Windows Detected Alureon Pop-up - Hoe Te Verwijderen?

 

We willen je een andere misleidende toepassing introduceren. Deze noemt de Windows Detected Alureon pop-up. Terwijl Alureon de naam van een echt bestaande Trojaan is, welke één van de meest actiever Trojanen ooit was, is de infectie waarvoor deze pop-up je waarschuwt pure fictie. Deze pop-up wordt getoond door een rogue toepassing, welke thuishoort in de categorie van technische ondersteuning scams.

Hoe ziet de Windows Detected Alureon Pop-up eruit en hoe weet je dat het nep is?

Als de Windows Detected Alureon tech ondersteuning scam je PC infecteerde, zal je niet moeten zoeken naar signalen van deze infectie, deze zullen zichzelf manifesteren zonder dat je erom vraagt. Tijdens het surfen zal je worden omgeleid naar ofwel townsecurity.xyz of streetsecurity.xyz, welke je de waarschuwing pop-up toont, zoals op onderstaande schermafbeelding:

Zoals je ziet toont het streetsecurity.xyz domein de pop-up met de volgende tekst:

Herstart Je Computer Niet

Windows Detected ALUREON Virus, De gedetecteerde infecties geven wat recente downloads aan die voor problemen op de computer zorgen. Bel gratis : 0800-090-3285 deel deze code SD333 mee om dit probleem op te lossen.

Terwijl de townsecurity.xyz site deze pop-up toont:

Er ontbreekt een .net frame work bestand vanwege een schadelijke virus corruptie.

Debug malware fout 986-system 32.exe mislukt.

Contacteer onmiddellijk Windows Techniekers om dit probleem te herstellen.

Sluit of open je browser niet om data corruptie van je register te vermijden. Contacteer de Microsoft Techniekers op

GRATIS HULPLINE OP: 0800-090-3285

SLUIT JE COMPUTER NIET AF OF START HEM NIET OP OMDAT DIT KAN LEIDEN TOT HET VERLIES VAN DATA EN HET NIET WERKEN VAN HET BESTURINGSSYSTEEM, DIT KAN RESULTEREN IN EEN NIET HERSTARTBARE SITUATIE WAT ZORGT VOOR COMPLEET DATA VERLIES.

CONTACTEER WINDOWS TECHNIEKERS OM HET PROBLEEM OP E LOSSEN GRATIS: 0800-090-3285

Gelieve je browser niet te openen voor je eigen veiligheid om de corruptie van je register te vermijden

Contacteer Windows Techniekers op

GRATIS HULPLINE OP: 0800-090-3285

Terwijl de eerste versie beschouwd kan worden als een overtuigende nep melding, is de tweede volledig absurd. Zelfs al kan je niet opscheppen met je expertise op het gebied van IT, kan je moeiteloos de spellingsfouten vinden in deze nep melding. Er staat bijvoorbeeld, Internet met een kleine beginletter, operation system i.p.v. operating system, registry wordt gespeld als registery. Zulke fouten, alsook de hoeveelheid waarin ze voorkomen, laten veronderstellen dat het niet van Microsoft komt. Zoals je wel weet is het nummer 0800-090-3285 de sterkste aanwijzing dat je te maken hebt met een scam.

Je kan ook nog een derde versie van deze Windows Detected Alureon pop-up ontvangen. Deze bevat de volgende tekst:

WAARSCHUWING!

Je harde schijf zal worden GEWIST als je deze pagina sluit. Je bent geïnfecteerd met het ALUREON virus! Contacteer nu de SUPPORT!. Bel gratis: 0800-090-3285 Om dit proces te stoppen

Al deze berichten hebben één ding gemeen – ze voorzien je van een zogenaamde tech support hotline; 0800-090-3285. Dit nummer behoort toe aan cybercriminelen en niet aan Microsoft techniekers. Het is dus eerder gevaarlijk om het te bellen. Windows zal je waarschuwingen tonen die van het besturingssysteem zelf komen en je niet omleiden naar verdachte sites die je zulke berichten vol met spellingsfouten tonen.

Hoe infecteert de Windows Detected Alureon Pop-up je pc en hoe verwijderen?

De Windows Detected Alureon scam wordt meestal geïnstalleerd samen met gratis apps als je de installers niet instelt op de Aangepaste instellingen oor je klikt op de Voltooien knop in de installatie wizard. Deze malware programma’s kunnen ook verborgen zitten in spam mails, geïnfecteerde advertenties, verdachte domeinen enz.

Je kan de Windows Detected Alureon pop-up ook een POT – potentieel ongewenste toepassing noemen. POT zijn programma’s die herkent worden als rogueware maar ze zijn niet zo kwaadaardig als deze die ze zogenaamd detecteren. Toch moet je ze van je computer verwijderen omdat hun aanwezigheid je systeem kwetsbaar maakt. Er wordt aanbevolen om kwaadaardige toepassingen zoals de Windows Detected Alureon pop-up automatisch te verwijderen, dit omdat er vaak ook nog bijkomende adware op het systeem zit, welke niet wordt verwijdert als je deze tech scam handmatig verwijdert.

Download de Reimage, Spyhunter of Stopzilla malware scanners om de pop-up samen met de bijkomende adware infecties te verwijderen. Als je toch hardnekkig volhoud het handmatig te willen verwijderen – ga dan aan de slag met de onderstaande handleiding. Maar denk eraan dat dit geen andere malware vind die zich mogelijk op je systeem bevindt.Automatische tools Windows Detected Alureon Pop-up verwijderen

 
 
Opmerking: Reimage proef levert detectie van parasieten zoals Windows Detected Alureon Pop-up en helpt bijde verwijdering ervan gratis.Je kunt gedetecteerde bestanden, processen en registervermeldingen verwijderen uzelf ofaanschaf van een volledige versie.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Handmatige verwijdering van de Windows Detected Alureon Pop-up

Hoe Streetsecurity.xyz pop-up te verwijderen, gebruik makend van het Configuratiescherm

Vele kapers en adware zoals Townsecurity.xyz pop-up installeren enkele van hun componenten en additionele software als normale Windows-programma’s. Dit gedeelte van de malware kan verwijderd worden uit het Configuratiescherm. Om dit te doen, volgt u volgende stappen.

Deze methode zal sommige browser plug-ins niet verwijderen, ga daarom door naar het volgende deel van de handleiding.

Verwijder Streetsecurity.xyz pop-up van uw browsers

  Top Verwijder kwaadaardige extensies van Internet Explorer

 • klik op het Gereedschap icoon -> Beheer Add-ons.
  Add-on
 • Ga door de Werkbalken en extensies. Verwijder alles gerelateerd aan Windows Detected Alureon Pop-up en items die u niet kent en niet gemaakt werden door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe.
  Disable add-ons
 • Sluit de Opties.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Streetsecurity.xyz pop-up, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Gereedschap icoon -> Internet Opties.
  Internet options
 • Kies voor de Geavanceerd tab en klik op de Reset knop.
  Reset settings
 • Selecteer het Verwijder persoonlijke instellingenvakje en klik op de Reset knop.
  Reset approve
 • Klik op de Sluit knop in het bevestigingsscherm, sluit dan de browser.
  Reset

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top Streetsecurity.xyz pop-up verwijderen van Chrome

 • Klik op de menu-knop in de rechter-bovenhoek van het Google Chrome scherm. Selecteer “Instellingen”.
  Open settings
 • Klik op “Extensies” in de linker menubar.
 • Ga door de extensielijst en verwijder de programma’s die u niet nodig hebt, vooral deze die gelijkaardig lijken aan Townsecurity.xyz pop-up. Klik op het icoon met de prullenbak naast Windows Detected Alureon Pop-up of andere add-ons die u wil verwijderen.
  Remove extensions
 • Klik op de “Verwijder” knop in het bevestigingsscherm.
  Remove approve
 • Indien onzeker, kan u ze tijdelijk uitschakelen.
  Disable extension
 • Herstart Chrome.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Streetsecurity.xyz pop-up, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop van Chrome (drie horizontale lijnen) en selecteer Instellingen.
  Open settings
 • Scrol naar het einde van de pagina en klik op de Reset instellingen knop.
  Reset settings
 • Klik op de Reset knop in het bevestigingsscherm.
  Reset approve

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top Streetsecurity.xyz pop-up verwijderen van Firefox

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla scherm en selecteer het “Add-ons” icoon (of druk op Ctrl+Shift+A op uw toetsenbord).
  Select add-on
 • Ga door de lijst met Extensies en Add-ons, verwijder alles gerelateerd aan Townsecurity.xyz pop-up of zaken die u niet herkent. Als u de extensie niet kent en het is niet gemaakt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe, dan hebt u het waarschijnlijk niet nodig.
  Remove add-on

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met Windows Detected Alureon Pop-up, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla Firefox scherm. Klik op de Help knop.
  Help button
 • Kies voor Probleemoplossingsinformatie in het Help menu.
  Troubleshooting
 • Klik op de Reset Firefox knop.
  Refresh firefox
 • Klik op de Reset Firefox knop in het bevestigingsscherm. Mozilla Firefox zal sluiten en de instellingen opnieuw instellen.
  Refresh firefox approve

Als u de browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Hoe Windows Detected Alureon Pop-up verwijderen uit Microsoft Edge:  Top


Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 1)

 • Open Microsoft Edge en klik op de Meer acties knop (drie puntjes in de rechter bovenhoek van het scherm), kies dan Instellingen.
  Open settings
 • In het Instellingen venster, klik op de Kies wat te wissen knop.
  Choose clear
 • Selecteer alles wat je wil verwijderen en klik op Wissen.
  Clear browsing data
 • Rechterklik op Start en kies Taakbeheer.
  Open task manager
 • Op de Proces tab rechterklik op Microsoft Edge en selecteer Ga naar details.
  Go to details
 • In de Details zoek je naar waarden genaamd Microsoft Edge, rechterklik op elk van hen en selecteer dan Taak beëindigen om deze waarden te stoppen.
  End Edge task
Als de eerste methode niet werkt voor je, volg dan de stappen van de geavanceerde methode hieronder. Zorg ervoor dat je een back-up van je data maakt voor je deze stappen voltooid. Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 2)
 • Navigeer naar de volgende map: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe Selecteer alle waarden in deze map, rechterklik en selecteer Verwijderen.
  Delete files
 • Klik op de start knop en type “Windows power”. Rechterklik op de Windows PowerShell waarde en kies Uitvoeren als beheerder.
  Open powershell
 • Als Beheerder: Windows PowerShell venster verschijnt op je scherm, plak deze regel na PS: cd C:\WINDOWS\system32 en druk op Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command
Eens je deze stappen voltooid hebt, zou Windows Detected Alureon Pop-up van je Microsoft Edge browser verwijdert moeten zijn.

  Top Windows Detected Alureon Pop-up verwijderen van Safari (Mac OS X)

 • Klik op het Safari menu.
 • Kies Voorkeuren.
  Open preferences
 • Klik op de Extensies Tab.
 • Klik op de Verwijder knop bij Streetsecurity.xyz pop-up. Verwijder ook alle andere onbekende of verdacht uitziende zaken. Als u niet zeker bent of u de extensie nodig heeft of niet, kan u gewoonweg het Schakel in vakje deselecteren om de extensie tijdelijk uit te schakelen.
  Extensions
 • Herstart Safari.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met Townsecurity.xyz pop-up, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Safari menu in de linker-boven hoek van het scherm. Selecteer Reset Safari.
  Choose reset
 • Selecteer welke opties u opnieuw wil instellen (meestal worden ze standaard allemaal voor u geselecteerd) en klik op de Reset knop.
  Reset

Als u uw browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

 

Windows Detected Alureon Pop-up schermafbeeldingen

 
     
 
 
december 9, 2016 07:28, december 9, 2016 07:28
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *