UpdatesJava.com Pop-up - Hoe Te Verwijderen?

 

De UpdatesJava.com pop-up is een onecht bericht dat op Internet Explorer, Mozilla Firefox of Google Chrome kan verschijnen als u computer met adware besmet is geraakt. Het is een onechte waarschuwing dat beweert dat er een belangrijke Java Update beschikbaar is. Als u echter op het bericht klikt zal er een ongewenst programma worden geïnstalleerd in plaats van de beloofde update.

De UpdatesJava.com pop-up probeert ook zaken zoals de Delta Search Toolbar, Sweet-Page Toolbar of andere aware om advertenties te tonen te installeren zoals WebCake of CouponBuddy. Deze programma’s worden allen gebruikt voor marketingdoeleinden en tonen u advertenties om u naar gesponsorde websites te leiden. Ze zijn niet schadelijk maar wel irritant voor computergebruikers. Daarnaast kunnen deze toepassingen uw persoonlijke gegevens verzamelen en zo wordt uw privacy geschonden.

Als u deze pop-up van UpdatesJava.com heeft opgemerkt tijdens het internetten, klik dan nooit op de knop “Download”, “Install Now”, “Run Update” of een soortgelijke knop. Dit bericht komt niet van Java! De UpdatesJava.com pop-up wordt getoond omdat uw PC besmet is geraakt met adware. Dit gebeurt vaak bij het downloaden van gratis software van het internet zoals muziekspelers, videorecorders, PDF-programma’s, enzovoorts. Let goed op tijdens de installatie van dit soort toepassingen omdat ze vaak gebundeld worden met adware. Lees alle stappen zorgvuldig door en zet vooraf ingeschakelde vinkjes juist uit zodat er geen extra programma’s aan de installatie worden toegevoegd.

Als u pop-ups zoals deze heeft gezien tijdens het internetten verwijder de UpdatesJava.com pop-up dan door een volledige systeemscan uit te voeren met Spyhunter, hitman of een ander programma dat u vertrouwt. Op deze manier worden de ongewenste programma’s eenvoudig geëlimineerd. Vergeet niet de meest recente versie van uw beveiligingssoftware te downloaden zodat ook de nieuwste ongewenste programma’s opgespoord en verwijderd worden.

Automatische tools UpdatesJava.com pop-up verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected UpdatesJava.com Pop-up files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure       
 

Over de auteur

 
februari 17, 2014 12:45, februari 17, 2014 12:46
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *