Tavanero.info Virus - Hoe te verwijderen

Tavanero.info Virus

Tavanero Search is een nieuwe nep zoekmachine uitgebracht door de ontwerpers van rogue software. Deze rogue zoekmachine misbruikt Google Search om zijn fictieve betrouwbaarheid op te bouwen. Zijn logo ‘‘Search’’ is in de Google kleuren en de zoekbalk bevat een voorstel, ‘‘GoogleTM Custom Search’’. Tavanero.info lijkt alsof het voorgesteld wordt als een partner zoekmachine van Google. De waarheid is echter dat het een kwaadaardig programma is dat geen product van Google of één van zijn dochterondernemingen is, het is zelfs op geen enkele manier eraan gerelateerd. Tavanero Search is een goedkope bespotting van deze legitieme en gerenommeerde zoekmachine. En het is er op belust je te misleiden.

Over de Tavanero.info Browser Hijacker

Als je computer geïnfecteerd is met het Tavanero.info programma, worden je startpagina, zoekmachine en nieuw tabblad uitgeschakeld. In plaats hiervan zal je worden omgeleid naar tavanero.info/tavanero/tavanero.php wat, op zijn beurt, je omleid naar tavanero.info, en dit elke keer je de browser(s) start. Deze wijzigingen zijn permanent en de zin van, dat je ze niet ongedaan kan maken door je vorige browser instellingen te resetten. Je nieuwe hoofdpagina vertoont nu twee grote advertenties onder de zoekbalk, welke verschillende advertenties toont telkens je de URL van Tavanero Search laadt. Deze twee grote advertenties zijn niet de enige reclame die je te zien zal krijgen van deze rogue zoekmachine.

De Tavanero.info browser hijacker zal de reclame van valse derden op alle mogelijke plaatsen tonen. Na een tijdje zullen deze nep advertenties beginnen aanvoelen alsof iemand je een por geeft. Ze zullen verwerkt worden in de authentieke sites die weergegeven worden dor Google en in de zwendel sites van derden, gepromoot door Tavanero.info. Het zal moeilijk zijn om er niet op te klikken, ook al is het niet je bedoeling. Je zal ook getraceerd worden met de bedoeling deze reclame te personaliseren voor jou. Je pc zal vreemd beginnen doen en je browsers zullen snel op hol slaan. Ze lijken wel symptomen van catalepsie te vertonen. Je moet hier iets aan doen en je pc helpen.

Hoe begint de Tavanero.info Browser Hijacker Start Je Computer te Vergiftigen?

”De een z’n dood is de ander z’n brood” zou niet het gezegde zijn dat de Tavanero.info applicatie karakteriseert, omdat het geen nuttige functies heeft o te gebruiken op je pc. Dit “vergif” wordt echter op je pc gebracht als “vlees”, aangezien gratis programma’s zoals Flash Players of PDF Creators de dragers zijn, die POT (potentieel ongewenste toepassingen) zoals Tavanero.info verdelen. Dit gebeurt als je de installatie uitvoert met de Standaard instellingen en gewoon maar op “volgende” klikt. POT worden enkel in de Geavanceerde instellingen getoond en optioneel gemaakt, daarom moet je ook steeds de installatie uitvoeren met deze instellingen.

Herstel je computer met de geteste Spyhunter of Hitman malware verwijdering tools om de problemen, veroorzaakt door de Tavanero.info browser hijacker, op te lossen. Deze professionele beveiliging hulpmiddelen zullen een volledige systeemscan uitvoeren om deze malware en al zijn restanten te verwijderen. Een handleiding voor het handmatig verwijderen van deze kwaadaardige app vind je hieronder.


Automatische tools Malware verwijderen

Download Spyhunter voor Malware ontdekking
(Win)

Opmerking: Spyhunter proef levert detectie van parasieten zoals Tavanero Info Virus en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Download Combo Cleaner voor Malware ontdekking
(Mac)

Opmerking: Combo Cleaner proef levert detectie van parasieten zoals Tavanero Info Virus en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar,

Handmatige verwijdering van het Tavanero.info Virus

Hoe Tavanero.info Virus te verwijderen, gebruik makend van het Configuratiescherm

Vele kapers en adware zoals Tavanero.info Virus installeren enkele van hun componenten en additionele software als normale Windows-programma’s. Dit gedeelte van de malware kan verwijderd worden uit het Configuratiescherm. Om dit te doen, volgt u volgende stappen.
 • Start -> Configuratiescherm (oudere Windows) of druk op de Windows-knop -> Zoek en enter Configuratiescherm (Windows 8);
  Control panel
 • Kies Verwijder Programma;
  Programs and features
 • Blader door de lijst en verwijder zaken gerelateerd aan Tavanero.info Virus .
  Remove toolbars
 • Klik op de Verwijder knop.
  Uninstall
 • In veel gevallen is een anti-malware programma beter in het detecteren van gerelateerde parasieten, dus we raden u aan Spyhunter te installeren om zo andere programma’s die mogelijks onderdeel zijn van een infectie, te elimineren.
  Scan with spyhunter

Deze methode zal sommige browser plug-ins niet verwijderen, ga daarom door naar het volgende deel van de handleiding.

Verwijder Tavanero.info Virus van uw browsers

TopHoe Tavanero.info Virus te verwijderen van Google Chrome:

 • Klik op het icoon met de drie horizontale lijnen in de werkbalk van de browser en selecteer Meer hulpmiddelen -> Extensies
  Extensions
 • Selecteer alle kwaadaardige extensies en verwijder ze.
  Remove extensions
 • Klik op het icoon met de drie horizontale lijnen in de werkbalk van de browser en selecteer Instellingen.
  Open settings
 • Selecteer Beheer zoekmachines.
  Manage search engines
 • Verwijder onnodige zoekmachines van de lijst.
  Delete search engines
 • Ga terug naar de instellingen. Bij Opstarten kiest u voor Open lege pagina (u kan ongewenste pagina’s ook in dit scherm verwijderen).
 • Als uw startpagina werd aangepast, klik dan op het Chrome menu in de rechter-boven hoek, selecteer Instellingen. Selecteer Open een specifieke pagina of een set van pagina’s en klik op Pagina set.
  Set pages
 • Verwijder kwaadaardige zoekwebsites op een nieuw Opstart pagina’s scherm door op de “X” ernaast te klikken.
  Delete start pages

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Tavanero.info Virus, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop van Chrome (drie horizontale lijnen) en selecteer Instellingen.
 • Scrol naar het einde van de pagina en klik op de Reset instellingen knop.
  Resset settings
 • Klik op de Reset knop in het bevestigingsscherm.
  Reset approve

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

TopHoe Tavanero.info Virus te verwijderen van Firefox:

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla scherm en selecteer het “Add-ons” icoon (of druk op Ctrl+Shift+A op uw toetsenbord).
  Select add-on
 • Ga door de lijst met Extensies en Add-ons, verwijder alles gerelateerd aan Tavanero.info Virus of zaken die u niet herkent. Als u de extensie niet kent en het is niet gemaakt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe, dan hebt u het waarschijnlijk niet nodig.
  Remove add-on
 • Als uw startpagina was veranderd, klikt u op het Firefox menu in de rechter-boven hoek, selecteer Opties → Algemeen. Enter de gewenste URL in het startpagina veld en klik op Stel in als standaard.
  Restore default

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met Tavanero.info Virus, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla Firefox scherm. Klik op de Help knop.
  Help button
 • Kies voor Probleemoplossingsinformatie in het Help menu.
  Troubleshooting
 • Klik op de Reset Firefox knop.
  Refresh firefox
 • Klik op de Reset Firefox knop in het bevestigingsscherm. Mozilla Firefox zal sluiten en de instellingen opnieuw instellen.
  Refresh firefox approve
(Optioneel) oudere versie:
 • Typ “about:config” in de URL-balk en druk op enter. Dit zal de pagina met Instellingen openen.
  Abou config
 • Typ “Keyword.url” in de zoekbalk. Klik rechts en stel het opnieuw in (reset).
  Reset Keyword.url
 • Typ “browser.search.defaultengine” in de zoekbalk. Klik rechts en stel het opnieuw in (reset).
 • Typ “browser.search.selectedengine” in de zoekbalk. Klik rechts en stel het opnieuw in (reset).
 • Zoek naar “browser.newtab.url”. Klik rechts en stel het opnieuw in (reset).. Dit zal ervoor zorgen dat de zoekpagina niet steeds zal openen in elk nieuw tabblad.
 • Als de instellingen opnieuw worden aangepast en de scan met een anti-malware programma toont geen infecties: sluit Firefox, open de bestandsverkenner en typ en enter %AppData% in de adresbalk. Typ en enter user.js in de zoekbalk. Als het bestand bestaat, hernoem het dan en herstart Firefox. U zal de bovenstaande stappen moeten herhalen.
  Remove user.js

Als u de browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

TopHoe het Tavanero.info Virus virus te verwijderen van Internet Explorer (oudere versies):

 • Klik op de pijl aan de rechterkant van de zoekbalk.
 • Doe het volgende: in IE8-9 kies Beheer Zoekmachines, in IE7 klik op Pas zoekstandaarden aan.
 • Verwijder de Tavanero.info Virus van de lijst.

Hoe Tavanero.info Virus te verwijderen van IE 11:

 • Klik op het Instellingen icoon (rechts-boven) Beheer Add-ons.
  Add-on
 • Ga door de Werkbalken en extensies. Verwijder alles gerelateerd aan Tavanero.info Virus en items die u niet kent en niet gemaakt werden door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe.
  Disable add-ons
 • Selecteer Zoekmachines.
  Set search engine
 • Als één van deze zoekmachines niet beschikbaar is, volg dan “Vind meer zoekmachines” aan de onderzijde van het scherm en installeer Google.
  Find search engines
 • Sluit de Opties.
 • Als uw startpagina werd veranderd, klik dan op het Gereedschap icoon in de rechter-boven hoek en open het Internet Explorer menu, selecteer Internet opties en kies voor het Algemeen tabblad. Enter een gewenste URL in het startpagina veld en druk op Pas toe.
  Restore home page

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Tavanero.info Virus, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Gereedschap icoon → Internet Opties.
  Internet options
 • Kies voor de Geavanceerd tab en klik op de Reset knop.
  Reset settings
 • Selecteer het Verwijder persoonlijke instellingenvakje en klik op de Reset knop.
  Reset approve
 • Klik op de Sluit knop in het bevestigingsscherm, sluit dan de browser.
  Reset

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

Hoe Tavanero.info Virus verwijderen uit Microsoft Edge:Top

 
 
 • Open Microsoft Edge en klik op de Meer acties knop (drie puntjes in de rechter bovenhoek van het scherm), kies dan Instellingen.
  Open settings
 • In het Instellingen venster, klik op de Kies wat te wissen knop.
  Choose clear
 • Selecteer alles wat je wil verwijderen en klik op Wissen.
  Clear browsing data
 • Rechterklik op Start en kies Taakbeheer.
  Open task manager
 • Op de Proces tab rechterklik op Microsoft Edge en selecteer Ga naar details.
  Go to details
 • In de Details zoek je naar waarden genaamd Microsoft Edge, rechterklik op elk van hen en selecteer dan Taak beëindigen om deze waarden te stoppen.
  End Edge task
Als de eerste methode niet werkt voor je, volg dan de stappen van de geavanceerde methode hieronder. Zorg ervoor dat je een back-up van je data maakt voor je deze stappen voltooid.  

TopHoe Tavanero.info Virus te verwijderen van Safari:

Verwijder kwaadaardige extensies

 • Klik op het Safari-menu links-boven op uw scherm. Selecteer Voorkeuren.
  Open preferences
 • Selecteer Extensies en verwijder Tavanero.info Virus en andere verdachte extensies.
  Extensions
 • Als uw startpagina werd aangepast, klikt u op het Safari-menu links-boven op uw scherm. Selecteer Voorkeuren en kies voor het Algemeen tabblad. Enter de URL die u wil instellen als uw startpagina.
  Reset homepage

(Optioneel) Stel uw browserinstellingen opnieuw in

Als u nog steeds problemen ervaart omtrent Tavanero.info Virus, reset de instellingen van uw browser dan naar z’n standaardinstellingen.

 • Klik op het Safari-menu links-boven op uw scherm. Selecteer Reset Safari…
  Choose reset
 • Selecteer de opties die u opnieuw wil instellen (meestal werden ze allemaal al voor u geselecteerd) en klik op de Reset-knop.
  Reset

Als u uw browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem is er nog steeds, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

 

Bron: https://www.2-viruses.com/remove-tavanero-info-virus

Removal guides in other languages

Tavanero.info Virus (en) 
Tavanero.info Virus (de)  Flag of Germany
El virus Tavanero.info (es) 
Tavanero.info Virus (dk) 
Tavanero.info virusas (lt) 
Tavanero.info vírus (pt) 
Le virus Tavanero.info (fr) 
Tavanero.info ウイルス (jp) 
Tavanero.info Virus (se) 
Tavanero.info Virus (it) 
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.