Sweetpacks Hijackers - Hoe Te Verwijderen?

 

Sweetpacks is een selectie van producten zoals SweetIM, Video Converter, GamePacks en SweetPCFix. Deze kunnen allemaal geïnstalleerd worden als as browser add-ons. Elke werkbalk heeft andere functionaliteiten, bijvoorbeeld, SweetIM bevat emoticons, animaties, winks en geluidseffecten voor elke gemoedstoestand of gelegenheid wat je online communicatie grappiger maakt. Hoewel de add-ons er nuttig kunnen uitzien en een bijkomende functionaliteit heeft worden er, aangezien ze gratis zijn, samen met hen ongewenste wijzigingen uitgevoerd op je computer. Iemand die Sweetpacks producten geinstalleerd heeft moet rekening houden met omleidingen naar home.sweetim.com of search.sweetpacks.com alsook met pop-up en in-tekst advertenties.

Er zijn twee duidelijke wijzigingen die veroorzaakt worden door de Sweetpacks hijackers. Bij een geïnfecteerde computer worden de startpagina, standaard zoekmachine en het nieuwe tabblad vervangen door deze gepromoot door het bedrijf, bijvoorbeeld, mysearch.sweetpacks.com. Maar niet veel mensen weten dat als ze iets van Sweetpacks geïnstalleerd hebben, hun online activiteiten geregistreerd worden. De verzamelde info wordt later gebruikt voor het tonen van gerichte advertenties of marketing campagnes. Bovendien zijn de soekresultaten die je te zien krijgt niet deze van Google alhoewel er een aangepaste versie van deze zoekmachine gebruikt wordt en je het Google logo kan zien bij het zoeken naar afbeeldingen. Meestal mengen adware bedrijven gepromote links met de echte zoekresultaten om zo de gebruiker te laten klikken op de geadverteerde site. Meer klikken betekent meer geld voor de makers van de Sweetpacks adware.

Enkel als je beschikt over alle info over Sweetpacks producten mag je beslissen of hun voordelen opwegen tegen deze vervelende eigenschappen. Weet dat de werkbalken niet rechtstreeks gelinkt zijn aan malware, maar dat het hebben ervan het risico op virus aanvallen vergroot. Sommige van de advertenties kunnen kwaadaardig zijn of leiden naar gecorrumpeerde websites en je kan per ongeluk op zo’n link klikken en op deze manier je pc infecteren. Wij raden aan om Sweetpacks werkbalken te verwijderen, zeker als je ze onbedoeld installeerde. Dit is vaak het geval als men een add-on krijgt in een bundel met andere software ook al plande je niet op voorhand deze te gebruiken.

Hoewel het mogelijk is om Sweetpacks handmatig te verwijderen, bevelen we je aan om speciale verwijdering tools zoals Spyhunter te gebruiken om er zeker van te zijn dat alle ongewenste toepassingen verdwenen zijn. Als je voor de handmatige optie kiest, zorg er dan voor dat je alle onbekende toepassingen verwijdert uit het Controle Paneel Toevoegen en Verwijderen Programma’s. deze zouden op dezelfde dag geïnstalleerd moeten zijn. Je moet ook alle onbekende browser extensies uit je Internet browsers verwijderen. Het laatste, maar daarom niet minder belangrijk, ding dat je moet doen is je computer scannen met een antivirus programma omdat je systeem geïnfecteerd kan zijn met malware tijdens de omleidingen naar home.sweetim.com of search.sweetpacks.com. Spyhunter zal al deze stappen automatisch uitvoeren, inclusief het scannen naar alle kwaadaardige toepassingen. Er zijn andere tools beschikbaar maar voor je er eentje installeert moet je nagaan of het een adware en browser hijackers verwijdering functie heeft’.

Automatische tools Sweetpacks Hijackers verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected Sweetpacks Hijackers files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure 

Sweetpacks Hijackers schermafbeeldingen

 
     
 

Over de auteur

 
september 4, 2016 11:56, september 4, 2016 11:56
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *