Titan Antivirus 2013 - Hoe te verwijderen

Titan Antivirus 2013

Titan Antivirus 2013 is een malafide anti-virusprogramma dat door cybercriminelen ontworpen is om computergebruikers af te zetten. De malware claimt dat het een legitiem anti-virustool is maar het is de reinste oplichting net als haar voorgangers PC Defender 360, PC Defender Plus en anderen. Het programma infiltreert willekeurige computers met behulp van Trojaanse virussen zodat de gebruikers niet in de gaten hebben wanneer de besmetting plaatsvindt.

Eenmaal tot de computer binnengedrongen wijzigt Titan Antivirus 2013 de PC-instellingen zodat het elke keer opstart als u uw computer aanzet. Het voert u valse scan uit en simuleert dat het virussen opspoort en toont waarschuwt u vervolgens dat uw systeem risico loopt omdat er een groot aantal besmettingen zijn gevonden. Het programma raadt aan om de infecties te verwijderen door de volledige versie van Titan Antivirus 2013 aan te schaffen.

Daarnaast toont het nepprogramma vele waarschuwingen en meldingen die u het gevoel geeft dat uw systeem daadwerkelijk risico loopt. Deze waarschuwingen melden dat uw computer vele serieuze problemen heeft en dat er bedreigingen, malware en virussen zijn opgespoord. Ze beweren ook dat de volledige versie van Titan Antivirus 2013 uw systeem kan opschonen en beschermen tegen nieuwe aanvallen.

Maar Titan Antivirus 2013 heeft niets te doen met computerbescherming. Het is ontworpen om geld van onervaren computergebruikers af te nemen. Het wordt ten strengste aangeraden om Titan Antivirus 2013 te verwijderen zodra u het op uw computer ontdekt. Allereerst dient u de malware handmatig uit te schakelen zodat u anti-malwareprogramma’s kunt starten. Dit kunt u op verschillende manieren doen..

Als een een tweede account beschikbaar heeft, voer dan via dit account een anti-malwarescan uit met bijvoorbeeld Spyhunter. Als u een volledige systeemscan kunt uitvoeren, dan zal de malware verwijderd worden. Dit is een goede reden om voor dit soort situaties een separaat systeembeheerdersaccount te creëren. Als dit niet lukt, volg dan onderstaande instructies op.

Speciale verwijderingsinstructies voor Titan Antivirus 2013

  1. Start opnieuw op en toets F8.
  2. Kies veilige modus met netwerkmogelijkheden.
  3. Start → Uitvoeren en typ https://www.2-viruses.com/downloads/spyhunter-i.exe. Sla het bestand op waar u het makkelijk terug kunt vinden en start de computer nogmaals opnieuw op.
  4. Wijzig de naam van de Spyhunter installer: wijzig de .exe extensie naar .com extensie en voer het programma uit. U zult nu de extenties van de bekende bestandstypen kunnen. Dit zal het .exe bestand herstellen.
  5. Installeer Spyhunter, Hitman, [revname=”Malwarebytes”] en andere anti-malwareprogramma en voer de scans uit (u zou nu in staat moeten zijn om de programma’s te installeren en uit te voeren zoals u gewend bent). Verwijder alle opstartitems van Titan Antivirus 2013 en volg de instructies op.

U kukt ook proberen te registreren om Titan Antivirus 2013 te verwijderen door de volgende code te gebruiken: xOxZxLxWxIxTxFxQxCxNxYxKxVxHxSxE

Titan Antivirus 2013 videoverwijderingsgids

Automatische tools Malware verwijderen

Download Spyhunter voor Malware ontdekking
(Win)

Opmerking: Spyhunter proef levert detectie van parasieten zoals Titan Antivirus 2013 en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Download Combo Cleaner voor Malware ontdekking
(Mac)

Opmerking: Combo Cleaner proef levert detectie van parasieten zoals Titan Antivirus 2013 en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar,

Verwijdering handleiding Titan Antivirus 2013

Removal guides in other languages

Titan Antivirus 2013 (lt) 
Titan Antivirus 2013 (es) 
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.