Widgi Toolbar - Hoe te verwijderen

Widgi Toolbar

Widgi Toolbar is een set van werkbalken dat op een platform is gebouwd, verstrekt door spigot inc. De werkbalken staan er om bekend dat ze samen met andere software worden geïnstalleerd, meestal freeware of shareware. Meestal is de computergebruiker niet voorzichtig genoeg en laat een aantal vakjes aangevinkt. Dat is hoe dergelijke Widgi werkbalken op de browser verschijnen. Er zijn verschillende werkbalken in omloop, namelijk MyBrowserBar, Dealio, YouTubeDownloader en andere. 

Widgi Toolbars zijn uit zichzelf niet erg gevaarlijk. Ze kunnen advertenties plaatsen of uw browser standaard zoekmachine aanbieder wijzigen naar de degene die het meest betaald. Ondanks het feit dat ze niet direct schade toebrengen, zijn deze werkbalken zeker niet wenselijk. Ten eerste kunnen ze data verzamelen van uw internet gedrag. Ten tweede vertonen ze advertenties. Ten derde is het wijzigen van een zoekmachine aanbieder zonder de gebruiker hiervan op de hoogste te stellen niet erg aangenaam, helemaal als de nieuwe zoekmachine slechter is dan die u daarvoor gebruikte vanwege de advertenties die worden vertoont bij zoekresultaten. Vanwege de hierboven genoemde redenen is Widgi Toolbar gecategoriseerd als een potentieel ongewenste toepassing. In onze ogen zou u Widgi Toolbar moeten verwijderen als uzelf, iemand uit uw familie of uw bedrijf het per ongeluk heeft geïnstalleerd. Bovendien moet u voorzichtig zijn met programma’s die dergelijke werkbalken verspreiden. 

Widgi Toolbars kunnen op verschillende manieren verwijderd worden. Als u weet welke werkbalk u moet verwijderen, kunnen ze via configuratiescherm verwijderd worden. Daarnaast worden ze onder browser extensies genoemd en kunnen ze ook daar verwijderd worden. In sommige gevallen wordt het aanbevolen om anti-malware programma‘s te gebruiken zoals of Spybot S&D om uw systeem op Widgi Toolbar te scannen of “shareware” dat dergelijke programma‘s installeert zonder dit te vermelden. Sommige bronnen bevelen aan om dergelijke toepassingen handmatig te verwijderen. 

 

Automatische tools Malware verwijderen

Download Spyhunter voor Malware ontdekking
(Win)

Opmerking: Spyhunter proef levert detectie van parasieten zoals Widgi Toolbar en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Download Combo Cleaner voor Malware ontdekking
(Mac)

Opmerking: Combo Cleaner proef levert detectie van parasieten zoals Widgi Toolbar en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar,

Verwijdering handleiding Widgi Toolbar

Bron: https://www.2-viruses.com/remove-widgi-toolbar

Removal guides in other languages

Widgi Toolbar (de)  Flag of Germany
Widgi Toolbar (fr) 
Widgi Toolbar (en) 
Widgi Toolbar (es) 
Widgi Toolbar (it) 
Widgi Toolbar (pt) 
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.