Win 7 Protection 2014 - Hoe te verwijderen

Win 7 Protection 2014

Win 7 Protection 2014 is een nep antispyware applicatie, die computergebruikers voor de gek probeert te houden om hen geld af te troggelen. Er wordt reclame voor dit programma gemaakt met behulp van nep online scanners, die u aanbieden uw systeem gratis op virussen te scannen. Maar deze scanners lijken volkomen nutteloos en zelfs schadelijk te zijn, omdat zij verzonnen scanresultaten geven. De hierboven genoemde applicatie beweert in feite dat uw systeem honderden schadelijk infecties bevat en raadt u aan een volledige versie van Win 7 Protection 2014 te kopen om deze uit te schakelen. Maar als u voor dit programma betaalt, zal er wel van uw credit card afgeschreven worden, zonder dat u hier diensten voor krijgt.

Win 7 Protection 2014 gebruikt trojan virussen om, zonder dat men dit ziet, in willekeurige computers te infiltreren. Eenmaal binnen start het programma iedere keer dat de computer opgestart wordt ook op. Het doet alsof het uw systeem scant en waarschuwt u voor honderden gedetecteerde virussen. Daarnaast waarschuwt het u over vele andere problemen, door verschillende pop-up meldingen te geven, zoals bijvoorbeeld:

Traceer software gevonden!

De activiteiten op uw PC worden bekeken. Mogelijke spyware infectie. De veiligheid van uw bestanden kan in gevaar zijn. Gevoelige gegevens kunnen gestolen worden. Voorkom schade door nu de veiligheidsscan voort te zetten.

Systeem gekaapt!

Er is een bedreiging voor uw systeem gedetecteerd. Het kan zijn dat virussen en/ of spyware uw systeem momenteel beschadigen. Voorkom infectie en het verlies of diefstal van gegevens door gratis te scannen.

Zoals u kunt zien is het enige doel van deze schadelijke applicatie het oplichten van computergebruikers. Het programma is bereid om alles te doen wat er nodig is om uw credit card gegevens te krijgen en hier een bedrag af te schrijven. Als u tekenen van de aanwezigheid van Win 7 Protection 2014 op uw systeem gezien heeft, verwijder het dan zo snel mogelijk. U kunt uw computer scannen met een gerenommeerd anti-spyware programma, zoals Stopzilla of deze processen handmatig stoppen en de schadelijke bestanden verwijderen. In het laatste geval, kunt u gebruik maken van onze verwijderingshandleiding voor Win 7 Protection 2014 die hieronder gegeven wordt.

Speciale handleiding voor de verwijdering van Win 7 Protection 2014


Automatische tools Malware verwijderen

Download Spyhunter voor Malware ontdekking
(Win)

Opmerking: Spyhunter proef levert detectie van parasieten zoals Win 7 Protection 2014 en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Download Combo Cleaner voor Malware ontdekking
(Mac)

Opmerking: Combo Cleaner proef levert detectie van parasieten zoals Win 7 Protection 2014 en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar,

  1. Start->Ga
  2. Type https://www.2-viruses.com/downloads/stopzilla.exe en druk op ‘Enter’. Wacht terwijl het bestand gedownload wordt.
  3. Draai het installatieprogramma voor Stopzilla. Dit zou het proces van Win 7 Protection 2014 uit moeten schakelen.
  4. Als een installatieprogramma van Stopzilla het proces niet weet te stoppen, probeer dan een installatieprogramma van Spyhunter: Start->Ga https://www.2-viruses.com/downloads/spyhunter-i.exe, download en draai.
  5. Scan met Reimage, Stopzilla, Spyhunter of Malwarebytes om de parasiet uit te schakelen.

Vanaf dit moment kan het installatieprogramma van Stopzilla de processen van dit schadelijke programma stoppen, hoewel u misschien nog extra anti-malwaresoftware nodig heeft om de parasiet volledig te verwijderen.

Win 7 Protection 2014 verwijderingshandleiding video

Bron: https://www.2-viruses.com/remove-win-7-protection-2014

Removal guides in other languages

Win 7 Protection 2014 (en) 
Win 7 Protection 2014 (es) 
Win 7 Protection 2014 (it) 
Win 7 Protection 2014 (pt) 
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.