Whitesmoke Toolbar - Hoe Te Verwijderen?

 

Whitesmoke staat bekend als vertaalsoftware om hoge kwaliteit vertalingen mee te maken. Het is gebaseerd op geavanceerde vertaaltechnologie. De laatste tijd wordt de Whitesmoke taakbalk echter op willekeurige computers geïnstalleerd zonder de toestemming van de computer gebruiker en zo worden er vervelende wijzigingen in uw instellingen aangebracht, uw startpagina en standaardzoekmachines wordt gewijzigd naar search.whitesmoke.com zonder dat u daar toestemming voor geeft. Dit is erg storend omdat u niet gewend bent om met deze zoekmachine te werken. 

De taakbalk van Whitesmoke is een ongewenst programma omdat het de zoekresultaten van de computergebruiker kaapt. Het wijzigt de zoekresultaten en probeert schadelijke software op uw PC te installeren dat probeert uw geld te stelen. Ook leidt het tot vele pop-ups en vraagt het u vaak om software te installeren. De taakbalk is ontwikkeld door Conduit en daarom maakt het programma gebruik van hun zoekfunctie. Ze verdienen geld met de getoonde advertenties en de software die eventueel toegevoegd wordt. 

De ontwikkelaars van adware gebruiken vaak bekende namen om hun software te verspreiden. De Whitesmoke taakbalk is hier een voorbeeld ban. Als u echter nog nooit een programma van Whitesmoke heeft geïnstalleerd dan heeft u ook niets aan deze taakbalk. Wanneer er dus zo maar vele pop-ups en omleidingen op uw computer verschijnen dan moet u de taakbalk zo snel mogelijk verwijderen. 

Hoe u Whitesmoke kunt verwijderen zodat de problemen stoppen

Als u geen installatieprogramma kunt vinden om de Whitesmoke taakbalk te verwijderen dan wordt er aangeraden uw startpagina en zoekmachine te wijzigen en een betrouwbaar anti-spywareprogramma te gebruiken. Spyhunter of Spybot S&D zijn goede programma’s om dit soort vage taakbalken te verwijderen. Ga naar Configuratiescherm → Programma’s Toevoegen/Verwijderen en verwijder Whitesmoke uit de programmalijst. Voer een volledige systeemscan uit met Spyhunter omdat dan de ongewenste programma’s makkelijk worden opgespoord. Controleer ook de browsertoevoegingen voor Internet Explorer, Mozilla Firefox en Google Chrome. Als u de WhiteSmoke Taakbalk niet kunt vinden, gebruik dan een toepassing zoals Spyhunter. Alleen het programma verwijderen zorgt er helaas niet voor dat uw internetinstellingen hersteld zijn en dit moet u dan ook handmatig doen. Afhankelijk van de browser die u gebruikt, volg onderstaande instructies op: 

Voor Internet Explorer: 

1. Klik op het pijltje rechts van het zoekveld;

2. Doe het volgende: voor IE8-9 kiest u Zoekmachines Beheren, voor IE7 klikt u op Zoekstandaard Wijzigen;

3. Verwijder WhiteSmoke Toolbar uit de liist. 

Voor Firefox: 

1. Typ “about:config” in de adresbalk om de instellingenpagina te openen;

2. Typ “Keyword.url” in het zoekveld. Klik met de rechtermuisknop en reset het veld;

3. Typ “browser.search.defaultengine” in het zoekveld. Klik met de rechtermuisknop en reset het veld;

4. Typ “browser.search.selectedengine” in het zoekveld. Klik met de rechtermuisknop en reset het veld;

5. Zoek op “browser.newtab.url”. Klik met de rechtermuisknop en reset het veld. Dit zorgt ervoor dat de zoekpagina niet telkens laadt wanneer u een nieuw tabblad opent. 

Voor Google Chrome: 

1. Klik op het pictogram met 3 horizontale lijnen rechtsboven in uw browser;

2. Kies Instellingen;

3. Kies Instellingen → Zoekmachines Beheren;

4. Verwijder alle overbodige zoekmachines uit de lijst;

5. Ga terug naar Instellingen. Kies Bij Opstarten voor “de pagina Nieuw Tabblad openen” (u kunt hier ook ongewenste pagina’s verwijderen).

 

Automatische tools Whitesmoke Toolbar verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected Whitesmoke Toolbar files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Verwijdering handleiding Whitesmoke Toolbar

 
Processen:
 

Whitesmoke Toolbar schermafbeeldingen

 
     
 

Over de auteur

 
december 23, 2013 12:46, december 23, 2013 12:48
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *