System Healer - Hoe Te Verwijderen?

-
 0
Type: PUP
 

System Healer is een toepassing die voorgesteld wordt als een PC opschoon tool dat je helpt om je online privacy te beschermen. Het wordt samen met allerlei bundels en beweert verschillende problemen te detecteren op je system. Om deze te herstellen zal men je aanraden om de volledige versie van System Healer te kopen tegen de prijs van $29.95 USD. Dit is duidelijk gewoon een poging om geld te krijgen van willekeurige gebruikers.

Het wordt ten stelligste aangeraden om System Healer zo snel mogelijk te verwijderen. Het is het niet waard om voor te betalen. Scan je system met een betrouwbaar anti-malware programma zoals, Spyhunter of StopZilla.

Over System Healer

Hoewel System Healer beweert dat het de prestaties van je pc kan versnellen, is dit eerder misleidende informatie. Het staat namelijk geregistreerd als een potentieel ongewenste toepassing, omdat het oneerlijke manieren gebruikt om je pc te infiltreren. Bovendien is het functioneren ervan ook dubieus.

Zodra het op je system zit, voert System Healer een systeemscan uit en somt het weinig later een boel fouten op. Als je deze waarden echter wat zorgvuldiger bekijkt, zal je zien dat het gewoon tijdelijke bestanden, inactieve registerwaarden enz. zijn. Deze hebben totaal geen invloed op je computer. Het is gewoon een techniek die gebruikt wordt om computer gebruikers te overtuigen om de volledige versie van System Healer te kopen.

We raden je niet aan om System Healer te gebruiken om de prestaties van je pc te optimaliseren. Als je besluit om het te kopen zal je enkel je geld verliezen.

De distibutiemethodes van System Healer

System Healer kan gedownload worden van op zijn website systemhealer.com. Zoals we echter reeds vermeld hebben, wordt het meestal geïnstalleerd samen met freeware, zoals muziek of video spelers, PDF makers enz. Om dit te vermijden moet je voorzichtiger zijn met je downloads en eventuele bundels mijden. Meestal vind je deze opgesomd in de Algemene Voorwaarden van de freeware of tijdens één van de installatiestappen. Zorg er dus voor dat je deze aandachtig volgt.

Als je rees meldingen te zien krijgt die je aanbieden om System Healer te kopen, mijd deze dan. Je zou beter je system scannen met een betrouwbaar anti-malware programma i.p.v. te vertrouwen op dubieuze systeem optimalisatie tools, zoals System Healer.

Automatische tools System Healer verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected System Healer files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure 

System Healer schermafbeeldingen

 
     
 

Over de auteur

 
april 18, 2016 09:04, april 18, 2016 09:04
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *