V9 Redirect Virus - Hoe Te Verwijderen?

 

Het V9 Redirect Virus staat bekend omdat het alle internet gerelateerde zoektermen doorverwijst naar v9.com/us. Dit is een oneerlijke manier om meer verkeer naar de gepromote website te leiden. Cybercriminelen gebruiken het om makkelijk geld te verdienen en proberen daarom het zo wijd mogelijk te verspreiden. Een van de manieren om besmet te raken is wanneer er kwetsbaarheden in uw systeem worden gebruikt. Een andere manier is via bijlages in e-mails. Het is ook bekend dat het binnen kan komen in bundels met andere corrupte programma’s.

Nadat een taakbalk op uw computer wordt geïnstalleerd wijzigt het uw instellingen en dat kan vervelende consequenties voor u hebben. Uw startpiagina en zoekmachine worden ingesteld op v9.com/us. Het wordt u bijna onmogelijk gemaakt om iets op het internet op tezoeken want elke keer als u naar een zoekpagina gaat, zal u worden omgeleid naar het webadres dat het virus promoot. Een andere irritant functie is het tonen van vele pop up advertenties. Het V9 Redirect Virus houdt ook nog eens uw surfgedrag bij en deze informatie wordt later gebruikt voor marketingdoeleinden. Dit wordt allemaal gedaan zonder de toestemming van de computergebruiker.

Wat uw reden ook is om het V9 Redirect Virus te vewijder, het is niet zo eenvoudig als u misschien denkt. Zelfs als u het programma heeft gevonden en het verwijderd in uw Configuratiescherm, zijn er nog een aantal stappen die u handmatig moet wijzigen zoals het instellen van uw zoekmachine en de startpagina voor al uw browsers. Er is software beschikbaar dat het V9 Redidrect Virus automatisch verwijderd zoals Spyhunter of Hitman. Als u ervoor kiest om de browserkaper handmatig te verwijderen, dan raden wij u sterk aan om een volledige systeemscan met anti-malwareprogramma’s uit te voeren nadat u het virus handmatig heeft verwijderd.

Om uw zoekmachine handmatig te wijzigen kunt u de volgende stappen volgen, afhankelijk van welke internetbrowser u gebruikt:

Voor Internet Explorer:

 • Klik op het pijltje rechts van het zoekveld;
 • Voor Internet Explorer 8 en 9, kiest u “zoekmachines beheren” en voor Internet Explorer 7 klikt u op “standaardzoekmachine wijzigen”;
 • Verwijder V9 Redirect uit de lijst.

Voor Firefox :

 • Typ “about:config” (zonder aanhalingstekens) in het veld
 • Typ “Keyword.url” in het zoekveld. Klik met de rechtermuisknop en reset.
 • Typ “browser.search.defaultengine” in het zoekveld. Klik met de rechtermuisknop en reset.

Voor Google Chrome:

 • Klik op het pictogram rechtsboven in uw browser;
 • Kiest instellingen;
 • Kies instellingen → Zoekmachines beheren;
 • Verwijder V9 Redirect uit de lijst.

  Top De snelkoppeling van de kaper verwijderen (alle browsers) (optioneel):

Als uw browser de pagina V9 Redirect Virus opent tijdens het opstarten, probeer dit:

 • Klik met rechts op het pictogram van uw browser. Kies Eigenschappen;
  Shortcut properties
 • Open het tabblad Snelkoppeling;
  Remove url
 • Verwijder het onderdeel V9 Redirect Virus uit het doelveld.

Automatische tools V9 Redirect Virus verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected V9 Redirect Virus files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Verwijdering handleiding V9 Redirect Virus

 
Processen:
Bestanden:
 

Gerelateerde foto's

 
related image #1 from Le virus V9 Redirect
     
 

Over de auteur

 
september 5, 2013 12:34, juli 26, 2017 18:32
 
   
 

4 gedachten over “V9 Redirect Virus

4 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *