Systweak Support Dock - Hoe Te Verwijderen?

 

Systweak Support Dock is een hulpmiddel voor systeemoptimalisatie dat wordt gecategoriseerd als een potentieel ongewenst programma. Het wordt meestal geïnstalleerd op computers met behulp van oneerlijke methodes zoals het bundelen met andere software. Meestal wordt Systweak Support Dock geïnstalleerd samen met RegCleanPro zonder dat het duidelijk vermeld wordt. Het programma beweert dan wel een handig hulpmiddel te zijn dat kan helpen bij het oplossen van problemen, het terughalen van bestanden en dergelijke, maar z’n activiteit is verdacht en het wordt dan ook aangeraden om het te verwijderen indien u het niet zelf hebt geïnstalleerd.

Systweak Support Dock voert een systeemscan uit wanneer het geïnstalleerd is op de computer. Het is een gratis applicatie, maar meestal begint het andere hulpmiddelen te promoten van Systweak die wel een betaalde licentie nodig hebben. Vaak meldt het programma over errors of andere problemen die geen impact hebben op de performance van de computer, enkel en alleen om ervoor te zorgen dat u één van z’n programma’s zal aankopen. Dit is geen eerlijke manier om iets te promoten, dus denk nogmaals vooraleer u de instructies van Systweak Support Dock opvolgt.

Als u het programma hebt opgemerkt op uw computer en u hebt het zelf nooit geïnstalleerd, dan wordt ten zeerste aangeraden om Systweak Support Dock te elimineren. Weet dat u het krijgen van deze en vele andere PUPs kan voorkomen. Wees zeer aandachtig tijdens de installatie van zaken die u hebt gedownload van het internet en volg steeds de installatiestappen zelfs wanneer u een redelijk bekend programma installeert. Deselecteer alle opties die het hebben over additionele downloads als ze u niet bekend zijn.

Om Systweak Support Dock van uw computer te verwijderen, gaat u naar het Configuratiescherm. In Windows XP/Vista/7 gaat u naar Start -> Configuratiescherm, Programmalijst. Zoek naar Systweak Support Dock in de lijst van programma’s en verwijder het daar. Scannen met een anti-malware programma zoals Spyhunter of Malwarebytes Anti-Malware kan ook zeer handig zijn om er zeker van te zijn dat geen ongewenste programma’s op uw computer aanwezig zijn.

Automatische tools Systweak Support Dock verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected Systweak Support Dock files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure       
 

Over de auteur

 
januari 6, 2015 08:15, januari 6, 2015 08:15
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *