Surf And Keep - Hoe Te Verwijderen?

 

Surf And Keep is een browsertoevoeging dat geïnstalleerd kan worden in Internet Explorer, Mozilla Firefox of Google Chrome. De toepassing beweert dat u het u kan helpen te besparen tijdens het online winkelen. Het programma kan via de officiële website surfandkeep.info gedownload worden, maar meestal komt het in een bundel met gratis software van het internet. Het is ontwikkeld door Web Pick Internet Holdings Ltd. 

Eenmaal binnen zal Surf And Keep vele berichten met kortingen en coupons tonen en claimen dat het u betere prijzen biedt. Deze berichten lijken op het eerste gezicht erg aantrekkelijk bij het bezoeken van winkelwebsites. U zult echter snel merken dat de toepassing vooral erg irritant en storend is. Als u op een pop-up van Surf And Keep klikt wordt u doorverwezen naar onbekende websites. Deze constante omleidingen zullen het u onmogelijk maken om op uw computer te werken. 

U moet Surf And Keep direct van uw PC verwijderen als u een pop-up ziet in uw browser. Voer een volledige systeemscan uit met een betrouwbaar anti-spywareprogramma zoals Spyhunter of hitman. Zorg ervoor dat u de meest recente versie gebruikt. Dit is de beste manier om ongewenste programma’s van uw computer te verwijderen. 

Als u wilt voorkomen dat toepassingen zoals Surf And Keep op uw computer worden geïnstalleerd dan moet u goed opletten tijdens het installatieproces van gratis software dat van het internet is gedownload. Goede voorbeelden hiervan zijn muziekspelers, videospelers, enzovoorts. Normaal gesproken worden er automatisch extra toepassingen aan de installatie toegevoegd bij één van de stappen uit het installatieproces. Schakel de vinkjes uit zodat deze programma’s niet aan uw systeem worden toegevoegd.

Automatische tools Surf And Keep verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected Surf And Keep files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Verwijdering handleiding Surf And Keep

 
Processen:
       
 

Over de auteur

 
december 12, 2013 12:17, december 12, 2013 12:18
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *