Your Computer Is Being Tracked Popup - Hoe Te Verwijderen?

 

Notice: Your computer is Being Tracked!” Zo’n welwillende bezorgdheid is een andere samenzwering tegen internet gebruikers. Het wordt veroorzaakt door een adware programma, dat zich op je computer nestelt en kwaadaardige codes in browsers zoals Google Chrome, Mozilla Firefox of Internet Explorer injecteerd.

De “Your Computer is Being Tracked” pop-up

De “Your Computer is Being Tracked” pop-up is een virtuele scam gemaakt om valse bestanden te tonen. Het wordt veroorzaakt door een adware programma dat toestaat dat pop-ups getoond worden aan gebruikers telkens ze beginnen te surfen op het internet. De “Your Computer is Being Tracked” popup opent zichzelf in een nieuw tabblad en waarschuwt je ervoor dat je vertrouwelijke informatie getraceerd wordt. Het zal zeer waarschijnlijk een onbetrouwbare software willen promoten om zogezegd je data te beveiligen.

Als je naar een domein navigeert, zal deze adware je omleiden naar een onbetrouwbaar domein. Deze sites worden zeer waarschijnlijk beheert door derden en gebruikt om je op te lichten. Nep beveiligingswaarschuwingen, advertenties die updates voor je media spelers en andere bevatten kunnen er geweldig uitzien maar zijn in feite een vergiftigd geschenk voor de veiligheid van je pc en je privacy. Interactie met zulke sites of promoties kan leiden tot het installeren van bijkomende malware op je pc, zeker als je niet over een krachtige antivirus toepassing beschikt. Voor elk bezoek ontvangen de ontwerpers van de “Your Computer is Being Tracked” adware een betaal-per-klik inkomen. Deze potentieel ongewenste toepassing (POT) kan je ook traceren en je persoonlijke data verzamelen en opslaan op zijn servers. De gevolgen van je vertrouwelijke info die gelekt wordt aan derden kunnen catastrofaal zijn.

De distributiemethodes van de “Your Computer is Being Tracked” pop-up

De “Your Computer is Being Tracked” adware kan samen met andere software worden geïnstalleerd. De meeste gebruikers, gebruiken de standaard/basis installatiemethode. Er wordt algemeen aangenomen dat er geen reden is om tijd te verliezen met de geavanceerde/aangepaste setup. Wij spreken deze mening dat er geen voordelen zijn aan het aandachtig volgen van installaties volmondig tegen. In tegenstelling, gebruikers die onze raad opvolgen surfen veel veiliger. De geavanceerde installatie verhindert dat onderliggende componenten je systeem infiltreren. Mensen zouden gratis programma’s ook moeten downloaden van op legitieme sites en de EULA (Gebruikersovereenkomst) lezen.

Om je computerscherm te zuiveren van vervelende “Your Computer is Being Tracked” pop-ups, moet je anti-malware tools gebruiken om deze junk op te ruimen. Spyhunter of Malwarebytes werden speciaal hiertoe ontworpen. Je kan het ook manueel verwijderen door onze handleiding te volgen.Automatische tools Your Computer is Being Tracked popup verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected Your Computer Is Being Tracked Popup files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Your Computer is Being Tracked pop-up

Hoe Your Computer is Being Tracked popup te verwijderen, gebruik makend van het Configuratiescherm

Vele kapers en adware zoals Your Computer is Being Tracked popup installeren enkele van hun componenten en additionele software als normale Windows-programma’s. Dit gedeelte van de malware kan verwijderd worden uit het Configuratiescherm. Om dit te doen, volgt u volgende stappen.

Deze methode zal sommige browser plug-ins niet verwijderen, ga daarom door naar het volgende deel van de handleiding.

Verwijder Your Computer is Being Tracked popup van uw browsers

  Top Verwijder kwaadaardige extensies van Internet Explorer

 • klik op het Gereedschap icoon -> Beheer Add-ons.
  Add-on
 • Ga door de Werkbalken en extensies. Verwijder alles gerelateerd aan Your Computer is Being Tracked popup en items die u niet kent en niet gemaakt werden door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe.
  Disable add-ons
 • Sluit de Opties.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Your Computer is Being Tracked popup, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Gereedschap icoon -> Internet Opties.
  Internet options
 • Kies voor de Geavanceerd tab en klik op de Reset knop.
  Reset settings
 • Selecteer het Verwijder persoonlijke instellingenvakje en klik op de Reset knop.
  Reset approve
 • Klik op de Sluit knop in het bevestigingsscherm, sluit dan de browser.
  Reset

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top Your Computer is Being Tracked popup verwijderen van Chrome

 • Klik op de menu-knop in de rechter-bovenhoek van het Google Chrome scherm. Selecteer “Instellingen”.
  Open settings
 • Klik op “Extensies” in de linker menubar.
 • Ga door de extensielijst en verwijder de programma’s die u niet nodig hebt, vooral deze die gelijkaardig lijken aan Your Computer is Being Tracked popup. Klik op het icoon met de prullenbak naast Your Computer is Being Tracked popup of andere add-ons die u wil verwijderen.
  Remove extensions
 • Klik op de “Verwijder” knop in het bevestigingsscherm.
  Remove approve
 • Indien onzeker, kan u ze tijdelijk uitschakelen.
  Disable extension
 • Herstart Chrome.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Your Computer is Being Tracked popup, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop van Chrome (drie horizontale lijnen) en selecteer Instellingen.
  Open settings
 • Scrol naar het einde van de pagina en klik op de Reset instellingen knop.
  Reset settings
 • Klik op de Reset knop in het bevestigingsscherm.
  Reset approve

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top Your Computer is Being Tracked popup verwijderen van Firefox

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla scherm en selecteer het “Add-ons” icoon (of druk op Ctrl+Shift+A op uw toetsenbord).
  Select add-on
 • Ga door de lijst met Extensies en Add-ons, verwijder alles gerelateerd aan Your Computer is Being Tracked popup of zaken die u niet herkent. Als u de extensie niet kent en het is niet gemaakt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe, dan hebt u het waarschijnlijk niet nodig.
  Remove add-on

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met Your Computer is Being Tracked popup, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla Firefox scherm. Klik op de Help knop.
  Help button
 • Kies voor Probleemoplossingsinformatie in het Help menu.
  Troubleshooting
 • Klik op de Reset Firefox knop.
  Refresh firefox
 • Klik op de Reset Firefox knop in het bevestigingsscherm. Mozilla Firefox zal sluiten en de instellingen opnieuw instellen.
  Refresh firefox approve

Als u de browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Hoe Your Computer is Being Tracked popup verwijderen uit Microsoft Edge:  Top


Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 1)

 • Open Microsoft Edge en klik op de Meer acties knop (drie puntjes in de rechter bovenhoek van het scherm), kies dan Instellingen.
  Open settings
 • In het Instellingen venster, klik op de Kies wat te wissen knop.
  Choose clear
 • Selecteer alles wat je wil verwijderen en klik op Wissen.
  Clear browsing data
 • Rechterklik op Start en kies Taakbeheer.
  Open task manager
 • Op de Proces tab rechterklik op Microsoft Edge en selecteer Ga naar details.
  Go to details
 • In de Details zoek je naar waarden genaamd Microsoft Edge, rechterklik op elk van hen en selecteer dan Taak beëindigen om deze waarden te stoppen.
  End Edge task
Als de eerste methode niet werkt voor je, volg dan de stappen van de geavanceerde methode hieronder. Zorg ervoor dat je een back-up van je data maakt voor je deze stappen voltooid. Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 2)
 • Navigeer naar de volgende map: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe Selecteer alle waarden in deze map, rechterklik en selecteer Verwijderen.
  Delete files
 • Klik op de start knop en type “Windows power”. Rechterklik op de Windows PowerShell waarde en kies Uitvoeren als beheerder.
  Open powershell
 • Als Beheerder: Windows PowerShell venster verschijnt op je scherm, plak deze regel na PS: cd C:\WINDOWS\system32 en druk op Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command
Eens je deze stappen voltooid hebt, zou Your Computer is Being Tracked popup van je Microsoft Edge browser verwijdert moeten zijn.

  Top Your Computer is Being Tracked popup verwijderen van Safari (Mac OS X)

 • Klik op het Safari menu.
 • Kies Voorkeuren.
  Open preferences
 • Klik op de Extensies Tab.
 • Klik op de Verwijder knop bij Your Computer is Being Tracked popup. Verwijder ook alle andere onbekende of verdacht uitziende zaken. Als u niet zeker bent of u de extensie nodig heeft of niet, kan u gewoonweg het Schakel in vakje deselecteren om de extensie tijdelijk uit te schakelen.
  Extensions
 • Herstart Safari.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met Your Computer is Being Tracked popup, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Safari menu in de linker-boven hoek van het scherm. Selecteer Reset Safari.
  Choose reset
 • Selecteer welke opties u opnieuw wil instellen (meestal worden ze standaard allemaal voor u geselecteerd) en klik op de Reset knop.
  Reset

Als u uw browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

       
 

Over de auteur

 
juli 3, 2016 13:56, juli 3, 2016 13:56
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *