgen. Zoals u kan weten, zijn er meestal zeer belangrijke bestanden opgeslagen op een server. Dit betekent dat gebruikers zich niet kunnen veroorloven om ze te verliezen. Daarom is de kans groot dat ze instemmen met het betalen van de afkoopsom aan SuperCrypt. Ze worden bang gemaakt door het feit dat ze hun bestanden voor altijd kunnen verliezen en dat zet ze aan tot het betalen van het geld. Het is zeer moeilijk (of haast onmogelijk) om deze ransomware manueel te verwijderen, aangezien het automatisch verwijderd wordt eens de bestanden zijn geëncrypteerd. Het is ook heel moeilijk een infectie door deze ransomware te voorkomen.

Alle bestanden die worden geëncrypteerd door de SuperCrypt ransomware, zullen worden aangepast naar de .SUPERCRYPT extensie. U zal ook een notitie vinden op uw bureaublad met de naam HOW-TO-DECRYPT-FILES.txt. Daar zal u stap-voor-stap instructies vinden om uw bestanden terug te krijgen. Het bericht ziet eruit als volgt:

Als u dit tekstbestand leest, dan zijn AL uw BESTANDEN GEBLOKKEERD met de moeilijkste militaire methode.

Al uw gegevens – documenten, foto’s, video’s, back-ups – alles is geëncrypteerd.

De enige manier om uw bestanden te herstellen – contacteer ons via [email protected]

Enkel WIJ hebben het programma dat uw bestanden volledig kan herstellen.

Voeg toe aan de e-mail:

  1. Tekstbestand met uw code (“HOW TO DECRYPT FILES.txt”)
  2. Eén geëncrypteerd bestand (liefst niet groter dan 1 MB)

We zullen uw code uit het tekstbestand controleren en u onze CONDITIES en het gedecrypteerd bestand tergsturen als bewijs dat we echt het decryptiehulpmiddel hebben.

Onthoud:

Hoe SNELLER u ONS CONTACTEERT – hoe SNELLER u uw bestanden zal TERUGKRIJGEN.

We zullen uw e-mails zonder de toegevoegde code van uw “HOW TO DECRYPT FILES.txt” bestand negeren.

Als u geen antwoord van ons hebt gekregen – probeer ons dan te contacteren via publieke e-maildiensten als Yahoo.

Als u alle instructies volgt, zal u instructies krijgen voor het betalen van de afkoopsom en het terugkrijgen van alle bestanden. U zal gevraagd worden om €300 te betalen via bitcoin of Ukash vouchers. Merk op dat er geen garantie is voor het terugkrijgen van uw bestanden als u het bedrag betaalt. Maar momenteel er is geen enkel antivirusprogramma dat de ransomware kan elimineren. Het decryptiehulpmiddel dat wordt aangeboden voor 300 euro door de cybercriminelen, blijkt wel te werken. Dus indien u geen back-up heeft van uw bestanden op een externe harde schijf of ergens anders, zal u waarschijnlijk de afkoopsom moeten betalen om uw bestanden terug te krijgen. Het is ook haast onmogelijk om uw systeem te beschermen tegen deze infectie eens u het directe doel bent van de hackers. Maar er zijn aspecten omtrent cyberveiligheid van deze ransomware waar u best van afweet. SuperCrypt kan additionele malware infiltreren in uw computer, wat daar kan blijven zelfs nadat de afkoopsom wordt betaald. Daarom is het een goed idee uw systeem te scannen met een betrouwbaar anti-malware programma zoals SpyHunter, Malwarebytes of Stopzilla.

Automatische tools Malware verwijderen

Download Spyhunter voor Malware ontdekking
(Win)

Opmerking: Spyhunter proef levert detectie van parasieten zoals Supercrypt Ransomware en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Download Combo Cleaner voor Malware ontdekking
(Mac)

Opmerking: Combo Cleaner proef levert detectie van parasieten zoals Supercrypt Ransomware en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar,

Verwijdering handleiding SuperCrypt Ransomware

Bron: https://www.2-viruses.com/remove-supercrypt-ransomware

Removal guides in other languages

SuperCrypt Ransomware (en) 
SuperCrypt Ransomware (fr) 
SuperCrypt Ransomware (es) 
SuperCrypt Ransomware (jp) 
SuperCrypt Ransomware (pt) 
SuperCrypt Ransomware (it) 
SuperCrypt Ransomware (se) 
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.