Y2mate.com ads - Hoe te verwijderen

Youtube video converters en downloaders azijn zeer nuttig voor hen die naar een manier zoeken om offline naar video’s te luisteren of te bekijken en om het materiaal te archiveren. Y2mate.com is één van de vele sites die dit doet. Net zoals de andere vertrouwt ook y2mate op lage kwaliteit advertenties die misbruik maken van onervaren internetgebruikers dus loont het de moeite om extra voorzichtig te zijn als je y2mate bezoekt.

Wat is de y2mate website?

Het is een YouTube video converter. Sommige zeggen dat het illegaal is om deze te gebruiken maar dit is niet noodzakelijk waar. De legaliteit hangt af van de beslissing van de makers van elke video. Auteursrechtelijk beschermde inhoud (denk maar aan een muziekvideo van een populaire artiest) is inderdaad illegaal om te downloaden. Deze video’s staan enkel op Youtube om te worden gestreamd. Sommige Youtube converters zijn ten onder gegaan aan de druk van uitgeversbedrijven. Bovendien is het downloaden van YouTube video’s een inbreuk op hun servicevoorwaarden. Maar er zijn youtube makers die je toelaten hun video’s te downloaden.


y2mate-com ads

Wat is het probleem?

y2mate vertrouwt op advertenties om zijn kosten te dekken. Hier is niets mis mee omdat dit is hoe de meeste commerciële websites gratis blijven. Helaas zijn de y2mate advertenties van een slechte kwaliteit. Je weet nooit dat het klikken op een knop of een link een nieuw tabblad zal openen dat je naar een willekeurige online winkel, piraat site of een nieuwspagina die je push berichten wil tonen zal brengen of niet. Dit zorgt ervoor dat het wat frustrerend is om y2mate te gebruiken als je enkel een liedje wou downloaden. Erger nog, als je de meldingen aanvaart zal je periodieke po-ups opmerken die geleverd worden door, bijvoorbeeld, install.noticy-service.com, waar we al over geschreven hebben. Deze pop-ups zijn vervelend en meedogenloos, ze verschijnen zelfs op je bureaublad. Dit kan je surfervaring schaden zelfs als je niet op y2mate bent.

Het is ook verontrustend dat sommige van de y2mate meldingen naar scams kunnen leiden. Als ze erin slagen een person te misleiden tot het intekenen op en investeren in een frauduleuze activiteit of een piramide schema of een nep beveiligingswaarschuwing tonen dan kan die resulteren in echte financiële schade. Om internetgebruikers te beschermen weigeren professionele advertentie netwerken advertenties voor frauduleuze activiteit maar y2mate en gelijkaardige websites stellen deze eisen niet aan hun advertenties.

Het gevaarlijkste zijn de links die leiden naar geïnfecteerde sites. Deze kunnen automatisch bestanden downloaden of scrips uitvoeren (bijvoorbeeld, drive-by crypt mining kan de processor van het slachtoffer gebruiken om geld te verdienen voor de cybercriminelen). Internet browsers proberen steeds om de cybercriminelen een stapje voor te zijn en dichten allerlei beveiligingslekken die gebruikt kunnen worden om mensen hun computers te infecteren. Het is een constante strijd dus denk eraan om je programma’s bij te werken.

Hoe veilig online zijn?

Denk zeer goed na voordat je meldingen toestaat, vergeet niet dat je steeds het recht hebt dit te weigeren. Wees voorzichtig met het klikken op advertenties, zeker het soort dat dingen beloofd die te goed zijn om waar te zijn (zoiets als “Win een Nieuwe Telefoon” zou je moeten negeren). Geef geen persoonlijke informatie weg, zoals creditkaart gegevens, tenzij je er zeker van bent dat je het bedrijf kunt vertrouwen.

Installeer een betrouwbaar en gereputeerd antivirusprogramma en werk dit regelmatig bij. Maak gebruik van je antivirus — scan bestanden die je download of ontvangt per mail, voer periodiek een systeemscan uit. Werk ook je andere software bij. Software patches bevatten soms updates die belangrijk zijn voor de veiligheid.

Als je websites wilt gebruiken die riskante advertenties tonen moet je weten dat er steeds een risico op infectie is. Een computervirus is meestal een probleem dat kan worden opgelost maar wees steeds voorbereid en maak een back-up van je gegevens. Veel mensen bezoeken sites zoals y2mate en hebben geleerd om te gaan met de risico’s. Maar zelfs ervaren internetgebruikers vallen soms ten prooi aan iets vernietigends zoals ransomware.

Stop de y2mate advertenties

Als je constant te maken hebt met omleidingen en advertenties controleer dat je toestemmingen in je browser. Push meldingen worden waarschijnlijk misbruikt om je advertenties te tonen en gelukkig kan dit makkelijk gestopt worden door je instellingen te bewerken. Als je er zeker van wil zijn dat je systeem malware vrij is, scan het dan met een antivirus tool, het is echter zeer waarschijnlijk dat het aanpassen van de melding machtigingen (scroll naar beneden om de handleiding voor je browser te vinden) niet voldoende zal zijn om al de pop-up advertenties te stoppen.


Automatische tools Malware verwijderen

Download Spyhunter voor Malware ontdekking
(Win)

Opmerking: Spyhunter proef levert detectie van parasieten zoals Y2mate Com Ads en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Download Combo Cleaner voor Malware ontdekking
(Mac)

Opmerking: Combo Cleaner proef levert detectie van parasieten zoals Y2mate Com Ads en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar,

Verwijder y2mate advertenties

Hoe Y2mate.com ads te verwijderen, gebruik makend van het Configuratiescherm

Vele kapers en adware zoals Y2mate.com ads installeren enkele van hun componenten en additionele software als normale Windows-programma’s. Dit gedeelte van de malware kan verwijderd worden uit het Configuratiescherm. Om dit te doen, volgt u volgende stappen.
 • Start -> Configuratiescherm (oudere Windows) of druk op de Windows-knop -> Zoek en enter Configuratiescherm (Windows 8);
  Control panel
 • Kies Verwijder Programma;
  Programs and features
 • Blader door de lijst en verwijder zaken gerelateerd aan Y2mate.com ads .
  Remove toolbars
 • Klik op de Verwijder knop.
  Uninstall
 • In veel gevallen is een anti-malware programma beter in het detecteren van gerelateerde parasieten, dus we raden u aan Spyhunter te installeren om zo andere programma’s die mogelijks onderdeel zijn van een infectie, te elimineren.
  Scan with spyhunter

Deze methode zal sommige browser plug-ins niet verwijderen, ga daarom door naar het volgende deel van de handleiding.

Verwijder Y2mate.com ads van uw browsers

TopHoe Y2mate.com ads te verwijderen van Google Chrome:

 • Klik op het icoon met de drie horizontale lijnen in de werkbalk van de browser en selecteer Meer hulpmiddelen -> Extensies
  Extensions
 • Selecteer alle kwaadaardige extensies en verwijder ze.
  Remove extensions
 • Klik op het icoon met de drie horizontale lijnen in de werkbalk van de browser en selecteer Instellingen.
  Open settings
 • Selecteer Beheer zoekmachines.
  Manage search engines
 • Verwijder onnodige zoekmachines van de lijst.
  Delete search engines
 • Ga terug naar de instellingen. Bij Opstarten kiest u voor Open lege pagina (u kan ongewenste pagina’s ook in dit scherm verwijderen).
 • Als uw startpagina werd aangepast, klik dan op het Chrome menu in de rechter-boven hoek, selecteer Instellingen. Selecteer Open een specifieke pagina of een set van pagina’s en klik op Pagina set.
  Set pages
 • Verwijder kwaadaardige zoekwebsites op een nieuw Opstart pagina’s scherm door op de “X” ernaast te klikken.
  Delete start pages

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Y2mate.com ads, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop van Chrome (drie horizontale lijnen) en selecteer Instellingen.
 • Scrol naar het einde van de pagina en klik op de Reset instellingen knop.
  Resset settings
 • Klik op de Reset knop in het bevestigingsscherm.
  Reset approve

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

TopHoe Y2mate.com ads te verwijderen van Firefox:

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla scherm en selecteer het “Add-ons” icoon (of druk op Ctrl+Shift+A op uw toetsenbord).
  Select add-on
 • Ga door de lijst met Extensies en Add-ons, verwijder alles gerelateerd aan Y2mate.com ads of zaken die u niet herkent. Als u de extensie niet kent en het is niet gemaakt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe, dan hebt u het waarschijnlijk niet nodig.
  Remove add-on
 • Als uw startpagina was veranderd, klikt u op het Firefox menu in de rechter-boven hoek, selecteer Opties → Algemeen. Enter de gewenste URL in het startpagina veld en klik op Stel in als standaard.
  Restore default

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met Y2mate.com ads, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla Firefox scherm. Klik op de Help knop.
  Help button
 • Kies voor Probleemoplossingsinformatie in het Help menu.
  Troubleshooting
 • Klik op de Reset Firefox knop.
  Refresh firefox
 • Klik op de Reset Firefox knop in het bevestigingsscherm. Mozilla Firefox zal sluiten en de instellingen opnieuw instellen.
  Refresh firefox approve
(Optioneel) oudere versie:
 • Typ “about:config” in de URL-balk en druk op enter. Dit zal de pagina met Instellingen openen.
  Abou config
 • Typ “Keyword.url” in de zoekbalk. Klik rechts en stel het opnieuw in (reset).
  Reset Keyword.url
 • Typ “browser.search.defaultengine” in de zoekbalk. Klik rechts en stel het opnieuw in (reset).
 • Typ “browser.search.selectedengine” in de zoekbalk. Klik rechts en stel het opnieuw in (reset).
 • Zoek naar “browser.newtab.url”. Klik rechts en stel het opnieuw in (reset).. Dit zal ervoor zorgen dat de zoekpagina niet steeds zal openen in elk nieuw tabblad.
 • Als de instellingen opnieuw worden aangepast en de scan met een anti-malware programma toont geen infecties: sluit Firefox, open de bestandsverkenner en typ en enter %AppData% in de adresbalk. Typ en enter user.js in de zoekbalk. Als het bestand bestaat, hernoem het dan en herstart Firefox. U zal de bovenstaande stappen moeten herhalen.
  Remove user.js

Als u de browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

TopHoe het Y2mate.com ads virus te verwijderen van Internet Explorer (oudere versies):

 • Klik op de pijl aan de rechterkant van de zoekbalk.
 • Doe het volgende: in IE8-9 kies Beheer Zoekmachines, in IE7 klik op Pas zoekstandaarden aan.
 • Verwijder de Y2mate.com ads van de lijst.

Hoe Y2mate.com ads te verwijderen van IE 11:

 • Klik op het Instellingen icoon (rechts-boven) Beheer Add-ons.
  Add-on
 • Ga door de Werkbalken en extensies. Verwijder alles gerelateerd aan Y2mate.com ads en items die u niet kent en niet gemaakt werden door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe.
  Disable add-ons
 • Selecteer Zoekmachines.
  Set search engine
 • Als één van deze zoekmachines niet beschikbaar is, volg dan “Vind meer zoekmachines” aan de onderzijde van het scherm en installeer Google.
  Find search engines
 • Sluit de Opties.
 • Als uw startpagina werd veranderd, klik dan op het Gereedschap icoon in de rechter-boven hoek en open het Internet Explorer menu, selecteer Internet opties en kies voor het Algemeen tabblad. Enter een gewenste URL in het startpagina veld en druk op Pas toe.
  Restore home page

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Y2mate.com ads, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Gereedschap icoon → Internet Opties.
  Internet options
 • Kies voor de Geavanceerd tab en klik op de Reset knop.
  Reset settings
 • Selecteer het Verwijder persoonlijke instellingenvakje en klik op de Reset knop.
  Reset approve
 • Klik op de Sluit knop in het bevestigingsscherm, sluit dan de browser.
  Reset

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

Hoe Y2mate.com ads verwijderen uit Microsoft Edge:Top

 
 
 • Open Microsoft Edge en klik op de Meer acties knop (drie puntjes in de rechter bovenhoek van het scherm), kies dan Instellingen.
  Open settings
 • In het Instellingen venster, klik op de Kies wat te wissen knop.
  Choose clear
 • Selecteer alles wat je wil verwijderen en klik op Wissen.
  Clear browsing data
 • Rechterklik op Start en kies Taakbeheer.
  Open task manager
 • Op de Proces tab rechterklik op Microsoft Edge en selecteer Ga naar details.
  Go to details
 • In de Details zoek je naar waarden genaamd Microsoft Edge, rechterklik op elk van hen en selecteer dan Taak beëindigen om deze waarden te stoppen.
  End Edge task
Als de eerste methode niet werkt voor je, volg dan de stappen van de geavanceerde methode hieronder. Zorg ervoor dat je een back-up van je data maakt voor je deze stappen voltooid.  

TopHoe Y2mate.com ads te verwijderen van Safari:

Verwijder kwaadaardige extensies

 • Klik op het Safari-menu links-boven op uw scherm. Selecteer Voorkeuren.
  Open preferences
 • Selecteer Extensies en verwijder Y2mate.com ads en andere verdachte extensies.
  Extensions
 • Als uw startpagina werd aangepast, klikt u op het Safari-menu links-boven op uw scherm. Selecteer Voorkeuren en kies voor het Algemeen tabblad. Enter de URL die u wil instellen als uw startpagina.
  Reset homepage

(Optioneel) Stel uw browserinstellingen opnieuw in

Als u nog steeds problemen ervaart omtrent Y2mate.com ads, reset de instellingen van uw browser dan naar z’n standaardinstellingen.

 • Klik op het Safari-menu links-boven op uw scherm. Selecteer Reset Safari…
  Choose reset
 • Selecteer de opties die u opnieuw wil instellen (meestal werden ze allemaal al voor u geselecteerd) en klik op de Reset-knop.
  Reset

Als u uw browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem is er nog steeds, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Bron: https://www.2-viruses.com/remove-y2mate-com-ads

Removal guides in other languages

Y2mate.com ads (en) 
Anuncios Y2mate.com (es) 
Y2mate.com-Anzeigen (de)  Flag of Germany
Y2mate.com ads (pt) 
Y2mate.com ads (fr) 
Y2mate.com ads (dk) 
Gli annunci di Y2mate.com (it) 
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.