Yahlover - Hoe Te Verwijderen?

-
 0
Type: Worm
 

De Yahlover worm is ook gekend als de Sohana worm. Yahlover werkt in het geniep op de achtergrond om kwaadaardige bestanden op de geïnfecteerde pc te plaatsen. Deze worm is gevaarlijk omdat hij zich verspreid via netwerk delen. Het is ook in staat om sommige instant messenger diensten te infecteren en op deze manier toegang te krijgen tot gebruikers.

Yahlover wijzigt het Windows register om zichzelf te kunnen starten als de machine opgestart wordt. Deze infectie is moeilijk te traceren zonder beveiligingsmiddel omdat de worm zijn activiteiten goed verbergt. De Yahlover worm is in staat om firewalls te misleiden en in hun lijst te verschijnen als een legitiem programma. Het is ook in staat om antivirussen te vermijden.

Yahlover kan veel schade toebrengen omdat hij zo moeilijk op te merken en te verwijderen is; meestal installeert het ook nog eens gevaarlijke Trojanen. Als je denkt dat deze infectie zich op je pc bevind, blokkeer dan de admin.waverevenue.com, bhxtakekep.net, diesam.moe.hm en sousi.extasix.com websites via je HOSTS bestand. Dit zijn de domeinen die meestal gebruikt worden door Yahlover om andere malware te downloaden.

Automatische tools Yahlover verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected Yahlover files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Verwijdering handleiding Yahlover

 
Processen:
Registers:
       
 

Over de auteur

 
februari 24, 2016 11:58, februari 24, 2016 11:58
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *