Yeabd66.cc Virus - Hoe Te Verwijderen?

 

Vibes van het Yeabd66.cc zoek platform stellen niet al teveel voor. Zijn natuurlijke mogelijkheden kunnen in twijfel worden getrokken alsook zijn gebruik als een deftig netwerk. Beveiligingsonderzoekers hebben hun eind verdict klaar: dit zoek platform is een browser hijacker en je mag de aanwezigheid van het Yeabd66.cc virus niet zomaar aanvaarden. Je zou reeds moeten merken dat je, voor je iets zoekt, je geïntroduceerd wordt aan een boel advertenties die waarschijnlijk zullen overeenstemmen met de trends in je land. Hoewel deze reclame relevant kan zijn voor jou, mag je er niet op klikken. Interactie met reclame van onbekende bronnen is net zoals in het vuur lopen. Je kan makkelijk verbrand worden omwille van je roekeloze gedrag ten opzichte van online advertenties: een malware infectie kan gemakkelijk volgen uit deze actie. Door je apparaat te compromitteren met virussen, breng je zowel je privacy als je beveiliging in gevaar. Malware parasieten reageren vaak zeer spontaan, alsof uit het niets en gebruiken een list voor een vlotte verdeling. Net zoals advertenties of externe links malware geladen kunnen zijn, kan het Yeabd66.cc virus ook in een vergelijkbare bron zijn oorsprong vinden.

Belangrijke eigenschappen van het Yeabd66.cc virus

Het Yeabd66.cc virus verkiest ervoor om door te gaan zoals veel vergelijkbare browser hijackers. Zijn voorkomen is in feite niets nieuws onder de zon daar we reeds gelijkaardige dreigingen tegenkwamen. Ondanks het feit dat de ontwerpers van Yeabd66.cc de populairste eigenschappen in hun product verwerkten, deden ze dit niet echt professioneel. Als je een kijkje neemt naar de snelkoppeling sectie zal je merkend dat veel van de afbeeldingen wazig zijn. Het niet nemen van de nodige tijd voor het ontwerpen van geschikte snelkoppelingen toont een gebrek aan interesse in kwaliteit. In plaats van gefocust te zijn op de kwaliteit van het product, creëerden de makers gewoon een nep zoek netwerk dat zoekresultaten van een ander platform genereert.


yeabd66-cc-2-viruses

Zodra je een zoekopdracht ingeeft en op enter drukt, zal je omgeleid worden naar Google Custom Search. De kwaliteit van deze faciliteit is eveneens zeer twijfelachtig omdat het Yeabd66.cc virus waarschijnlijk de tijd neemt om gesponsorde inhoud toe te voegen aan de zoekresultaten. Dit betekent dat veel getoonde URL niet zijn wat ze lijken te zijn. Let op we zeggen niet dat alle advertenties je kwaad willen berokkenen: desalniettemin kunnen we de mogelijkheid dat ze malware geladen zijn niet negeren. Het Yeabd66.cc virus is geen betrouwbare zoekmachine. Gewoon zijn aanwezigheid kan je apparaat vertragen en het langer laten duren voor sites geladen, programma’s opgestart of andere normale procedures beëindigt worden. Dit kont omdat browser hijackers je CPU hulpbronnen overladen, wat resulteert in een logge activiteit.


yeabd66-2-viruses

Als deze browser hijacker erin slaagt enige tijd actief te blijven op je apparaat, is het uitnodigen van andere malware geen enkel probleem. De mogelijkheid bestaat om geïnfecteerd te worden na het reageren op advertenties en links die je getoond worden door het Yeabd66.cc virus. Desalniettemin kunnen parasieten uit de malware categorie stiekem geïnstalleerd worden. Als je privacy een waardevol element is van je surfen, mag je een browser hijacker niet op je systeem laten staan. De mogelijkheid bestaat dat er tracking cookies op je apparaat geplaatst worden.

Hoe komt het Yeabd66.cc virus op je computer terecht?

Het Yeabd66.cc virus kan vanop verschillende bronnen komen. Het is mogelijk dat je een onbetrouwbare gratis toepassing gedownload hebt die aangepast werd om ook een nieuwe zoekmachine aan je voorkeuren toe te voegen. Dit is de meest beruchte eigenschap van alle browser hijackers want ze hebben allemaal de neiging om hun zoekmachine in te stellen in je browser voorkeuren (dit refereert naar startpagina’s, standaard zoekmachines en nieuwe tabbladen). Als geïnfecteerd worden met malware niet op je bucket list staat, dan wordt je aangeraden om steeds voorzichtig te surfen. Selecteer geavanceerde/aangepaste modi voor het installeren en wees streng als het aankomt op het installeren van meer programma’s dan je van plan was. In feite moet je het aantal gedownloade gratis programma’s tot een minimum beperken.

Reimage, Spyhunter of Hitman zullen zeer hulpvol zijn bij je problemen en je apparaat met respect behandelen. Het Yeabd66.cc virus maakt geen schijn van een kans. Ook een handmatige verwijdering is mogelijk en hiervoor kan je onze richtlijnen gebruiken.Automatische tools Yeabd66.cc virus verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected Yeabd66.cc Virus files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Handmatige verwijdering van het Yeabd66.cc virus

Hoe Yeabd66.cc virus te verwijderen, gebruik makend van het Configuratiescherm

Vele kapers en adware zoals Yeabd66.cc virus installeren enkele van hun componenten en additionele software als normale Windows-programma’s. Dit gedeelte van de malware kan verwijderd worden uit het Configuratiescherm. Om dit te doen, volgt u volgende stappen.
 • Start -> Configuratiescherm (oudere Windows) of druk op de Windows-knop -> Zoek en enter Configuratiescherm (Windows 8);
  Control panel
 • Kies Verwijder Programma;
  Programs and features
 • Blader door de lijst en verwijder zaken gerelateerd aan Yeabd66.cc virus en gerelateerde parasieten als Qone8 virus , Websearch.searchiseasy.info virus , Start-search.com virus , Websearch.simplesearches.info virus .
  Remove toolbars
 • Klik op de Verwijder knop.
  Uninstall
 • In veel gevallen is een anti-malware programma beter in het detecteren van gerelateerde parasieten, dus we raden u aan Reimage of Spyhunter te installeren om zo andere programma’s die mogelijks onderdeel zijn van een infectie, te elimineren.
  Scan with spyhunter

Deze methode zal sommige browser plug-ins niet verwijderen, ga daarom door naar het volgende deel van de handleiding.

Verwijder Yeabd66.cc virus van uw browsers

  Top De snelkoppeling van de kaper verwijderen (alle browsers) (optioneel):

Als uw browser de pagina Yeabd66.cc virus opent tijdens het opstarten, probeer dit:

 • Klik met rechts op het pictogram van uw browser. Kies Eigenschappen;
  Shortcut properties
 • Open het tabblad Snelkoppeling;
  Remove url
 • Verwijder het onderdeel Yeabd66.cc virus uit het doelveld.

  Top Hoe Yeabd66.cc virus te verwijderen van Google Chrome:

 • Klik op het icoon met de drie horizontale lijnen in de werkbalk van de browser en selecteer Meer hulpmiddelen -> Extensies
  Extensions
 • Selecteer alle kwaadaardige extensies en verwijder ze.
  Remove extensions
 • Klik op het icoon met de drie horizontale lijnen in de werkbalk van de browser en selecteer Instellingen.
  Open settings
 • Selecteer Beheer zoekmachines.
  Manage search engines
 • Verwijder onnodige zoekmachines van de lijst.
  Delete search engines
 • Ga terug naar de instellingen. Bij Opstarten kiest u voor Open lege pagina (u kan ongewenste pagina’s ook in dit scherm verwijderen).
 • Als uw startpagina werd aangepast, klik dan op het Chrome menu in de rechter-boven hoek, selecteer Instellingen. Selecteer Open een specifieke pagina of een set van pagina’s en klik op Pagina set.
  Set pages
 • Verwijder kwaadaardige zoekwebsites op een nieuw Opstart pagina’s scherm door op de “X” ernaast te klikken.
  Delete start pages

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Yeabd66.cc virus, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop van Chrome (drie horizontale lijnen) en selecteer Instellingen.
 • Scrol naar het einde van de pagina en klik op de Reset instellingen knop.
  Resset settings
 • Klik op de Reset knop in het bevestigingsscherm.
  Reset approve

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top Hoe Yeabd66.cc virus te verwijderen van Firefox:

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla scherm en selecteer het “Add-ons” icoon (of druk op Ctrl+Shift+A op uw toetsenbord).
  Select add-on
 • Ga door de lijst met Extensies en Add-ons, verwijder alles gerelateerd aan Yeabd66.cc virus of zaken die u niet herkent. Als u de extensie niet kent en het is niet gemaakt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe, dan hebt u het waarschijnlijk niet nodig.
  Remove add-on
 • Als uw startpagina was veranderd, klikt u op het Firefox menu in de rechter-boven hoek, selecteer Opties → Algemeen. Enter de gewenste URL in het startpagina veld en klik op Stel in als standaard.
  Restore default

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met Yeabd66.cc virus, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla Firefox scherm. Klik op de Help knop.
  Help button
 • Kies voor Probleemoplossingsinformatie in het Help menu.
  Troubleshooting
 • Klik op de Reset Firefox knop.
  Refresh firefox
 • Klik op de Reset Firefox knop in het bevestigingsscherm. Mozilla Firefox zal sluiten en de instellingen opnieuw instellen.
  Refresh firefox approve
(Optioneel) oudere versie:
 • Typ “about:config” in de URL-balk en druk op enter. Dit zal de pagina met Instellingen openen.
  Abou config
 • Typ “Keyword.url” in de zoekbalk. Klik rechts en stel het opnieuw in (reset).
  Reset Keyword.url
 • Typ “browser.search.defaultengine” in de zoekbalk. Klik rechts en stel het opnieuw in (reset).
 • Typ “browser.search.selectedengine” in de zoekbalk. Klik rechts en stel het opnieuw in (reset).
 • Zoek naar “browser.newtab.url”. Klik rechts en stel het opnieuw in (reset).. Dit zal ervoor zorgen dat de zoekpagina niet steeds zal openen in elk nieuw tabblad.
 • Als de instellingen opnieuw worden aangepast en de scan met een anti-malware programma toont geen infecties: sluit Firefox, open de bestandsverkenner en typ en enter %AppData% in de adresbalk. Typ en enter user.js in de zoekbalk. Als het bestand bestaat, hernoem het dan en herstart Firefox. U zal de bovenstaande stappen moeten herhalen.
  Remove user.js

Als u de browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

  Top Hoe het Yeabd66.cc virus virus te verwijderen van Internet Explorer (oudere versies):

 • Klik op de pijl aan de rechterkant van de zoekbalk.
 • Doe het volgende: in IE8-9 kies Beheer Zoekmachines, in IE7 klik op Pas zoekstandaarden aan.
 • Verwijder de Yeabd66.cc virus van de lijst.

Hoe Yeabd66.cc virus te verwijderen van IE 11:

 • Klik op het Instellingen icoon (rechts-boven) Beheer Add-ons.
  Add-on
 • Ga door de Werkbalken en extensies. Verwijder alles gerelateerd aan Yeabd66.cc virus en items die u niet kent en niet gemaakt werden door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe.
  Disable add-ons
 • Selecteer Zoekmachines.
  Set search engine
 • Als één van deze zoekmachines niet beschikbaar is, volg dan “Vind meer zoekmachines” aan de onderzijde van het scherm en installeer Google.
  Find search engines
 • Sluit de Opties.
 • Als uw startpagina werd veranderd, klik dan op het Gereedschap icoon in de rechter-boven hoek en open het Internet Explorer menu, selecteer Internet opties en kies voor het Algemeen tabblad. Enter een gewenste URL in het startpagina veld en druk op Pas toe.
  Restore home page

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Yeabd66.cc virus, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Gereedschap icoon → Internet Opties.
  Internet options
 • Kies voor de Geavanceerd tab en klik op de Reset knop.
  Reset settings
 • Selecteer het Verwijder persoonlijke instellingenvakje en klik op de Reset knop.
  Reset approve
 • Klik op de Sluit knop in het bevestigingsscherm, sluit dan de browser.
  Reset

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

Hoe Yeabd66.cc virus verwijderen uit Microsoft Edge:  Top


Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 1)

 • Open Microsoft Edge en klik op de Meer acties knop (drie puntjes in de rechter bovenhoek van het scherm), kies dan Instellingen.
  Open settings
 • In het Instellingen venster, klik op de Kies wat te wissen knop.
  Choose clear
 • Selecteer alles wat je wil verwijderen en klik op Wissen.
  Clear browsing data
 • Rechterklik op Start en kies Taakbeheer.
  Open task manager
 • Op de Proces tab rechterklik op Microsoft Edge en selecteer Ga naar details.
  Go to details
 • In de Details zoek je naar waarden genaamd Microsoft Edge, rechterklik op elk van hen en selecteer dan Taak beëindigen om deze waarden te stoppen.
  End Edge task
Als de eerste methode niet werkt voor je, volg dan de stappen van de geavanceerde methode hieronder. Zorg ervoor dat je een back-up van je data maakt voor je deze stappen voltooid. Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 2)
 • Navigeer naar de volgende map: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe Selecteer alle waarden in deze map, rechterklik en selecteer Verwijderen.
  Delete files
 • Klik op de start knop en type “Windows power”. Rechterklik op de Windows PowerShell waarde en kies Uitvoeren als beheerder.
  Open powershell
 • Als Beheerder: Windows PowerShell venster verschijnt op je scherm, plak deze regel na PS: cd C:\WINDOWS\system32 en druk op Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command
Eens je deze stappen voltooid hebt, zou Yeabd66.cc virus van je Microsoft Edge browser verwijdert moeten zijn.

  Top Hoe Yeabd66.cc virus te verwijderen van Safari:

Verwijder kwaadaardige extensies

 • Klik op het Safari-menu links-boven op uw scherm. Selecteer Voorkeuren.
  Open preferences
 • Selecteer Extensies en verwijder Yeabd66.cc virus en andere verdachte extensies.
  Extensions
 • Als uw startpagina werd aangepast, klikt u op het Safari-menu links-boven op uw scherm. Selecteer Voorkeuren en kies voor het Algemeen tabblad. Enter de URL die u wil instellen als uw startpagina.
  Reset homepage

(Optioneel) Stel uw browserinstellingen opnieuw in

Als u nog steeds problemen ervaart omtrent Yeabd66.cc virus, reset de instellingen van uw browser dan naar z’n standaardinstellingen.

 • Klik op het Safari-menu links-boven op uw scherm. Selecteer Reset Safari…
  Choose reset
 • Selecteer de opties die u opnieuw wil instellen (meestal werden ze allemaal al voor u geselecteerd) en klik op de Reset-knop.
  Reset

Als u uw browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem is er nog steeds, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

 

Yeabd66.cc virus schermafbeeldingen

 
     
 

Over de auteur

 
januari 6, 2017 07:30, juli 26, 2017 09:32
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *