Windows Antivirus Adviser - Hoe te verwijderen

Windows Antivirus Adviser

Windows Antivirus Adviser is een vals antivirus-programma dat nepmeldingen weergeeft over de veiligheid van uw computer, en verzonnen scanresultaten toont om computergebruikers in de val te lokken en hen te overtuigen de applicatie aan te schaffen. Het wordt ten zeerste aangeraden om Windows Antivirus Adviser zo snel mogelijk te verwijderen wanneer u het in uw systeem ontdekt. Het is een programma dat werd gemaakt door cybercriminelen en het draagt niet bij tot de beveiliging van uw computer.

Over Windows Antivirus Adviser

Eens binnen, zal Windows Antivirus Adviser lanceren elke keer u uw computer opstart. U zal opmerken dat een scanner op de achtergrond bezig is, en het zal doen alsof het op zoek is naar bedreigingen. Enkele minuten later beweert het nepprogramma dat uw computer ernstig is geïnfecteerd. Het programma genereert zelfs een lijst met geïnfecteerde bestanden en raadt u aan om deze te verwijderen. Maar wees ervan op de hoogte dat valse antivirus-software vaak onnodige bestanden creëert zodat ze die achteraf kunnen oplijsten als een infectie. Maar eigenlijk hebben ze geen enkele impact op de veiligheid van uw systeem.

Wanneer de scan is afgelopen, wordt u gevraagd om een licentie van Windows Antivirus Adviser aan te kopen en het programma te registreren. Volgens de applicatie kan enkel een geregistreerde versie van het programma een scan voltooien en de gedetecteerde bedreigingen neutraliseren. De waarheid is dat Windows Antivirus Adviser enkel uw geld wil, en het zal dus alles doen om uw kredietkaartgegevens te achterhalen.

Daarenboven zorgt Windows Antivirus Adviser ervoor dat de meeste legitieme programma’s niet kunnen werken op uw computer, bewerend dat ze geïnfecteerd zijn of iets dergelijks. U kan ook verscheidene meldingen krijgen die u waarschuwen over spyware-infecties en andere veiligheidsproblemen. Ze raden u aan om uw systeem schoon te maken met een volledige versie van Windows Antivirus Adviser:

Firewall heeft ervoor gezorgd dat een programma het internet niet kan raadplegen

 c:windowssystem32taskmanger.exe

 wordt ervan verdacht uw pc te hebben geïnfecteerd.

 Dit virustype ondermijnt ingevoerde gegevens en geeft ze door

 aan een server op afstand.

Vertrouw deze badware in geen enkele situatie. We raden u aan Windows Antivirus Adviser zo snel mogelijk van uw systeem te elimineren met behulp van een legitiem anti-spyware programma als Spyhunter, StopZilla of Malwarebytes. Als het virus het downloaden van dit hulpmiddel blokkeert, probeer dan Windows Antivirus Adviser te registreren met behulp van de code 0W000-000B0-00T00-E0021. (Met dank aan S!ri voor het delen van deze informatie). Als u in de val bent gelokt en u hebt betaald voor de kwaadaardige applicatie, contacteer uw kredietkaartmaatschappij dan zo snel mogelijk en probeer het bedrag terug te krijgen. Aarzel niet en doe dit voor het te laat is.

Hoe Windows Antivirus Adviser te verwijderen

  1. Lanceer Windows Antivirus Adviser, ga naar ‘Settings’ / ’Instellingen’ en klik op ‘Allow unprotected startup’ / ’Sta onbeschermd opstarten toe’.
  2. Open de bestandenverkenner (in om het even welke map). Enter %AppData% in de adresbar en druk op Enter.
  3. Hernoem het bestand met de naam guard-agas of gelijkaardig aan malwareguard-sdgsd.
  4. Start uw computer opnieuw op en scan met Spyhunter (https://www.2-viruses.com/downloads/spyhunter-i.exe).

Instructievideo voor het verwijderen van Windows Antivirus Adviser

Automatische tools Malware verwijderen

Download Spyhunter voor Malware ontdekking
(Win)

Opmerking: Spyhunter proef levert detectie van parasieten zoals Windows Antivirus Adviser en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Download Combo Cleaner voor Malware ontdekking
(Mac)

Opmerking: Combo Cleaner proef levert detectie van parasieten zoals Windows Antivirus Adviser en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar,

Removal guides in other languages

Windows Antivirus Adviser (es) 
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.