Websearch.Searchsun.info virus - Hoe te verwijderen

Websearch.Searchsun.info virus

Websearch.Searchsun.info virus is een browser hijacker dat op Internet Explorer, Mozilla Firefox of Google Chrome gezien kan worden nadat u gratis software van internet heeft gedownload. Eenmaal binnen wijzigt het programma uw startpagina en standaard zoekmachine door Websearch.Searchsun.com. Hierdoor kunnen computer gebruikers continue advertenties zien, omleidingen krijgen naar onbekende websites en andere irritante gevolgen ondervinden. 

Websearch.Searchsun.info virus gebruikt misleidende methodes om browsers te infiltreren. Het komt gebundeld met vele freeware, zoals muziek spelers, PDF-makers, download managers etc. Als u niet op let bij de installatie stappen van deze programma’s, zult u waarschijnlijk enkele opties missen die u toestaan om vakjes te de-selecteren voor Websearch.Searchsun.info virus of andere potentieel ongewenste programma’s die op uw computer geïnstalleerd kunnen worden. 

Het voornaamste doel van deze hijacker is om commerciële websites te promoten. Inclusief zoekresultaten ongeacht of deze relevant zijn voor uw zoekopdracht op niet. Op deze manier verhogen de makers van Websearch.Searchsun.info virus het netwerkverkeer van deze pagina’s en verhoogt het hun pagina in de zoekresultaten. Deze activiteit brengt winst op. Het wordt aanbevolen om Websearch.Searchsun.info virus van uw computer te verwijderen zodra u het opmerkt.

Verwijder het van Configuratiescherm, Toevoegen/Verwijderen programmalijst. Ook wordt het aanbevolen om ALLE programma’s die op dezelfde dag zijn geïnstalleerd te verwijderen. Enkele versies van deze hijacker installatie software blokkeert browser instellingen te wijzigen. Om deze te identificeren, scan met Spyhunter of een andere gerenommeerde antispyware toepassing. Vervolgens kunt u de extensies verwijderen en de instellingen van uw browser resetten. 

Hoe het Websearch.Searchsun.info virus van Internet Explorer te verwijderen:

 1. Klik op de pijl rechts van het zoekvakje;
 2. Doe het volgende: op IE8-9 kies ‘Beheer zoekaanbieders’, op IE7 klik ‘Wijzig zoek instellingen’;
 3. Verwijder Websearch.Searchsun.info van de lijst.

Hoe het Websearch.Searchsun.info virus van Firefox te verwijderen:

  1. Voer in “about:config” in url balk. De instellingen pagina zal openen. 
  2. Typ in “Keyword.url” in zoekvak. Rechter muisklik & opnieuw instellen. 
  3. Typ “browser.search.defaultengine” in het zoekvak. Rechter muisklik & opnieuw instellen.
  4. Typ “browser.search.selectedengine” in het zoekvak. Rechter muisklik & opnieuw instellen. 
  5. Zoek voor ‘browser.newtab.url’. Rechter muisklik & opnieuw instellen. Dit zal er voor zorgen dat de zoekpagina niet op elke pagina lanceert.
  6. Als de instellingen weer terugkeren en de anti-malware programma’s zijn schoon: sluit Firefox, open file explorer en voer in %AppData% in de adresbalk. Voer in “user.js” in zoekvak. Als het bestand bestaat, hernoem het en start Firefox opnieuw. U moet de stappen hierboven herhalen. 

Hoe het Websearch.Searchsun.info virus van Google Chrome te verwijderen:

 1. Klik 3 horizontale lijnen pictogram op browser werkbalk;
 2. Selecteer Instellingen;
 3. Selecteer Basis ->Beheer Zoekmachines;
 4. Verwijder onnodige zoekmachines van de lijst;
 5. Ga terug naar instellingen. Bij Start kies voor ‘open nieuwe pagina’ (u kunt ongewenste pagina’s verwijderen).

Automatische tools Malware verwijderen

Download Spyhunter voor Malware ontdekking
(Win)

Opmerking: Spyhunter proef levert detectie van parasieten zoals Websearch Searchsun Info Virus en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Download Combo Cleaner voor Malware ontdekking
(Mac)

Opmerking: Combo Cleaner proef levert detectie van parasieten zoals Websearch Searchsun Info Virus en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar,

Bron: https://www.2-viruses.com/remove-websearch-searchsun-info-virus

Removal guides in other languages

Websearch.Searchsun.info virus (en) 
Vírus Websearch.Searchsun.com (pt) 
Websearch.Searchsun.info virus (se) 
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.