Windows AntiVirus Suite - Hoe te verwijderen

Windows AntiVirus Suite

Windows AntiVirus Suite is een kwaadaardig antivirus dat ontworpen is door cybercriminelen om willekeurige computergebruikers op te lichten. Het programma bootst alle kenmerken van een echte beveiligingsprogramma, maar in feite doet het verslag over niet bestaande virussen om slachtoffers bang te maken en ze te laten betalen voor de volledige versie. 

Windows AntiVirus Suite wordt verspreid met behulp van Trajon virussen zodat gebruikers de infiltratie niet opmerken. Eenmaal binnen maakt het wijzigingen in het systeem zodat het, elke keer wanneer u uw computer aanzet, zichzelf automatisch op kan starten. Het programma heeft een scanfunctie die imiteert op zoek te gaan naar bedreigingen en zodra de scanner klaar is vertoont Windows AntiVirus Suite een venster met zogenaamde gedetecteerde bedreigingen. Zorg er voor dat deze scanresultaten niet overeenkomen met de werkelijke situatie op uw computer. 

Bovendien blokkeert Windows AntiVirus Suite uw legitieme programma’s en staat het niet toe om deze te openen. Op deze manier beschermd het zichzelf zodat het niet verwijderd kan worden door beveiligingsprogramma’s en kunt u ook niet meer op internet naar informatie zoeken. Als u een van deze programma’s probeert te openen krijgt u een bericht die er als volgt uitziet: 

Firewall heeft een programma geblokkeerd voor toegang tot Internet.

Internet Explorer C:\programma bestanden \ internet explorer \ iexplorer.exe

C: \ programma bestanden \ internet explorer \ iexplorer.exe wordt verdacht uw PC geïnfecteerd te hebben. Dit type virus onderschept ingevoerde gegevens en stuurt deze door naar een externe server.

Aanbevolen: Klik op “Voorkom aanval” knop om alle aanvallen te voorkomen en bescherm uw computer. 

U moet geen enkel bericht vertrouwen die u een volledige versie van Windows AntiVirus Suite aanbiedt. Alle berichten zijn onderdeel van de scam. Verwijder AntiVirus Suite van uw systeem als u het eenmaal heeft ontdekt. Gebruik een gerenommeerde antispyware programma, bijvoorbeeld of een andere beveiligingstoepassing die u vertrouwd. U moet in staat zijn om het uit te voeren vanaf een andere account op uw computer omdat het alleen op één account werkt. 

Speciale instructies om Windows AntiVirus Suite te verwijderen

  1. Start de rogue, ga naar instellingen en klik op ‘laat onbeschermd opstarten toe’
  2. Open File explorer (elke folder is ok). Voer %AppData% in de locatiebalk en klik op enter.
  3. Geeft het bestand guard-agas een nieuwe naam: malwareguard-sdgsd.
  4. Herstart en scan met spyhunter (https://www.2-viruses.com/downloads/spyhunter-i.exe ).

Verwijdering Windows AntiVirus Suite video instructies

Automatische tools Malware verwijderen

Download Spyhunter voor Malware ontdekking
(Win)

Opmerking: Spyhunter proef levert detectie van parasieten zoals Windows Antivirus Suite en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Download Combo Cleaner voor Malware ontdekking
(Mac)

Opmerking: Combo Cleaner proef levert detectie van parasieten zoals Windows Antivirus Suite en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.