Your Personal Files Are Encrypted Virus - Hoe Te Verwijderen?

-
 0
Type: Ransomwares
 

Het Your Personal Files are Encrypted virus (“Uw Persoonlijke Bestanden zijn Geëncrypteerd” in het Nederlands) is een ransomware-programma dat kan worden geïnstalleerd op willekeurige computers met behulp van Trojaanse virussen. Trojans zijn ervoor gekend kwaadaardige programma’s te installeren op computers zonder toestemming van de gebruikers. Eens binnen, wordt het programma ook ingesteld om automatisch te starten elke keer u uw computer opstart. Het virus zegt dat uw persoonlijke bestanden zijn geëncrypteerd en dat u een bedrag moet betalen om ze terug te decrypteren.

Het Your Personal Files are Encrypted virus versleutelt uw systeem compleet en staat niet toe dat u programma’s gebruikt. Het geeft een bericht weer met de melding dat uw bestanden werden versleuteld en dat u een sleutel moet verkrijgen om ze terug te herstellen. De prijs van deze private sleutel is ongeveer 100 euro of 100 dollar, afhangend van welke munteenheid wordt gebruikt in uw land. Dit is hoe de melding eruit ziet:

Uw persoonlijke bestanden zijn geëncrypteerd!

Belangrijke bestanden geproduceerd op uw computer, foto’s, video’s, documenten en dergelijke, werden geëncrypteerd. Hier is een volledige lijst van geëncrypteerde bestanden, en u kan dit persoonlijk verifiëren.

[…]

Om de private sleutel voor deze computer, die de bestanden automatisch zal ontsleutelen, te bemachtigen, moet u 100 USD / 100 EUR / gelijkaardig bedrag in een andere munteenheid betalen.

Het Your Personal Files are Encrypted virus geeft u ook een bepaalde tijd om het bedrag over te maken. Meestal is dat een uur, en het programma zegt dat uw sleutel daarna zal worden vernietigd. Dit zorgt ervoor dat de gebruikers zich gaan haasten. Maar u laat zich best niet vangen want het is enkel oplichterij. De computerhackers die dit virus creëerden, zoeken enkel naar nieuwe manieren om gemakkelijk geld te verdienen.

U moet het Your Personal Files are Encrypted virus meteen na z’n detectie verwijderen van uw computer. Als uw pc meer dan één gebruikersaccount heeft, en ze niet allemaal versleuteld zijn, kan u uw gehele computer scannen met een anti-malware programma zoals spyhunter, door het inloggen in een account dat niet werd versleuteld. Een andere optie is het gebruiken van Systeemherstel. Als geen van deze methoden werkten, kan u het volgende doen:

● Herstart uw computer;

● Druk op F8 tijdens het herstarten;

● Kies tussen veilige modes in de volgende volgorde: Veilige mode, Veilige mode met command prompt

Volg dan de handleidingen hieronder:

Als uw computer werkt in Veilige mode of Veilige mode met netwerkmogelijkheden

 1. Lanceer MSConfig.
 2. Schakel opstartitems rundll32 uit, elke applicatie van Application Data aanzettend. Merk op dat dit de typische locaties zijn waar het Your personal files are encrypted virus kan opgeslagen zijn, maar ook andere kunnen worden gebruikt.
 3. Herstart uw systeem opnieuw.
 4. Scan met https://www.2-viruses.com/downloads/spyhunter-i.exe om bestanden van het Your personal files are encrypted virus te identificeren en ze te verwijderen.

Hier is een video die demonstreert hoe dit te doen:

Als uw computer werkt in Veilige mode met command prompt

 1. Voer Regedit uit.
 2. Zoek naar WinLogon Entries. Schrijf alle bestanden neer die het refereert en niet explorer.exe of leeg zijn.
 3. Zoek in het register naar bestanden van het Your personal files are encrypted virus en verwijder de registersleutels die de bestanden refereren.
 4. Probeer te herstarten en te scannen met spyhunter.
 5. Als dit mislukt, kan u proberen een Systeemherstel uit te voeren vanuit de veilige mode met command prompt (rstrui.exe)

Als geen enkele veilige mode kon worden gelanceerd

Sommige versies van het Your Personal Files are Encrypted virus schakelen Veilige modus uit, maar geven een klein gaatje dat u kan gebruiken om een anti-malware programma uit te voeren:

 1. Herstart normaal.
 2. Start -> Voer Uit.
 3. Enter: http://2-viruses.com/downloads/spyhunter-i.exe . Als malware is geladen, drukt u eenmaal op alt+tab en blijft u de tekenreeks intypen. Druk op Enter.
 4. Druk op Alt+tab en daarna R enkele keren. Het Your personal files are encrypted virus proces zou nu moeten worden beëindigd.

Hier is een video die deze methode toont:

Hitman Pro USB disk

Als het u niet lukt om de bovenstaande methoden uit te voeren, kan u proberen uw pc te scannen met een bootable USB of DVD disk. Deze zouden in staat moeten zijn om alle versies van het Your personal files are encrypted virus te elimineren, maar het zal niet werken als uw harde schijf is geëncrypteerd.

Daarvoor raden we het gebruik van de Hitman Pro Kickstarter USB aan.

 1. Download Hitman Pro op een pc die niet geïnfecteerd is.
 2. Voer Hitman uit en vraag om een Kickstarter USB te maken (optie in het beginscherm)
 3. Wanneer de USB klaar is, herstart u de geïnfecteerde pc met de USB ingevoerd en drukt u op DEL
 4. Kies USB als de standaard opstartschijf.
 5. Start de computer normaal op.
 6. Voer Hitman Pro en https://www.2-viruses.com/downloads/spyhunter-i.exe uit. Eén van deze applicaties zou de malware moeten detecteren en van uw pc verwijderen.

Automatische tools Your personal files are encrypted virus verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected Your Personal Files Are Encrypted Virus files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Verwijdering handleiding Your personal files are encrypted virus

 
Processen:
       
 

Over de auteur

 
mei 14, 2015 08:20, mei 14, 2015 08:20
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *