WinThruster virus - Hoe te verwijderen

WinThruster is een systeem optimaliseerder die compatible is met bijna alle Windows versies: 10, 8, 7, Vista, XP. De taak van deze tool is het besturingssysteem van de klant versnellen door het opruimen van verouderde Windows. Het programma belooft een begrijpelijke scanning technologie te gebruiken die moet worden toegepast op het scannen van systemen en om relevante problemen te vinden die voor prestatie problemen kunnen zorgen.

De Solvusoft Corporation wordt omschreven als een Microsoft Gold gecertificeerd softwareontwikkeling bedrijf. Dit bedrijf met basis in de VS kan tot op een bepaalde hoogte respectabel zijn, maar we hebben veel te veel rapporten gelezen van voormalige gebruikers, die aangeven dat hun softwaretoepassingen de productiviteit van hun Windows systeem niet verbeterede maar verminderde.

Deze register opruimer lijkt erg veel op SlimCleaner en PC Speed Maximizer. Zoals de meeste onder hen herimplementeerd het gewoon dezelfde functionaliteit zonder iets extra toe te voegen.


WinThruster analysis


WinThruster installater

Waarom de meeste Systeem optimaliseerders scams zijn

Om er zeker van te zijn lieten we Setup_WinThruster_2016.exe door een aantal betrouwbare beveiligingsprogramma’s nakijken en de resultaten toonden duidelijk aan waarom zo’n tool beter niet gedownload wordt. 22 van de 62 gebruikte scanners vermelden dit uitvoeringsbestand als verdacht: het kreeg het etiket van Trojan/Win32.TSGeneric, W32/Trojan.XWVJ-8199, Program.Unwanted.952, Riskware/SlowPCfighter, PUP.Optional.Solvusoft, Artemis!Trojan, PUA.Winthrust. Al deze aanwijzingen zouden je moeten doen beseffen dat de onderzochte toepassing niet goed is en dat je niet akkoord mag gaan met het ontvangen ervan, ook niet voor gewoon een gratis proefperiode.


WinThruster virus

Het probleem is, dat de meerderheid van register opruimers en optimaliseerders, zoals WinThruster, de dreigingen erger moeten laten klinken om geld te verdienen. Zelfs al kunnen ze sommige van de fouten oplossen, zullen veel van hen geen beduidende impact hebben op de snelheid van je pc (Wikipedia). Het heft geen unieke functies en moet er dus op vertrouwen dat het gebruikers genoeg angst kan aanjagen om geld te kunnen verdienen.


WinThruster

Het staat mensen vrij om de essentiële functies van deze optimaliseerder te testen en te beslissen of dit voor hen voldoende is om zich te abonneren op een volledig lidmaatschap. Dit bevat een eenjarig software abonnement voor de prijs van $39.95 USD. De gratis versie langs de andere kant kan in enkele seconden gratis worden gedownload, maar deze zal echter niet alle geadverteerde componenten bevatten. De volledige versie van WinThruster is de enige waarvan beweerd wordt dat ze goed genoeg is om pc-problemen te herstellen, de laadtijd van programma’s te verminderen, pc-rommel te verwijderen, de levensduur van je pc te verlengen en de systeemprestaties te herstellen. Wat in feite niet echt de waarheid is.

Algemeen genomen, moeten bijna alle systeem optimaliseerders gezien worden als onnodig omdat hun functionaliteit zeer beperkt is. Het is mogelijk dat ze wat verouderde warden kunnen verwijderen, maar een tool van deze bedenkelijke kwaliteit kan makkelijk mankementen vertonen en waarden die essentieel zijn voor een goed werkende machine verwijderen. Tijdens de gratis proefperiode, zullen gebruikers continu meldingen zien die stellen dat hun apparaat ernstig beschadigd is. Het spreekt voor zich dat de volledige versie van bijna $40 USD de enige oplossing hiervoor is. Geloof dit echter niet en verwijder de systeem optimaliseerder zo snel mogelijk.

Verwijder deze rogue toepassing

Het is vrij moeilijk om te beslissen in welke categorie WinThruster thuishoort. Het beste zou zijn om deze tool te omschrijven als een potentieel ongewenste toepassing (POT) die geleverd kan worden zonder medeweten van de gebruiker. Om deze infecties op te ruimen, raden wij je aan je besturingssysteem te scannen met betrouwbare tools die zullen voorkomen dat je systeem verder beschadigd wordt. Een aantal beveiligingstools vermelden deze systeem optimaliseerder als kwaadaardig, Spyhunter of Hitman zullen hetzelfde doen.

Een systeem optimaliseerder kan je aanbevolen worden tijdens het installeren van andere software. Als je merkt dat zo’n toepassing aangegeven wordt als zijnde zeer handig en gratis, besteed dan de nodige aandacht aan de algemene voorwaarden waaraan je je zal moeten houden als het geïnstalleerd wordt. Het beste is om steeds deze aanbiedingen te weigeren.

Zorg ervoor dat je, voor je programma’s download, er een korte analyse van maakt. Het is niet moeilijk om informatie te vinden als een tool beschouwd wordt als potentieel gevaarlijk. Lees beoordelingen en artikels over de software die je overweegt aan te schaffen. Bijvoorbeeld, als je overweegt om de proefversie van deze onderzochte toepassing te downloaden of de volledige versie te kopen, hopen we dat je dit artikel net op tijd vond.

Hoe WinThruster virus te verwijderen, gebruik makend van het Configuratiescherm

Vele kapers en adware zoals WinThruster virus installeren enkele van hun componenten en additionele software als normale Windows-programma’s. Dit gedeelte van de malware kan verwijderd worden uit het Configuratiescherm. Om dit te doen, volgt u volgende stappen.
 • Start -> Configuratiescherm (oudere Windows) of druk op de Windows-knop -> Zoek en enter Configuratiescherm (Windows 8);
  Control panel
 • Kies Verwijder Programma;
  Programs and features
 • Blader door de lijst en verwijder zaken gerelateerd aan WinThruster virus .
  Remove toolbars
 • Klik op de Verwijder knop.
  Uninstall
 • In veel gevallen is een anti-malware programma beter in het detecteren van gerelateerde parasieten, dus we raden u aan Spyhunter te installeren om zo andere programma’s die mogelijks onderdeel zijn van een infectie, te elimineren.
  Scan with spyhunter

Deze methode zal sommige browser plug-ins niet verwijderen, ga daarom door naar het volgende deel van de handleiding.

Verwijder WinThruster virus van uw browsers

Automatische tools Malware verwijderen

Download Spyhunter voor Malware ontdekking
(Win)

Opmerking: Spyhunter proef levert detectie van parasieten zoals Winthruster Virus en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Download Combo Cleaner voor Malware ontdekking
(Mac)

Opmerking: Combo Cleaner proef levert detectie van parasieten zoals Winthruster Virus en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar,

Bron: https://www.2-viruses.com/remove-winthruster-virus

Removal guides in other languages

WinThruster virus (en) 
El virus WinThruster (es) 
Le virus WinThruster (fr) 
WinThruster virus (dk) 
WinThruster ウイルス (jp) 
WinThruster virus (se) 
WinThruster virus (de)  Flag of Germany
WinThruster virus (it) 
WinThruster (pt) 

One response to “WinThruster virus

 1. Ik wens geen gebruik te maken van dit abonnement en vind het belachelijk en provocerend om maar direct een opdracht te geven aan global collect bv voor een abonnement. graag dit cancelen en uw bevestiging.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.