Cr.tractionize.com Popup - Hoe Te Verwijderen?

-
 0
Type: Adware
 

De pop-up van Cr.tractionize.com is een nepmelding, die voorstelt om Flash Video Downloader of een update voor een van uw programma’s binnen te halen. Dit kan vertoond worden wanneer computergebruikers aan het internetten zijn met Internet Explorer, Mozilla Firefox of Google Chrome. De pop-up wordt in een nieuw tabblad van uw browser gepresenteerd en ziet er uit als een reguliere updatemelding. Desalniettemin als u hier op klikt, installeert u of een compleet ander programma op uw computer, of wordt u doorverwezen naar een of andere, onbekende website.

Als u er zat van bent dat de pop-up van Cr.tractionize.com u stoort tijdens het internetten, moet u het adware programma dat verantwoordelijk is voor het vertonen hiervan verwijderen. Meestal komen adware en andere, mogelijke ongewenste programma’s computers binnen samen met andere software die de gebruikers van het internet downloaden. De pop-up van Cr.tractionize.com kan gaan verschijnen nadat u een gratis speler, programma om Pdf’s mee te maken, etc. heeft geïnstalleerd. In sommige gevallen weet het uw systeem binnen te dringen nadat u op een schadelijke link of bijlage van een spam e-mail geklikt heeft.

Wij raden u ten zeerste aan beter op te letten tijdens het installatie proces van uw nieuwe software, zelfs als dat een bekende applicatie is. Ga nooit blindelings door de stappen van de installatie heen en volg ze allemaal. Als u ergens optionele downloads ziet, maak dan de selectie van die die u niet kent ongedaan.

Als u updates worden aangeboden tijdens het internetten, let er dan op dat deze van officiële bronnen komen. Probeer niet op verdachte berichten te klikken en als deze steeds terug blijven komen, is de kans heel groot dat uw systeem geïnfecteerd is. In dat geval raden wij u aan uw systeem te scannen met een gerenommeerd antispyware programma en alle schadelijke vermeldingen uit te schakelen. Volg de handleiding hieronder om de pop-up van Cr.tractionize.com en het bijbehorende adware programma uit te schakelen.

Gebruik het Configuratiescherm om de voornaamste onderdelen en installatieprogramma’s van de Cr.tractionize.com pop-up te verwijderen

 1. Ga naar het Configuratiescherm. Windows XP/Vista/7 open Start -> Configuratiescherm, Programma’s, Een programma verwijderen of Verwijderen. Windows 8 type Configuratiescherm in het zoekvenster en zoek daarna naar Programma-installatie ongedaan maken. Het kan zijn dat u in beide gevallen moet verifiëren dat u de beheerder bent van deze PC.
 2. Zoek naar Cr.tractionize.com en /of andere soortgelijke onderdelen in de lijst met programma’s. Ik raad u aan standaard Yontoo, WebCake en alles dat te maken heeft met “savings” of “coupon” te verwijderen. Wanneer u Anti-Malware Programma’s als Spyhunter of Stopzilla een scan laat maken van uw computer, geeft u dit ook een goed beeld welke programma’s u ook zou moeten verwijderen.
 3. Sluit Configuratiescherm.

De pop-ups Cr.tractionize.com verwijderen uit Internet Explorer

 1. Druk op het Moersleutel pictogram -> Add-ons Beheren.
 2. Bekijk Werkbalken en extensies. Verwijder alles wat te maken heeft met Cr.tractionize.com en andere onderdelen die u niet kent en niet gemaakt zijn door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe.
 3. Klik op Sluiten.

De pop-up van Cr.tractionize.com verwijderen uit Firefox

 1. Type about:addons in de adresbalk.
 2. Bekijk de lijst met Extensies en Add-ons en verwijder alles wat te maken heeft met Cr.tractionize.com en onderdelen die u niet herkent. Als u de extensie niet kent en deze is niet gemaakt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe, heeft u deze waarschijnlijk niet nodig.
 3. Een andere mogelijkheid is om Firefox te herinitialiseren: ga naar Firefox -> Help (voor OSX gebruikers Help in het menu) -> Probleemoplossingsinformatie. Daarna Firefox herinitialiseren.

De pop-ups van Cr.tractionize.com verwijderen uit Chrome:

 1. Type chrome://extensions in de adresbalk.
 2. Bekijk de lijst met extensies en verwijder de programma’s die u niet nodig heeft, vooral die die lijken op Cr.tractionize.com. Als u hier niet zeker van bent, kunt u ze tijdelijk uitschakelen.
 3. Herstart Chrome.
 4. Wat u ook kunt doen, is chrome://settings in de adresbalk typen, op Geavanceerde instellingen weergeven klikken, naar beneden scrollen en op Browserinstellingen herstellen klikken.

PAS OP:

Als u extensies vindt die niet uit de browser verwijderd kunnen worden, zijn deze of verwijderd via het Configuratiescherm of met behulp van anti-malwareprogramma’s (zoals Spyhunter, malwarebytes) of programma’s om installaties mee ongedaan te maken (zoals RevoUninstaller).

Automatische tools Cr.tractionize.com popup verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected Tractionize Popup files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure       
 

Over de auteur

 
juni 29, 2014 06:46, juni 29, 2014 06:46
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *