WinSnare - Hoe te verwijderen

Volgens de makers van de legitieme Snare toepassing, wordt het veronderstelt gebruikers te helpen hun logs te verzamelen en samen te smelten voor verenigde forensische analyse. Daarnaast, start het tekst-gebaseerde logs op voor alle besturingssystemen. Na het verzamelen van de logs, worden ze aan de Snare server verstuurd voor analyse. Dit is de legitieme Snare toepassing. Maar waartoe is WinSnare in staat? Om te beginnen, beveiligingsexperten zijn akkoord dat het geen gezonde toevoeging aan je systeem is en het gewoon aangeeft dat je apparaat wat aandacht en zorg nodig heeft. Onze groep is het erover eens dat het thuishoort in de groep van potentieel ongewenste toepassingen (POT), wat voldoende zou moeten zijn je te overtuigen dat WinSnare geen verstandige oplossing is. Het lijkt alsof WinSnare geen eigenschappen bezit die nuttig zijn voor de gebruiker zelf. Het wordt verondersteld informatie te verzamelen over de geïnfecteerde gebruiker en zijn apparaat. Volgens onderzoek dat werd uitgevoerd om de ware aard van WinSnare te bepalen, werd een ontmoedigende conclusie getrokken. Deze nep software is in staat om de gegevens die het kan bereiken door te sturen naar een onbekende website. Een duidelijke aanwijzing dat dit domein toebehoort aan hackers en dat ze alle info die binnenkomt nakijken.

Attitude en symptomen van een infectie met WinSnare

Om zijn ware identiteit te verhullen, kan WinSnare zich voordoen als een legitieme toepassing van InterSect Alliance International Pty Ltd, maar als zo’n toepassing een deel van je systeem wordt zonder je toelating is het meer waarschijnlijk dat je geïnfecteerd werd met een POT. Bovendien, noemt de legitiem toepassing Snare, en hebben de hackers besloten het te houden op WinSnare. Dit is een ander verschil tussen deze programma’s wat je moet proberen te onthouden.


Waarom is het belangrijk dat je WinSnare verwijdert? Wel, het is in staat om verslagen van je online activiteiten bij te houden, wat betekent dat hackers geïnformeerd zullen worden over je geliefkoosde sites, trends en advertenties. Zulke details kunnen zeer handig zijn als ze proberen om reclame fraude te plegen. Daarnaast kan WinSNare er ook voor kiezen om je toegangsgegevens te stelen: wachtwoorden, bijnamen en andere info die je online gebruikt om een bepaalde account te openen. We zijn er zeker van dat je jezelf niet in gevaar wil brengen of je persoonlijke info te laten stelen. Daarnaast moet je ook weten dat zulke info een populair product is op het dark web. Als je persoonlijk identificeerbare info in handen van onbetrouwbare individuen komt, kunnen ze deze misbruiken om identiteitsdiefstal te plegen. Daarnaast kan je ook te malen krijgen met financiële verliezen als de hackers inzicht krijgen in je bankgegevens en wachtwoorden. WinSnare kan zeer stiekem te werk gaan: het kan op de achtergrond draaien en je zal zijn aanwezigheid niet opmerken zonder een meer grondige analyse. Tenslotte, aangezien één potentieel ongewenste toepassing erin slaagde op je systeem te raken, zou het geen verrassing zijn mochten er andere ook in slagen. Daar je systeem te maken kan hebben met meerdere infecties, moet je best een systeemscan uitvoeren.

WinSnare POT: een sectie over zijn distributie op het Internet

Alle potentieel ongewenste toepassingen hebben een specifieke strategie: ze willen apparaten volledig in het geheim infiltreren, zonder je medeweten. Als je niet geïnfecteerd wilt worden door malware dreigingen, moet je voorzichtiger worden tijdens het surfen. Ten eerste, je zou alle verdachte inhoud, die geüpload wordt van op willekeurig sites moeten vermijden. Het is mogelijk dat je door het bezoeken van zulke sites het risico loopt op een drive-by download. Hetzelfde kan gebeuren als je programma’s download van sites waar iedereen software kan aanbieden. Het is mogelijk dat de beschikbare programma’s eigenlijk Trojanen zijn of bijkomende toepassingen bevatten. Deze laatste worden meestal aanbevolen tijdens de Setup Wizards. Als je zo’n voorstel opmerkt is het van cruciaal belang dat je niet akkoord gaat met de installatie ervan. Om een beter overzicht te krijgen van het programma dat je selecteerde, moet je kiezen voor de geavanceerde/aangepaste installatiemodi en steeds hun EULA nalezen.

Als je geïnfecteerd werd met WinSnare, is een grondige veiligheidsscan een noodzaak die je niet lang kan uitstellen. Als een potentieel ongewenste toepassing erin slaagde je systeem te infiltreren, dan kunnen er ook bijkomende malware dreigingen aanwezig zijn. Spyhunter of Plumbytes zal je helpen om de veiligheid van je apparaat te bepalen. Een nuttige handleiding voor het handmatig verwijderen van WinSnare vind je hieronder.


Automatische tools Malware verwijderen

Download Spyhunter voor Malware ontdekking
(Win)

Opmerking: Spyhunter proef levert detectie van parasieten zoals Winsnare en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Download Combo Cleaner voor Malware ontdekking
(Mac)

Opmerking: Combo Cleaner proef levert detectie van parasieten zoals Winsnare en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar,

Handmatige verwijdering van de WinSnare POT

Hoe WinSnare te verwijderen, gebruik makend van het Configuratiescherm

Vele kapers en adware zoals WinSnare installeren enkele van hun componenten en additionele software als normale Windows-programma’s. Dit gedeelte van de malware kan verwijderd worden uit het Configuratiescherm. Om dit te doen, volgt u volgende stappen.
 • Start -> Configuratiescherm (oudere Windows) of druk op de Windows-knop -> Zoek en enter Configuratiescherm (Windows 8);
  Control panel
 • Kies Verwijder Programma;
  Programs and features
 • Blader door de lijst en verwijder zaken gerelateerd aan WinSnare .
  Remove toolbars
 • Klik op de Verwijder knop.
  Uninstall
 • In veel gevallen is een anti-malware programma beter in het detecteren van gerelateerde parasieten, dus we raden u aan Spyhunter te installeren om zo andere programma’s die mogelijks onderdeel zijn van een infectie, te elimineren.
  Scan with spyhunter

Deze methode zal sommige browser plug-ins niet verwijderen, ga daarom door naar het volgende deel van de handleiding.

Verwijder WinSnare van uw browsers

TopVerwijder kwaadaardige extensies van Internet Explorer

 • klik op het Gereedschap icoon -> Beheer Add-ons.
  Add-on
 • Ga door de Werkbalken en extensies. Verwijder alles gerelateerd aan WinSnare en items die u niet kent en niet gemaakt werden door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe.
  Disable add-ons
 • Sluit de Opties.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan WinSnare, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Gereedschap icoon -> Internet Opties.
  Internet options
 • Kies voor de Geavanceerd tab en klik op de Reset knop.
  Reset settings
 • Selecteer het Verwijder persoonlijke instellingenvakje en klik op de Reset knop.
  Reset approve
 • Klik op de Sluit knop in het bevestigingsscherm, sluit dan de browser.
  Reset

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

TopWinSnare verwijderen van Chrome

 • Klik op de menu-knop in de rechter-bovenhoek van het Google Chrome scherm. Selecteer “Instellingen”.
  Open settings
 • Klik op “Extensies” in de linker menubar.
 • Ga door de extensielijst en verwijder de programma’s die u niet nodig hebt, vooral deze die gelijkaardig lijken aan WinSnare. Klik op het icoon met de prullenbak naast WinSnare of andere add-ons die u wil verwijderen.
  Remove extensions
 • Klik op de “Verwijder” knop in het bevestigingsscherm.
  Remove approve
 • Indien onzeker, kan u ze tijdelijk uitschakelen.
  Disable extension
 • Herstart Chrome.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan WinSnare, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop van Chrome (drie horizontale lijnen) en selecteer Instellingen.
  Open settings
 • Scrol naar het einde van de pagina en klik op de Reset instellingen knop.
  Reset settings
 • Klik op de Reset knop in het bevestigingsscherm.
  Reset approve

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

TopWinSnare verwijderen van Firefox

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla scherm en selecteer het “Add-ons” icoon (of druk op Ctrl+Shift+A op uw toetsenbord).
  Select add-on
 • Ga door de lijst met Extensies en Add-ons, verwijder alles gerelateerd aan WinSnare of zaken die u niet herkent. Als u de extensie niet kent en het is niet gemaakt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe, dan hebt u het waarschijnlijk niet nodig.
  Remove add-on

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met WinSnare, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla Firefox scherm. Klik op de Help knop.
  Help button
 • Kies voor Probleemoplossingsinformatie in het Help menu.
  Troubleshooting
 • Klik op de Reset Firefox knop.
  Refresh firefox
 • Klik op de Reset Firefox knop in het bevestigingsscherm. Mozilla Firefox zal sluiten en de instellingen opnieuw instellen.
  Refresh firefox approve

Als u de browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Hoe WinSnare verwijderen uit Microsoft Edge:Top

 
 • Open Microsoft Edge en klik op de Meer acties knop (drie puntjes in de rechter bovenhoek van het scherm), kies dan Instellingen.
  Open settings
 • In het Instellingen venster, klik op de Kies wat te wissen knop.
  Choose clear
 • Selecteer alles wat je wil verwijderen en klik op Wissen.
  Clear browsing data
 • Rechterklik op Start en kies Taakbeheer.
  Open task manager
 • Op de Proces tab rechterklik op Microsoft Edge en selecteer Ga naar details.
  Go to details
 • In de Details zoek je naar waarden genaamd Microsoft Edge, rechterklik op elk van hen en selecteer dan Taak beëindigen om deze waarden te stoppen.
  End Edge task
Als de eerste methode niet werkt voor je, volg dan de stappen van de geavanceerde methode hieronder. Zorg ervoor dat je een back-up van je data maakt voor je deze stappen voltooid.

TopWinSnare verwijderen van Safari (Mac OS X)

 • Klik op het Safari menu.
 • Kies Voorkeuren.
  Open preferences
 • Klik op de Extensies Tab.
 • Klik op de Verwijder knop bij WinSnare. Verwijder ook alle andere onbekende of verdacht uitziende zaken. Als u niet zeker bent of u de extensie nodig heeft of niet, kan u gewoonweg het Schakel in vakje deselecteren om de extensie tijdelijk uit te schakelen.
  Extensions
 • Herstart Safari.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met WinSnare, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Safari menu in de linker-boven hoek van het scherm. Selecteer Reset Safari.
  Choose reset
 • Selecteer welke opties u opnieuw wil instellen (meestal worden ze standaard allemaal voor u geselecteerd) en klik op de Reset knop.
  Reset

Als u uw browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Bron: https://www.2-viruses.com/remove-winsnare

Removal guides in other languages

WinSnare (en) 
WinSnare (es) 
WinSnare (se) 
WinSnare (pt) 
WinSnare (kr)  Flag of South Korea
WinSnare (fr) 
WinSnare (de)  Flag of Germany
WinSnare (it) 
WinSnare (dk) 
WinSnare (ウィン・スネア) (jp) 
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.