Websearch.simplesearches.info Virus - Hoe Te Verwijderen?

 

Websearch.simplesearches.info virus is een browserkaper die de browsers Internet Explorer, Mozilla Firefox en Google Chrome kan kapen. Het is een programma dat gebruikers vooral zelf installeren zonder dat ze het door hebben omdat het vaak gebundeld is bij gratis software en als standaard wordt bijgeleverd. Ondanks dat het mogelijk is de installatie van Websearch.simplesearches.info te weigeren tijdens één van de stappen van de installatie van het hoofdprogramma, slaan gebruikers het vaak over zonder dat ze ook maar kijken naar de verwijderingsoptie.

Eenmaal binnen, wijzigt het programma de instellingen van de gekaapte browser en stelt de homepagina en de standaard zoekmachines in. Wanneer u nu een zoekopdracht invoert zullen de zoekresultaten vooral gesponsorde websites bevatten. Op deze manier promoot Websearch.simplesearches.info virus deze pagina’s om het bezoekersaantal voor hen te vergroten. Daarnaast zult u merken dat er veel advertenties op uw scherm verschijnen die u telkens door sturen naar andere ongewenste pagina’s

Om het avoid Websearch.simplesearches.info virus te vermijden dient u oplettender te zijn met uw downlaods en nooit toestemming geven om dingen te installeren waarvan u niet weet wat het is. Op deze manier vermijdt u al veel adware, browserkapers en garandeert u een betere beveiliging voor uw computer.

Hoe het Websearch.simplesearches.info virus te verwijderen?

Om het Websearch.simplesearches.info virus te verwijderen moet u uw computer scannen met anti-malware programma’s zoals Spyhunter or Adwcleaner of moet u de problematische software verwijderen vanuit het configuratiescherm. In sommige gevallen zijn de namen van de software volledig willekeurig en daarom moet u opletten en op zoek gaan in het Configuratiescherm.

Na het verwijderen moet u de zoekmachines en nieuwe instellingen in alle browsers repareren:

Websearch.simplesearches.info virus uit IE verwijderen:

 • Open IE en ga naar  ‘Internetoptie’ → ‘Programma’s → ”Invoegtoepassingen beheren’.
 • Kies ‘Werkbalken en uitbreidingen’ en verwijder alles uit de lijst dat met Tuvaro of Websearch.simplesearches.info te maken heeft.
 • Kies ‘Zoekmachines’ → en kies de zoekmachine die u altijd gebruikte en stel het in als uw standaard zoekmachine. Daarnaast kunt u voorkomen dat zoekmachines worden voorgesteld selecteren om dit uit te schakelen.
 • Ga naar ‘Internetopties’ → en selecteer de “Algemeen” tab. Klik op ‘Standaard Gebruiken’ of voer de naam van uw eigen website, google.com of iets anders in. Klik tenslotten op ‘OK’ om de wijzigngen op te slaan.

Websearch.simplesearches.info virus uit Mozilla Firefox verwijderen:

 • Open Mozilla Firefox en ga naar ‘Internetopties’ → ‘Invoegtoepassingen’.
 • Kies ‘Invoegtoepassingen’ → Tuvaro of Websearch.simplesearches.info en klik op ‘Verwijderen’.
 • Ga naar ‘Internetopties’ → ‘Opties’. Reset de startpagina of wijzig het in google.com.
 • Voer About:config in en zoek naar Websearch.simplesearches.info virus en reset deze instellingen.

Websearch.simplesearches.info uit Google Chrome verwijderen:

 • Klik op het pictogram ‘Google Chrom aanpassen en beheren’, selecteer ‘Instellingen’.
 • Kies  ‘Instellingen’ en wijzig de Google Chrome startpagina in google.com of elke andere broswer en klik dan op de  ‘Zoekmachines beheren’ knop.
 • Kies ‘Google’  en stel het in als uw standaard zoekmachine.

Automatische tools Websearch.simplesearches.info virus verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected Simplesearches Virus files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Verwijdering handleiding Websearch.simplesearches.info virus

 
Processen:
Bestanden:
       
 

Over de auteur

 
augustus 28, 2013 13:29, augustus 28, 2013 13:31
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *