Tuvaro Toolbar - Hoe Te Verwijderen?

-
 0
Type: Browser Hijacker
 

Tuvaro is een kleine zoekmachine die met behulp van verschillende werkbalken en zoek-hijacks wordt gepromoot. Het wordt samen met verschillende programma’s geïnstalleerd, gratis software of shareware programma’s, bijvoorbeeld vplay. Daarnaast word de zoekmachine zelf (Tuvaro.com) door andere hijack-families gebruikt. Het programma ontvangt geld van de advertenties en betaald sommige oplichters die uw browser hijacken.

Tuvaro Toolbar wordt niet als een malware programma beschouwd. Het is echter een ongewenste toepassing. Alle andere hijackers die Tuvaro gebruiken worden als kwaadaardig beschouwd. We raden aan om alleen de bekende zoekmachines te gebruiken en als de werkbalk gemaakt is door hijackers zal deze hoogstwaarschijnlijk nutteloos en potentieel gevaarlijk zijn. 

Als u beter oplet tijdens het downloaden en installeren van programma’s van internet kunt u voorkomen dat programma’s zoals Tuvaro Toolbar geïnstalleerd worden. Tijdens een van de laatste stappen in het installatie proces kunt u vakjes uitvinken die u niet wilt geïnstalleerd. Sla deze stap nooit over en zorg er voor dat u alleen betrouwbare toepassingen download. De makkelijkste manier om de ongewenste toepassing te verwijderen is door naar Start te gaan -> Configuratiescherm, klik op “ Deinstalleer Programma” op Programma’s veld. Zoek alle gerelateerd aan Tuvaro Toolbar op de programma lijst en klik op Deinstalleer/Wijzigen knop er naast. Afhankelijk van welke browser u gebruikt, volg de volgende instructies. 

Voor IE:

  1. Open IE en ga naar ‘Tools‘ → ”Beheer Add-ons’.
  2. Kies ‘Werkbalken en Extensies’ en deinstalleer alles gerelateerd aan Tuvaro van de lijst.
  3. Kies ‘Zoekmachine’ → kies de zoekmachine die u voorheen gebruikte en zet het tot uw standard zoekmachine. Daarnaast, selecteer ‘Web Search’, klik ‘Suggesties uitschakelen’ om het uit te schakelen. 
  4. Ga naar ‘Tools’ → ‘Internet Opties’ en selecteer ‘Algemeen’ tab. Klik ‘Gebruik standaard’ of voer uw eigen website in, google.com of een andere. Vervolgens, klik ‘OK’ om de veranderingen op te slaan. 

Voor Mozilla Firefox:

  • Open Mozilla Firefox, ga naar ‘Tools’ → ‘Add-ons’.
  • Kies ‘Extensies’ → Tuvaro en klik ‘Deinstalleer’.
  • Ga naar ‘Tools’ → ‘Opties’. Vervolgens, reset de startpagina of verander het naar google.com. Voer in about:config; zoek voor zoek-gerelateerde instellingen en reset dit.

Voor Google Chrome:

  • Klik op de pictogram ‘Aanpassen en controleer Google Chrome’, selecteer ‘Opties’.
  • Kies ‘Basis’ Opties en verander Google Chrome startpagina naar google.com of een andere browser en klik dan op ‘Beheer zoekmachines…’ knop.
  • Kies ‘Google’ en zet het tot uw standard zoekmachine.

In sommige gevallen zal Tuvaro extra software installeren dat voorkomt dat browser instellingen veranderen. Vervolgens, voer een volledige systeem scan uit door middel van een gerenommeerde anti-spyware programma, bijvoorbeeld . Het helpt om andere ongewenste Tuvaro gerelateerde programma’s te identificeren. 

Automatische tools Tuvaro Toolbar verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected Tuvaro Toolbar files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure 

Gerelateerde foto's

 
related image #1 from Tuvaro Toolbar
     
 

Over de auteur

 
oktober 3, 2013 19:26, maart 13, 2014 19:14
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *