Tumri.net Popup - Hoe Te Verwijderen?

-
 0
Type: Adware
 

Tumri.net popup is een schadelijk programma dat gebruikt wordt om vele pop-ups te tonen in de besmette browser. De toepassing wordt veroorzaakt door adware of software dat gecategoriseerd wordt als potentieel ongewenst programma. De pop-up kan één of meerdere browsers tegelijk besmetten.

Tumri.net popup lijkt vanuit het niets op uw computer te belanden. Het stoort u tijdens uw internetactiviteiten wat u ook aan het doen bent. Het programma geen virus is, maar zorgt voor hogere bezoekersaantallen op bepaalde websites door u telkens om te leiden. Deze omleidingen kunnen naar normale pagina’s zijn, maar de kans dat u naar een schadelijke website wordt geleid is net zo groot. In dit geval loopt u het risico dat uw computer besmet raakt met virussen of aangevallen wordt door malware.

Het programma gebruikt verschillende manieren om computers binnen te dringen. Het kan gebundeld worden met andere software. Ook kan het verspreid worden door middel van Trojaanse virussen of spam e-mails. Het maakt niet uit hoe Tumri.net popup wordt verspreid, de problemen zijn altijd hetzelfde.

Omdat deze toepassing als potentieel ongewenst is bestempeld wordt het ten zeerste aangeraden het het te verwijderen zodra u het in uw browser aantreft. Voer een scan uit met een anti-adwareprogramma zoals spyhunter. Omdat dit advertentienetwerk mogelijk gevaariljke parasieten verspreid, wilt u wellicht ook scans met hitman en malwarebytes uitvoeren. Als u deze problemen heeft gehad moet u ook de startpagina en zoekmachine van uw browser herstellen:

Voor Internet Explorer:

 1. Klik op het pijltje rechts van het zoekveld;
 2. Doe het volgende: voor IE8-9 kiest u Zoekmachines Beheren, voor IE7 klikt u op Zoekstandaard wijzigen;
 3. Verwijder Tumri.net uit de lijst.

Voor Firefox :

 1. Typ “about:config” in de adresbalk om de instellingenpagina te openen;
 2. Typ “Keyword.url” in het zoekveld. Klik met de rechtermuisknop en reset het veld;
 3. Typ “browser.search.defaultengine” in het zoekveld. Klik met de rechtermuisknop en reset het veld;
 4. Typ “browser.search.selectedengine” in het zoekveld. Klik met de rechtermuisknop en rest het veld;
 5. Zoek op ‘browser.newtab.url’. Klik met de rechtermuisknop en reset het veld. Dit zorgt ervoor dat de zoekpagina niet telkens laadt wanneer u een nieuw tabblad opent

Voor Google Chrome:

 1. Klik op het pictogram met de drie horizontale lijnen rechtsboven in uw browser;
 2. Kies Instellingen;
 3. Kies Instellingen à Zoekmachines Beheren;
 4. Verwijder de overbodige zoekmachines uit de lijst;
 5. Ga terug naar Instellingen. Kies Bij Opstarten voor “de pagina Nieuw Tabblad openen” (u kunt hier ook ongewenste pagina’s verwijderen).

Let op: het is erg belangrijk dat u uw computer scant met een betrouwbaar anti-malwareprogramma nadat u Tumri.net popup heeft verwijderd. Het kan zijn dat er besmettingen op uw computer zijn gekomen zo lang de toepassing geïnstalleerd is geweest.

Automatische tools Tumri.net popup verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected Tumri.net Popup files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure       
 

Over de auteur

 
oktober 27, 2013 21:37, oktober 27, 2013 21:37
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *