System SpeedUp - Hoe te verwijderen

System SpeedUp

System SpeedUp is een legitieme registerschoonmaker die gedistribueerd wordt door middel van geniepige tactieken. Daarom wordt het ook gecategoriseerd als een potentieel ongewenst programma. Op het eerste zicht mag het dan wel op een waardevolle gratis applicatie lijken, maar het is in geen geval gratis. Het kan misleidend werken want er is een knop met de melding “Gratis Download” op de officiële webpagina van het hulpmiddel. Als u het gratis wil gebruiken, zal u enkel in staat zijn uw pc te scannen en verscheidene systeemfouten te detecteren. Maar om deze op te lossen, zal u gevraagd worden $29.95 te betalen om de volledige versie van System SpeedUp te verkrijgen. Maar om ervoor te zorgen dat de makers meer geld verdienen, toont het hulpmiddel ook valse problemen of problemen die helemaal niet serieus zijn en geen oplossing nodig hebben. Tijdens de aankoop zal u geforceerd worden om uw persoonlijke informatie (zoals uw kredietkaartinformatie en adres) mee te delen. Dus denk goed na vooraleer te betalen.

Het werd ontworpen door Systweak Software – een bedrijf dat bekend is voor het maken van software zoals PC Cleaner en Advanced Disk Recovery. Deze programma’s werden gemaakt om uw systeemprestaties te verbeteren. System SpeedUp is niet helemaal een nutteloos hulpmiddel – in sommige gevallen kan het gebruikt worden om echte bedreigingen te detecteren, zodat u ze kan verwijderen met andere anti-malware software. Maar dit wordt niet aangeraden, want er zijn een groot aantal andere gratis applicaties.

Het echte probleem is dat System SpeedUp wordt aanbevolen tijdens het deïnstallatieproces van Regclean Pro en andere Systweak software. Dit kan als een gemene tactiek worden gezien en u vertrouwt zulke programma’s dus best niet.

Nadat mensen te weten komen dat System SpeedUp niet echt gratis is, proberen ze het vaak te verwijderen of te ontwijken. Daarom kan het als een PUP (‘potentially unwanted program’ of potentieel ongewenst programma) gezien worden. Als u één van deze gebruikers bent en u wil de schoonmaak-applicatie verwijderen, volg dan onze handleiding.

Ga naar het Configuratiescherm. In Windows XP/Vista/7 gaat u naar Start -> Configuratiescherm, en dan de programmalijst. Zoek voor System SpeedUp in de lijst van programma’s en verwijder het. Scannen met anti-malware programma’s zoals Spyhunter of Malwarebytes Anti-Malware kan zeer handig zijn. Zo kan u te weten komen of er zich nog meer ongewenste programma’s op uw computer bevinden.

Automatische tools Malware verwijderen

Download Spyhunter voor Malware ontdekking
(Win)

Opmerking: Spyhunter proef levert detectie van parasieten zoals System Speedup en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Download Combo Cleaner voor Malware ontdekking
(Mac)

Opmerking: Combo Cleaner proef levert detectie van parasieten zoals System Speedup en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar,

Bron: https://www.2-viruses.com/remove-system-speedup

Removal guides in other languages

System SpeedUp (en) 
System SpeedUp (de)  Flag of Germany
System SpeedUp (pt) 
System SpeedUp (fr) 
System SpeedUp (es) 
System SpeedUp (se) 
System SpeedUp (dk) 
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.