Tweakerbit Registry Optimizer - Hoe te verwijderen

De Tweakerbit Registry Optimizer van Auslogics Labs Pty LTD. is een optimaliseerder voor besturingssystemen en het specialiseert zich in het maken van hoge kwaliteit software die je makkelijk je computer laat tweaken, reinigen, versnellen en optimaliseren zonder dat je hiervoor speciale technische vaardigheden moet aanleren. Hoewel ze zichzelf omschrijven als professionelen, beschouwen beveiligingsexperts de producten van Tweakerbit als potentieel ongewenste toepassingen (POT). Recente voorbeelden uit deze groep zijn Driver Navigator en Master PC Cleaner. Gelijkaardige toepassingen werden zelfs in 2008 reeds ontdekt: één van deze oude tools is System Booster.

De Tweakerbit Registry Optimizer is een potentieel ongewenste toepassing die je valse positieven zal tonen

We hebben een Tweakerbit product door een aantal beveiligingsprogramma’s laten onderzoeken. De resultaten toonden duidelijk aan dat hun toepassingen niet te vertrouwen zijn en verschillende scanners gaven aan het als een verschillende bedreiging aan (VirusTotal scan). Bekijk even een paar van de labels: Win32:SilentInstaller-A [PUP], Auslogics (fs), Application.Win32.Auslogics.D, W32/TweakBit.D.gen!Eldorado, Adware ( 004f86b41 ) en BehavesLike.Win32.Obfuscated.hc.


Tweakerbit Registry Optimizer tool

De Tweakerbit Registry Optimizer rogue tool heeft tevens wat negatieve feedback ontvangen van zijn klanten. (TrustPilot.com) voorziet wat zeer informatieve getuigenissen en sommige van hen geven aan dat de producten van Tweakerbit gewoon een grote zwendel is. Lees een paar van deze beweringen, ze zullen je ogen openen en je zeker ontmoedigen dit tool te gebruiken:

“1. Ik heb het programma één keertje gebruikt en het deed meer kwaad dan goed. Maanden later, kreeg ik een e-mail dat er iets wat ik nooit gevraagd had in rekening gebracht werd op mijn kredietkaart. Dit is je reinste oplichterij.

 1. Onaanvaardbaar gedrag, er werd geld van mijn kaart genomen zonder toestemming. Zeer moeilijk om de klantendienst te vinden. Er zouden juridische stappen moeten worden ondernomen tegen bedrijven zoals dit. Abonneer je NIET op iets van dit bedrijf.
 2. Dit programma werd me aangerekend op mijn PayPal account. Ergens heb ik op de een of andere manier dit onbekende ding gekocht. Ik diende een verzoek in maar kreeg geen terugbetaling aangezien het geen niet toegestane betaling was. Vreemd. Ik heb het nooit gekocht. Dus, vernietig je kredietkaart en schaf je een nieuwe aan.
 3. Het is geen goede software. Het werd verondersteld mijn pc te herstellen en deed dit niet. Verrassend genoeg waren, na het scannen met Norton of CCleaner, dezelfde fouten nog steeds aanwezig alhoewel PCRepairKit bevestigde dat mijn pc fout vrij was. Over het hernieuwen van het abonnement, ze waarschuwde me geen 2 of 3 dagen op voorhand voor ze een transactie uitvoerden op mijn kaart. Ik gebruik het niet meer en gebruik CCleaner, wat veel betrouwbaarder is. Dit is onaanvaardbaar. Ik eis een terugbetaling & annuleer het vernieuwen van mijn abonnement.
 4. Ik heb deze software vandaag gekocht voor £23,36 via PayPal en toen ik mijn PayPal account nakeek zag ik dat er £39,51 in rekening was gebracht en het ingesteld was op een driemaandelijkse betaling van £39,51. De software voldoet ook niet en probeert me constant meer geld afhandig te maken. Gebruik deze software alsjeblieft niet, of do geen betaling, veel andere mensen hebben dezelfde nare ervaringen met dit bedrijf”.

Zoals je kan zien, waarschuwen de meeste getuigenissen die we selecteerden andere surfers voor de financiële verliezen die geleden hebben door producten van Tweakerbit. De Tweakerbit Registry Optimizer potentieel ongewenste toepassing (PUP) is duidelijk een misleidende tool die voor jou en je besturingssysteem veel problemen zal veroorzaken. In feite, veel gerespecteerde autoriteiten benadrukken dat een system optimaliseerder overbodig is. Deze softwaretoepassingen zijn ofwel rogue ofwel nutteloos. Ze bieden weinig functionaliteit en lossen geen enkel probleem op. Daarnaast, werd er ook aangegeven dat deze verdachte toepassing bijkomende .pkg bestanden meebracht, welke malware gerelateerd kunnen zijn:


Tweakerbit Registry Optimizer PUP

“Het bracht een bijkomende pkg mee die ik niet wou. Daarna schakelde het programma mijn Norton beveiligingssysteem uit. Ik vroeg een terugbetaling en mailde mijn kassaticket door. Ik betwijfel ten zeerste dat ik ooit een terugbetaling zal krijgen tenzij ik naar de rechtbank stap”.

Daarnaast wordt deze service ook gepromoot op verdachte advertentie netwerken, welke we opgesomd hebben bij één van de mogelijke malvertising serverende partijen. We refereren naar DirectREV, Adf.ly, Propeller Ads, AppNexus en andere. Ook de Tweakerbit Registry Optimizer potentieel ongewenste toepassing zal je valse positieven tonen.

Dit betekent dat het je zal waarschuwen voor nep beveiligingsproblemen op je besturingssysteem om je te overtuigen dat het downloaden van de premium versie een verstandig idee is. Echter, systeem optimaliseerders of register opruimers/herstellers moet je vermijden aangezien ze beschouwd worden als een scam. Kies eerder voor Reimage en voor een volledige systeemscan uit om de staat van je besturingssysteem na te kijken.

Verwijder het ongewenste tool

Voor het verwijderingsproces, hopen we dat je zal kiezen voor de optie die betrekking heeft op een nieuw anti-malware tool. Je kan echter ook proberen om deze tool handmatig te verwijderen door onderstaande richtlijnen te volgen. Voor de toekomst, denk eraan dat register opruimers, systeem optimaliseerders en dergelijke producten vermeden dienen te worden.

Hoe Tweakerbit Registry Optimizer te verwijderen, gebruik makend van het Configuratiescherm

Vele kapers en adware zoals Tweakerbit Registry Optimizer PUP installeren enkele van hun componenten en additionele software als normale Windows-programma’s. Dit gedeelte van de malware kan verwijderd worden uit het Configuratiescherm. Om dit te doen, volgt u volgende stappen.
 • Start -> Configuratiescherm (oudere Windows) of druk op de Windows-knop -> Zoek en enter Configuratiescherm (Windows 8);
  Control panel
 • Kies Verwijder Programma;
  Programs and features
 • Blader door de lijst en verwijder zaken gerelateerd aan Tweakerbit Registry Optimizer .
  Remove toolbars
 • Klik op de Verwijder knop.
  Uninstall
 • In veel gevallen is een anti-malware programma beter in het detecteren van gerelateerde parasieten, dus we raden u aan Spyhunter te installeren om zo andere programma’s die mogelijks onderdeel zijn van een infectie, te elimineren.
  Scan with spyhunter

Deze methode zal sommige browser plug-ins niet verwijderen, ga daarom door naar het volgende deel van de handleiding.

Verwijder Tweakerbit Registry Optimizer PUP van uw browsers

Automatische tools Malware verwijderen

Download Spyhunter voor Malware ontdekking
(Win)

Opmerking: Spyhunter proef levert detectie van parasieten zoals Tweakerbit Registry Optimizer en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Download Combo Cleaner voor Malware ontdekking
(Mac)

Opmerking: Combo Cleaner proef levert detectie van parasieten zoals Tweakerbit Registry Optimizer en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar,

Bron: https://www.2-viruses.com/remove-tweakerbit-registry-optimizer-pup

Removal guides in other languages

Tweakerbit Registry Optimizer PUP (en) 
Tweakerbit Registry Optimizer (fr) 
Tweakerbit Registry Optimizer (dk) 
Tweakerbit Registry Optimizer (de)  Flag of Germany
Tweakerbit Registry Optimizer (es) 
Tweakerbit Registry Optimizer PUP (se) 
Tweakerbit Registry Optimizer (it) 
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.